Bitmek üzere zaten 3 yıldan beri benle uğraşıyor bu kadınEsiniz adam olsaydı başkalarının lafiyla hareket etmezdi gorumceniz başka kadınla ilişkisine destek olabilir ama kadını bulan sizi aldatan esiniz başka kadınla fotoğrafına bakıp iciniz kan agliyacagina biran önce bosanin o adamın soyadını taşımayın daha fazla ve önünüze bakın.
Tşk ederim allah razı olsun allaha havale ediyorum yaşadıklarını aynısını çeksinler inşallah ahım tutar mı acabaÇok üzüldüm yaşadıklarınıza, bu karakterdeki insanları artık umursamayın bunlardan herşey beklenir diyin geçin
Bebeğinizle mutlu bir hayat kurmanızı dilerim
Eş ve görümce al birini vur ötekine ikisi de karaktersiz
Ama bence eşini aldatmak dövmek görümce lafıyla kolay kolay olmaz o adamın zaten içinde vardır hepsi
Allah size ve bebeğinize güzel insanlarla güzel bir hayt kısmet etsin
Biz görmesek de ben misliyle biryerlerden çıktığına inanıyorumTşk ederim allah razı olsun allaha havale ediyorum yaşadıklarını aynısını çeksinler inşallah ahım tutar mı acaba
Tabiki şükrediyorum ama büyü yaptığını biliyorum hep sizi ayıran diyodu evlendikten sonra sizin yuvanızı dağıtmazsam benimki dağılsın diyordu hep kendi bacısına nişanlısından ayırdı ortada bişey yokken çok farklı biriBiz görmesek de ben misliyle biryerlerden çıktığına inanıyorum
Bir kadın ve bebeğin hakkına girenler fazlasıyla öder
Kurtuldum diyerek şükredin
Ben özet geçtim onun adını bi yerde geçirmek istemiyorum Görümcem çok masum deil gerçektn süper giden hayatımızı bir kez evime geldi ve sizi ayırırım dedi yaptıBüyü dedin, görümcem dedin, dul 1 çocuklu kadın dedin ama hiç bir yerde KOCAM SUÇLU demedin. ?!
Allah belasını versin pisliklerKızlar merhaba ağustos evleneli 2 yıl olcak tanışalı 3 yıl çok güzel giden evliliğim takı 8 ay öncesine kadar çok güzel di bir oğlumuz oldu ama Sonra bnden yavaş soğudu eşim istemiyor bize büyü vs.yapıldığı çıktı canım ona yanmıyor da eşime düşkün olan ablası var hep hamileken doldurup dövdürd0 kırkım çıktığı gün tekrar doldurup üzerime saldı yine dayak yedim hamileliğin doğumum burnumdan geldi şuan boşanmadık iki aydır ailemde kalıyorum eşimde o anlarına bağlandı sanki orda kalıyor yiyo içiyor en acısı eşim dul 1 çocuk annesiyle tanışıyo 1 aydır ilişkileri var daha acısı tüm aile tepki gösterirken o ablası 5 gün önce kızla eşime kebab yapıp doğum günleri kutluyor lar benim içim kan ağlıyo resimleri paylaştılar doğun günlerini yanına kalırmı yaşayan varmı böyle olay Evim toplanırken benim göz yaşı döktüm eşyaları kendisi toplamış çok ah eddim Görümcem de ettini çekermi
Büyü olayına pek yorum yapamıcamTabiki şükrediyorum ama büyü yaptığını biliyorum hep sizi ayıran diyodu evlendikten sonra sizin yuvanızı dağıtmazsam benimki dağılsın diyordu hep kendi bacısına nişanlısından ayırdı ortada bişey yokken çok farklı biri
Evli çocuğu var ve oğlumu emzirmiş ben yokkenAllah belasını versin pisliklermerak etme canım Allah senin ahını onlara bırakmaz gorumcen çeker ins gorumcek evlidir ins oda çeker
Gözyaşını hakeden bi adam değil hem dövüyo hem aldatıyo böyle insanlara dönüp bi daha bakmıcaksınKızlar merhaba ağustos evleneli 2 yıl olcak tanışalı 3 yıl çok güzel giden evliliğim takı 8 ay öncesine kadar çok güzel di bir oğlumuz oldu ama Sonra bnden yavaş soğudu eşim istemiyor bize büyü vs.yapıldığı çıktı canım ona yanmıyor da eşime düşkün olan ablası var hep hamileken doldurup dövdürd0 kırkım çıktığı gün tekrar doldurup üzerime saldı yine dayak yedim hamileliğin doğumum burnumdan geldi şuan boşanmadık iki aydır ailemde kalıyorum eşimde o anlarına bağlandı sanki orda kalıyor yiyo içiyor en acısı eşim dul 1 çocuk annesiyle tanışıyo 1 aydır ilişkileri var daha acısı tüm aile tepki gösterirken o ablası 5 gün önce kızla eşime kebab yapıp doğum günleri kutluyor lar benim içim kan ağlıyo resimleri paylaştılar doğun günlerini yanına kalırmı yaşayan varmı böyle olay Evim toplanırken benim göz yaşı döktüm eşyaları kendisi toplamış çok ah eddim Görümcem de ettini çekermi
Doğru annesine babasına da böyle bu kadınBüyü olayına pek yorum yapamıcam
Eğer varsada kendi ayaklarına dolanır merak etmeyin
Bundan sonra bebeğiniz için yapabilceğiniz en iyi şey bu pisliklerden uzak kalmak
En azından şuan sürekli para zararına giriyor çok hayal gibi evliliğimizi biraz kendi eliyle biraz Görümcem eliyle bitirdi beter olsunlarGözyaşını hakeden bi adam değil hem dövüyo hem aldatıyo böyle insanlara dönüp bi daha bakmıcaksın
