• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmak,aradaki sevgiyi tüketir mi?

allah korusun gerçekten çok zor birşeydir insan paranoyak olur affetse bile acaba şöyle mi acaba böyle mi ama bazen affetmek zorunda kalıyor insan allah onlara sabır versin yardımcıları olsun

ama benim bekar arkadaşlara bir tavsiyem var kesinlikle ona bu konudaki hassasiyetinizi hissettirin onu affetmeyeceğinizi anlasın aileniz hep yanınızda olacağını her ne olursa olsun kimseye muhtaç olmadığınızı ve olmayacağınızı hissetmeli..

Ayrıca gerçekten bi erkek evde herşeyi buluyorsa dışarıya gitmiyor ona evde herşeyi verin o bana yapsın demeyin kızlar siz yapın o da zaten mutlaka yaptığınız güzel şeylere o da güzel cevap verir..

ve bekarlara bi tavsiye daha kesinlikle sizden birkaç yaş büyük ve herşeyi bekarken yaşamış bi erkek seçin zaten o hayatı yaşadığı için merak etmeyecek bile evliliğin tadını alınca ve kesinlikle geçmişini sorgulamayın afedersiniz ama eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayınyasakkelime

allah korusun gerçekten çok zor birşeydir insan paranoyak olur affetse bile acaba şöyle mi acaba böyle mi ama bazen affetmek zorunda kalıyor insan allah onlara sabır versin yardımcıları olsun

ama benim bekar arkadaşlara bir tavsiyem var kesinlikle ona bu konudaki hassasiyetinizi hissettirin onu affetmeyeceğinizi anlasın aileniz hep yanınızda olacağını her ne olursa olsun kimseye muhtaç olmadığınızı ve olmayacağınızı hissetmeli..

Ayrıca gerçekten bi erkek evde herşeyi buluyorsa dışarıya gitmiyor ona evde herşeyi verin o bana yapsın demeyin kızlar siz yapın o da zaten mutlaka yaptığınız güzel şeylere o da güzel cevap verir..

ve bekarlara bi tavsiye daha kesinlikle sizden birkaç yaş büyük ve herşeyi bekarken yaşamış bi erkek seçin zaten o hayatı yaşadığı için merak etmeyecek bile evliliğin tadını alınca ve kesinlikle geçmişini sorgulamayın afedersiniz ama eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayınyasakkelime

Güzelim, bunun yaşla ilgisi yok,kişilikte bitiyor olay..Benim sevgilimle aramda gayet azımsanmayacak bir yaş farkı vardı ama ne değişti? Hiç...
Hani benden daha mı güzeldi, daha mı gençti diye düşünülür ya o da hikaye...Beni aldattığı kadını görseniz , eski sevgilimin yüzüne 2. kez tükürürdünüz eminim..

Bu insanın kişiliğiyle ilgilidir ve bunu da değiştirmek mümkün değil pek..

bu duygu başa gelmeden önce çeker giderim dersin..
geldikten sonra oturur şöyle bi düşünürsün..
önce kendini suçlarsın.. ve çaresizlikte varsa sineye çeker oturursun..
zaman geçer herkes unutur bu olayı ama sen unutmazsın. hep kalır içinde..
her hatırlayışında için acır,her mutlu gününde canının bir köşesinin acıdığını hissedersin..
sonra şüpheler başlar.. yok yere tartışmalar çıkardığını farkedersinn..
ama bunu en son sen farkedersin..
sonra.. sen bu sıkıntalarla cebelleşirken,tam kendini toparlamaya çalışırken
birde bakmışsın ki yine olan olmuş ve bu defa suçlu sensin niye mi ??
affettiğin için..
yaşamadım belki oldu farkına varmadım.ama bu yazıyla bu konu tamamen açıklığa kavuşuyor.tebrik ediyorum seni kafadar.muhteşem bir yazı olmuş.ellerine sağlık.
.

allah düşmanıma yaşatmasın bu duyguyu...
Henüz yaşamadım ama hayatta başıma gelmesinden en çok korktuğum şeydir bu;kandil günü allah korusun hepimizi...
Ha buarada aldatan sadece erkekler mi?değil;bu erkeklerle birlikte olanlar da yine kadınlar!:kızgın:

bence de allah kimseye yaşatmasin...

bende sevgisinin S sini,kendisinin izini bile bırakamaz... o kişi yoktur artık...o saatten sonra bende var olması da hatadır artık...

