- 2 Aralık 2020
- 1.430
- 981
- Konu Sahibi depresifbirey
Kendnize olan saygınızdan dolayı ne olursa olsun geri dönmeyin affetmeyin yolunuza bakın bir kere yapan bir daha yapar
haklısınız en azından benim başaramadığımı yapıp beni kendinden kurtardısizin kendi iradeniz yok mu?adam isteyince gidiyor git deyince gidiyorsunuz. cehenneme kadar yolu var daha ağzıyla kuş tutsa dönüp bakmamanız lazım
aslında hayır eli yüzü düzgün bir kızım karşıma beni isteyenler de çıkıyor ama ben kolay bağlanamayan bağlandığında da çok zor kafamdan silebilen biriyim ve fazla duygusal ondan sanırımBaşka seçeneği izin olamayacağını mı düşünüyorsunuz bu hayatta?
Kesinlikle haklısınız numaranı sildim zaten en azından hırsla mesaj atıp aramamKendnize olan saygınızdan dolayı ne olursa olsun geri dönmeyin affetmeyin yolunuza bakın bir kere yapan bir daha yapar
haklısınız başka bir arkadaşım aynısını yapsa ne kadar kızardım ama başıma gelince acizleştim sankiAltı aylık sevgililikte aldatilinca affetmek nedir ya? Millet iki çocuğu ile boşanıyor.
biz kalbimizi temiz tutup kimsenin canını yakmıyoruz en azından iyilikler de bizi bulur umarım1 haftada 5 kilo verdim ben de. Adam gibi anlatıp sonra defolup gitseler keşke. Ama illa hançer sokup gidecekler
haklısın suç bende biliyorum hırslanıp yazmamak için numarasını da sildimAldatmanın bahanesi olmaz.
Bağışlayan da ah vah etmesin.
Yoluna bak git geriye dönme sakın.
haklısın kesinliklebence artık bütün cevapları biliyorsun. önündeki maçlara bak. değmez.
haklısın suç bende biliyorum hırslanıp yazmamak için numarasını da sildim
hiç yüzleşmeden bitmişti ve bir daha hiç iletişim kurmamıştım yüzleşmek istedim ama yine küçük düşürdüm kendimi maalesefMesaj yazacaginiza baktigini gordugunuzde engelleyecektiniz , adam degil ki aldatmis vs niye yuz verdiniz