Eden buluyo eninde sonunda merak etmeEn azından şuan sürekli para zararına giriyor çok hayal gibi evliliğimizi biraz kendi eliyle biraz Görümcem eliyle bitirdi beter olsunlar
Görümce gerçekten sorun oluyor bazen ama eşiniz izin vermeseydi kimse hiç bişey yapamazdı boşanın tazminatınızı alın aldatıyormuşta kanıt gösterin nasıl işliyor o süreç bilmiyorum ama ve eden muhakkakki bulur beter olur hemde keşke hamileyken dayak yerken susmasaydınız kendinizi kurtarmaya bakın ne halleri varsa görsün onlarda kafanıza bile takmayın sizde evladınızla kendinize bi hayat kurun Allah yardımcınız olsun çok zor şeyler yaşamışsınızKızlar merhaba ağustos evleneli 2 yıl olcak tanışalı 3 yıl çok güzel giden evliliğim takı 8 ay öncesine kadar çok güzel di bir oğlumuz oldu ama Sonra bnden yavaş soğudu eşim istemiyor bize büyü vs.yapıldığı çıktı canım ona yanmıyor da eşime düşkün olan ablası var hep hamileken doldurup dövdürd0 kırkım çıktığı gün tekrar doldurup üzerime saldı yine dayak yedim hamileliğin doğumum burnumdan geldi şuan boşanmadık iki aydır ailemde kalıyorum eşimde o anlarına bağlandı sanki orda kalıyor yiyo içiyor en acısı eşim dul 1 çocuk annesiyle tanışıyo 1 aydır ilişkileri var daha acısı tüm aile tepki gösterirken o ablası 5 gün önce kızla eşime kebab yapıp doğum günleri kutluyor lar benim içim kan ağlıyo resimleri paylaştılar doğun günlerini yanına kalırmı yaşayan varmı böyle olay Evim toplanırken benim göz yaşı döktüm eşyaları kendisi toplamış çok ah eddim Görümcem de ettini çekermi
Olurlar beter de olurlarEn azından şuan sürekli para zararına giriyor çok hayal gibi evliliğimizi biraz kendi eliyle biraz Görümcem eliyle bitirdi beter olsunlar
Tşk ederm çok güzel bir hayatımız vardı ama son zamanlarda beline ip bağlattı eşim eşşği oldu resmen annesini bile sildi sadece o diyoGörümce gerçekten sorun oluyor bazen ama eşiniz izin vermeseydi kimse hiç bişey yapamazdı boşanın tazminatınızı alın aldatıyormuşta kanıt gösterin nasıl işliyor o süreç bilmiyorum ama ve eden muhakkakki bulur beter olur hemde keşke hamileyken dayak yerken susmasaydınız kendinizi kurtarmaya bakın ne halleri varsa görsün onlarda kafanıza bile takmayın sizde evladınızla kendinize bi hayat kurun Allah yardımcınız olsun çok zor şeyler yaşamışsınız
Gerçektn içim yanıyor çok çabaladım herşeyimiz mükemmeldi ama hep benle uğraştı hep bebek düşürdüm sevindi oğlum oldu hayrını görme dediOlurlar beter de olurlar
Sinirinizi üzüntünüzü çok hissettim yazma şeklinizden gerçekten beter olsunlar
Yuva yıkanın yuvası olmaz
Eşiniz için de geçerli ona yardım ve yataklık yapanlar için de
Maalesef bu dünyada kötülük yapanların yanına kalıyor herkesin ahı tutsaydi dünyada kötü kalmazdı sadece o adamdan ve ablasindan kurtuldugunuz için sukredin sizin aileniz size sahip çıkmış burada okuduğum konulardan bazı kadınlar sahip çıkacak kimseleri olmadığı için sizin esinizden daha beter kişilere katlanmak zorunda kalıyor o yüzden bosverin ahı falan da biran önce bosanin o zaman onların yuzunude gormezsiniz ne halleri varsa gorsunlerTşk ederim allah razı olsun allaha havale ediyorum yaşadıklarını aynısını çeksinler inşallah ahım tutar mı acaba
Tabiki çok sağolun ailem hep arkamdan karşı tarafında ailesi arkamda eşimide ablasınıda sildilerMaalesef bu dünyada kötülük yapanların yanına kalıyor herkesin ahı tutsaydi dünyada kötü kalmazdı sadece o adamdan ve ablasindan kurtuldugunuz için sukredin sizin aileniz size sahip çıkmış burada okuduğum konulardan bazı kadınlar sahip çıkacak kimseleri olmadığı için sizin esinizden daha beter kişilere katlanmak zorunda kalıyor o yüzden bosverin ahı falan da biran önce bosanin o zaman onların yuzunude gormezsiniz ne halleri varsa gorsunler
Allah bildiği gibi yapsın ya böyle insanları bu dünyada çıkmıyor sa onlar üzülsün ahirette daha beter öderler bende sorunlar yaşıyorum evliliğimde ama sizinkini okuyunca benimkiler çok hafif şeylermiş sizinkinin yanında ailenizde destek oluyor sa hakkınız olanı evladınızın da hakkını alın def edin hayatınızdan onlarıGerçektn içim yanıyor çok çabaladım herşeyimiz mükemmeldi ama hep benle uğraştı hep bebek düşürdüm sevindi oğlum oldu hayrını görme dedi
Ama ben sustum o rezil oldu ben herşey tıkırında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?