Tabiki tüketir...

Aldatıldım evet. Hayat kadınıyla hemdeÇok üzgünüm çoook:kızgın:
Tepkim cok büyük oldu.Bıraktım.Meydanı boş bıraktım.Onu bıraktım.Aşkı sevgiyi bıraktım.

Sonra ne mi? oldu. 5 gün ayrı kaldık.(mesajlar aramalar baya cok)
cevremdekilerin etkisiyle onun ikna kabiliyetiyle onla tekrar başladık.
(söz verdi bana gitmicegine dair. biliyorum gitmez.ama hala enkazları hala yaraları var)
Bu güne kadar birşeyini görmedim. Takip ediyorum bazen bazende hiç etmiyorum:delphin:

İlk günlerimiz öyle zorduki o a dese ben b anlayıp onu kırıyor üzüyordum. Günlerce teline cıkmadıgım anlar bile olurdu. Sevgim tekrar yeşeriyodu bana karşı sabrının karşısında.
Öpmesine bile izin vermiyodum.Versem bile hemen müdahale ediyodum.Kaçıyodum işte ondan. Bazen aglardım keşke ama keşke yeni bir şans vermeseydim.Şimdi unutmanın carelerini arıyodum diye.Bazen keşke hiççıkmasaydım dedim.

Şimdi gayet şükürler olsun iyiyiz.Diyorumki acaba bir sınavmıydı sevgimizin gücü için.
Lanet olsun böyle sınavasenağlama

Ha unuttum mu? asla. Unutmak mümkün değil bazen aklıma gelir kafamda ölçer tartarım
yine yaparsa demiyorum cünkü sözü var bana.Benden başkasıyla asla olmucak.(beklicek)
sözünü tutamazda yapmaya kalkıcagı an ayakları kırılsın yada benim canımı alsın allah o yaptıgını ne duyum ne görüm:çok üzgünüm:

efkar bastııııııısenağlama
ya gözlerim doldu en korktuğum şey aldatılmak naparım bilmiyorum onu öyle seviyorum ki canımı bile veririm aramız da pek ii değil şu günlerde o yüzden çok kötü oldum allah kolaylık versin canım

Allah hiç kimseye yaşatmasın,aldatılmak dayanılır bir sey değil.Sineye cekmek diye bir şey söz konusu değil.Sevdiginizin bir başkasına bakabilmiş olmasına tahammul edemezken işin daha da ileri boyutunun oldugunu duşunmek,bilmek...merak ettigin bu soruların cevabını oradan buradan oku ama hiç bir zaman yaşama inşallah!

evet çok zor bir duygu...yaşadığım için bazı şeyleri yazıyorum...inşallah bundan sonra yaşamam...:oklava::oklava:

tabıkı tuketır...af etsen bıle he kuşkular olur yuregınde guven gıtmıştır ve aşk bıtmıstır

Kesinlikle tüketir.sevginin en büyük unsuru güven saygıdır,aldatılmak yapılan en büyük saygısızlıktır ve güvensizlik yaratır.Göz yumup taviz verirsen sadece kendini bitirirsin.Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.Affım olmaz giden ağam gelen paşam olsun derim sineye çekerim.Onun yaşattığı kötü geçmişimi siler geleceğime bakarım...:jeyyar:

ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh..çeken bilir...sevgi -güven bitiyor tabiki...:oklava:

köküne kadar bitirir herşeyi... Aldattığını öğrenmek değil, aldattığını düşünmek bile bitirir insanı..
Ne sevgi,ne saygı,ne güven.. Hiç bişe kalmaz!

Eşim tarafından değil ama eski erkek arkadaşlarım tarafından aldatıldığımı öğrendim bir kaç kez..Öğrenir öğrenmez tabiiki bitirdim ilişkimi...Rahmetli oldular benim için:delphin:

Ben sahitim...Tanidigim bir arkadas esi tarafindan aldatildi, ve affetti...ve inanin daha çok baglandi ona...ha ben boyle birseyi anlayabilirmiyim ? hayir...
Meydani bos birakmak diye birsey yok bence. hangi meydani ? kimin için ve niçin ?

Benim canimdan çok sevdigim adamim beni aldatirsa...benim için hersey biter !
Sevgimin, askimin yerine, ofke, nefret, bosanmak yer alir
bu konuda hep soylemisimdir, belki buyuk bir konusma ama bir tek bu konuda bu kadar emin konusabilirim.
Allah yasatmasin, çok zor bir durum, gidene de, kalana da...

