• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmak,aradaki sevgiyi tüketir mi?

aslında en doğrusu çekip gitmektir.affedersen bunu tekrar yapma ihtimali yüksek olur gerçi affetmesen de öyle...erkekler maymun iştahlı maalesef çok güzelsin bakımlısın her açıdan eşine bağlı ve vericisin ama yinede olmuyor..kişiliği bozuk olan onlar biz değiliz.peki bu durumda biz bayanlar nasıl ve kime güvenebiliriz...her an şüpheyle yaşamak çok zor...

aslında en doğrusu çekip gitmektir.affedersen bunu tekrar yapma ihtimali yüksek olur gerçi affetmesen de öyle...erkekler maymun iştahlı maalesef çok güzelsin bakımlısın her açıdan eşine bağlı ve vericisin ama yinede olmuyor..kişiliği bozuk olan onlar biz değiliz.peki bu durumda biz bayanlar nasıl ve kime güvenebiliriz...her an şüpheyle yaşamak çok zor...

bence de doğru yazmışsınız..ne yazıkki...öyleler...

aldatmışsa zaten sevgisi bitmiştir denmiş
yok öyle
erkekler severken bile aldatabilir
onlar bizim gibi değil
biz aşıkken, seviyorken gözümüz başka yüz, başka ten görmez
ama onlar her daim etrafın farkındadır
bi engel değildir sevmek, adatmak için
aldatılınca daha çok bağlanan kadınlar gördüm
bağlanmak
belki bişeylerin şekil değiştimiş haliydi
hani o meydan dediğinizin
meydana bağlanmak belki de
kimseye bırakmamak adamı, meydanı
kadınca bi hırs,sahiplenme heralde
keşke gidebilse kadın aldatılınca
ne sevgisi tükendiği için ne sözde meydan için
kadınlık onuru için gidebilse.gitse de emsal olsa diğerlerine
hem kadınlara, hem erkeklere

eğer aldatılıyorsam zaten artık beni sevmedini düşünürüm yani seven sevdiğinin canın yakmaz ağlatmaz ben eşimle beraberken nasıl kim gelirse gelsin karşıma erkek gözüyle bşile görmüyor isem eşimde aynı şekilde olmalı dedim ya seven aldatmaz

kadınlar bu konuda daha tutucu..erkekler ise uçarı canım...ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh:oklava:

Evet bencede böyle bir durumda kesinlikle affedilemez ve unutulamaz.Ama hayatın rutinliği ve sahip olduğun kutsal değerler (kadın için geçerli) çocuklar için belki bir süre daha denenebilir.Baktınız olmuyor "tak sepeti koluna ,herkes kendi yoluna."

Ama şuna inanıyorumki erkekler bence dünyanın en bencil yaratıklarıdır.:teytey:

bence de benciller...ben çocuklarım için çok sabrettim...bazen fedakarlık ta yapabiliyor insan...

başıma gelen biri olarak kişiye göre değişir erkeğine göre seni bi şekilde kandırır ben seni çok seviyorum aşığım ölüyorum neler yaşadık bukadar kolaymıydı bırakmak affet ben bi hata yaptım ama bidaha yemin ettim gbidaha tekrarlanmıycak derler....
ve sonuç olarak emin olun yine aldatırlar sbiz bayanlar fedakar ve affediciyiz
hadi diyelim bidaha aldatmadı ama 1 kere yaptığı için sürekli ısıtıp ısıtıp önüne koyarız o konuyu kapatır başka yine açılır sürekli sürekli biz laf sokarız falan ve sonra
artık yüz göz olunur sevgi hep kalır ama saygı olmadımı çok yüz göz olunuyo eski aşk kalmıyo yani...

ama emin olun aldatan tekrar tekrar aldatıyo..bence seven insan aldatmaz çünkü sevdiğinin yerine bi başkasını koyamaz biz neden aldatmıyoruz bi kere benim sevmediğim bi erkeği miğdem kaldırmaz dokunamam elini tutamam aşkım demem diyemem çünkü ben onu sevmiyorum.kimi seviyosam onun yanında olurum

çok haklısın canım...katılıyorum..bir defa affettin mi arkası geliyor..yine aldatıyorlar...erkeklerin içlerinde var...:lepi::lepi:

aldatılmak herseyı bıtırır canımcok yanar kesın ama arkama bıle bakmadan ceker gıderım boyle bırsey asla unutulmaz affedenlerde yasayanlarda polyanacılık oynuyorlar bence

Allah düşmanıma yaşatmasın bu duyguyu...
Henüz yaşamadım ama hayatta başıma gelmesinden en çok korktuğum şeydir bu;Kandil günü Allah korusun hepimizi...
ha buarada aldatan sadece erkekler mi?değil;bu erkeklerle birlikte olanlar da yine kadınlar!:kızgın:

aldatılmak nasıl bir duygu?..aradaki sevgiyi tüketir mi?..çok sevdiğiniz birisi tarafından aldatıldığınızı bilseydiniz tepkiniz ne olurdu?..sineye çeker miydiniz..?affedebilir misiniz?...ya da çeker gider miydiniz?..meydanı boş mu bırakırdınız?

Allah hiç kimseye yaşatmasın,aldatılmak dayanılır bir sey değil.Sineye cekmek diye bir şey söz konusu değil.Sevdiginizin bir başkasına bakabilmiş olmasına tahammul edemezken işin daha da ileri boyutunun oldugunu duşunmek,bilmek...merak ettigin bu soruların cevabını oradan buradan oku ama hiç bir zaman yaşama inşallah!

Back
X