Aldatılmak görümce yüzüne

Eşimin önceden tanıdığı olmadığına eminim çünkü kadın iyi ayak deil

Böyle seyler okuyunca insan evlenmekten korkuyor. Allah yardımcınız olsun

Görümcenize değil kocanıza kızın bence.. inşallah darp raporu almışsınızdır ve eşinizin ilişkisini ispatlayacak fotoğrafları toplayıp yüklüce bir tazminat ve nafaka ile bu adamdan kurtulmaya bakın.. sonra da fakire fukaraya sadaka verin..

Siz neyin ne olduğunu sebeblerin neyden çıktığımı bilmiyorsunuz yorum yapmazsanız sevinirim
Size kötü bir yorum yapmadım. Gayet uygun bir tesbit yaptim. Ne yazdıysaniz ona göre yorum yapılıyor. Isinize gelmeyince bilmediğiniz var yorum yapmayın demekte ayri bir bahane yöntemi. O zaman su yorum size gelsin. Toz konduramadiginiz kocanız sizi birakip başka kadına kocalik, başka cocuga babalık yapmayi uygun görmüş demekki gözünde o kadar ederiniz yokmus.

Ya neden kimse kadini dinlememiş...kadin ısrarla görümcemin bu işte parmagi var diyor..belki haklı.. belki kocasi az akıldan noksan..yoksa aklı başinda adam kimsenin lafıyla hareket etmez..iyi bir gorümce kardesi karısını dovdugunde sen ne yapiyorsun o Allahin emaneti diyebilmeli..buna susmasi bile destek !!!!!
Konu sahini siz de kendinize gelin..hayatinizi kurun..önünüze bakın.. bosverin..sizi hamileyken döven bir merhametsize omrunuzu adamamanız gerekiyordur belki de..Allah bahtınizi açık etsin..bundan sonra hersey daha güzel olsun siz ve minik yavrunuz için ❤ yuva yıkanın yuvası olmazmış..ama bu iste tek sorumlu görümce degil bunu iyi görün.

Bal gibi kanit. Canina oku

Bebeğiyle yanlız kalan şiddet gören bir kadın konu sahibi
Eşini suçlamış suçlamamış bunlar şuan çok mu önemli
Kadın şok yaşıyor, sonuçta görümcesi de az etmemiş kaç kişinin görümcesi böyle milyonda birdir
Ben kocasını savunmuyorum elbette asıl suçlu o
Ama empati yapalım kadın kimbilir ne kadar gözyaşı döktü

Görümcene veya başkasına laf etme kim ne derse desin eşin adam olsa seni bu hale düşürmezdi. Sen boşan kendi yolun bak çocuğunu büyüt işe gir çalış bu insanlarlada uğraşma. Ve eden bulur istsnasız.

Sıktır git

Beni anlayan biri saçma sapan kırıcı yorum yapan bile oldu

Evet direk kocana bak deneyle olmuyor suç eşimde ben suçlu arama suç yıkMa peşinde değilim zaten sadece çok iyilik eddm karşılığında arkamdan iş çeviren bir görümce için yazdım yanına kalırmı yaptığı iş birliği diye ağlayarak emzirdim geceleri biliyorum

Böyle yorum yapanda var yazık

Eklentiler

• Screenshot_20210220-165935_Chrome.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 55
Yıl olmuş 2021 hala bana büyü yapıldı muhabbeti dönüyor, ciddi anlamda şaka gibisiniz.
Adamı suçlamıyorsunuz da görümceyi suçluyorsunuz.
Eşinizin kalıbı bozuk, tam karaktersiz. Eşiniz bardak mı millet doldurup doldurup üzerinize salıyor?

Eşimin önceden tanıdığı olmadığına eminim çünkü kadın iyi ayak deil
Ayyy eşin çok iyi ayak sanki.
Burada sadece kadını gömmeye gerek yok.
Sen şuan bunu yapıyorsun.
Kadın kadar eşinde suçlu. 2 gram aklını kullansaymışta dolduruşa gelmeseymiş.

İçimi

İçimin yanma sebebi Görümceme çok iyilik eddm oğlumu emzirdi 3 aylık daha ve en acısı hala bir olup bana acı çektirmesi gerçektn kolay değil başınıza gelmeyen bilmez ama
Tamam işte sizde bosanip baglarinizi koparin gormezsiniz bidaha ne haltlar yediklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…