Yakın arkadaşlarımdan biri eşi tarafından aldatıldı,arkadaşım boşanıcam her şey bitti dedi ama dün aklam bana ben ona geri dönücem,seviyorum,çok af diledi ,yapmaz bir daha dedi..Yine çok samimi bi arkadaşımın kız kardeşi kendisini defalarca aldatan ,bir daha asla dönmeyeceğim dediği erkek arkadaşına geri döndüğünü söyledi banakafamçokkarıştı

Şoklardayım..Hani başına gelmeden büyük konuşma derler ya..Ben büyük konuşuyorum..Yaparım dediğim şeyi uygulayan biriyim..Beni tanıyan herkes bu huyumu çok iyi bilir.Çünkü kimseye mihnet etmem hayatta...Eşimden önce bir kaç erkek arkadaşım oldu..Aralarında beni aldatanlar da oldu..İlişkimi bitirdim..Şu an eşim beni aldatsa gene bitiririm..Geçmişte aldatılmak beni paranoyak yaptı mı derdiniz? evet birazcık yaptı tabi..Ama bir çoğundan daha fazla ve daha erken zamanda gözümün açık olmasını hızlandırdı bu durum..Gereken önlemleri yeterince alıyorum..:jeyyar:
Eşimin buna cesaret edebilceğine hiç ihtimal vermiyorum..Hadi yaptı böyle bir şey diyelim..Helvasını yerim..Ne de olsa rahmetli sayılır benim için....:delphin:

aldatılmak hoş bi duygu,aradaki sevgi de artar,tepkim çok kibar olurdu,sineye çekerdim-tatlicadiarzu- ay canım bu sorulara bu cevapları veren varmı acepsırnaşık şey..tabiki berbat bi duygu olsa gerek,e aradaki sevgiyi tüketeceği de apaçık ortada olan bi konu,insanın tepkiside ağır olur haliyle,aldatılmak sonuçta yani..Allah yaşatmasın

allah kimseye yaşatmasın...ama günümüzde ne yazıkki aldatılmayanların sayısı azaldı..

Güzelim, bunun yaşla ilgisi yok,kişilikte bitiyor olay..Benim sevgilimle aramda gayet azımsanmayacak bir yaş farkı vardı ama ne değişti? Hiç...
Hani benden daha mı güzeldi, daha mı gençti diye düşünülür ya o da hikaye...Beni aldattığı kadını görseniz , eski sevgilimin yüzüne 2. kez tükürürdünüz eminim..

Bu insanın kişiliğiyle ilgilidir ve bunu da değiştirmek mümkün değil pek..

bence de kişilik meselesi...kanında var aldatmak...

tabiki tuketir, pekistirecek degil ya.
Ama anormal insanin hali baska, kimiside dahada baglaniyomus, affediyormus, resmen hadi beni yine aldat alistim der gibi bosey bu bence...

askimdan ølsem birakir giderim, cunku onu gørunce artik sadece køtu yanlarini gørurum, øylede yasanmaz.

Allah kimseye yasatmasin bøyle cirkinlikleri

Meydanı boş bırakma ifadesi çok saçma bence.Sonucunda sizi aldatan bir insan zaten farklı ufuklar açmıştır kendine,onurlu bir insan için işkence gibi bir şey aldatılmak.Ama aşk meşk konularında büyük konuşmamak lazım.insan en kabul edilemez imkansız birşeyi bile sevgisi uğruna affedebiliyor bazen bu savaştan yenerekte çıkabiliyor mutluluğu yakabiliyor.bazende tekrar eden aldatılmalarla sevgiyi ve ilişkiyi tüketebiliyor..Şeniz

başa gelince anlaşılıyor her şey...konuşmak kolay değil mi arkadaşım...ya vazgeçemediğimiz çocuklarımız varsa..bir de ekonomik özgürlüğümüz yoksa...ahhhhhhhhh

pardon canım anlamadım soruları tekrarlarmısın :bbo:
nerde görülmüş aldatılan bi insanın sevdiğine daha çok bağlandığı:oklava:

ben çok mu bağlanırdınız diye sormadım ama...aldatıldığı halde evliliğini sürdüren bir sürü
kadınımızın olduğunu sizde biliyorsunuzdur...allah kimseye yaşatmasın...

Back
X