- 22 Ağustos 2025
- 1
- 0
- 1
- 20
Merhaba herkese umarım günleriniz güzel , huzur ve sağlıkla yaşarsınız bugün çok müthiş bir konu var neredeyse tam bir yıldır aldatılıyormuşum ve hemde yalanlar üstünde . Şimdi ben gençliğimin baharında yirmili yaşlarıma daha yeni girmiş birisiyim ve sevgilim ile benden beş yaş büyük birisi ne derler akıl yaşta değil başta diye . İlk başlarda ilişki çok güzel gidiyordu güven kurmalar , jestler vs vs klasik bir başlangıç aradan tabi aylar geçti biz artık sevgiliyiz çiçekler böcekler fln havada uçuşuyor aldatıldığım dönemde sonra yavaş yavaş ben birşeyler sezdim instasında gördüm kim bu dedim komşu dedi neyse dedim olabilir umursamadım ama tabi içime doğmuştu o kızdan birşeyler çıkacağı sonra tabi birkaç tartışma geçti bu takip etme meselesinden sonra anlattım kızla kafede tanıştığını kızın ona numarasını verdiğini güya almadığını anlattı tabi bende saf olarak inandım çünki en başta diyordum ki asla yapmaz o ama başkasına yapan sana da yapıyor gerçekten yaptı sonra yavaş yavaş gün yüzüne çıktı kızla benim ile sevgiliyken kolumun altına alıp fotoğraf çektiği fotoyu kız profil resmi yapmıştı ben göreyim diye gördüm tabiki hesabını sordum çünki fotoğraf yeniydi çok belliydi kendini savundu saçlarının çok hızlı uzadığını çok eskiden kalma olduğunu söyledi tabii ben inandım ama bir yandan da içim içimi yiyordu çünkü fotoğraf günceldi saç kesimi benimle birlikte olduktan sonra aldığı kilo bana askere gitmeden önce hatıra kalsın diye kız ile çekindiğini söyledi ama ben inanmadım çünkü altından farklı şeyler çıkacaktı çıktı da yalan soyledigini biliyordum ama elimde kanıt yoktu daha sonrasında kızın erkek arkadaşı ile benim erkek arkadaşım atışmışlar tabi bunu bana söyledi daha sonrasında kız ona yazdığında numaranı nereden buldu dediğimde çay Bahçesi’ndeki abladan aldığını söyledi ben inanmadım çünkü Yalanlar başlamıştı kız bana her yerden ulaşmaya çalıştı Facebook’tan yazmış TikTok‘tan yazmış Instagram‘dan yazmış tabi sonra telefon numaramı bulmuş beni aradı gece geç saatlerde ben inanamadım kız anlattığı ben sadece dinledim ve o gece güvenimin nasıl Yıkıldığını izledim ya ve kız çocuktu 18 yaşının altındaydı beni aylarca ayakta uyutmuş başını rahat bir şekilde yastiga koyup yatmış küs uyuduğundan dargın uyuduğumda gönlümü almaması belki de bu yüzden kız bana ispatlarıyla anlattı fotoğraflar mesajlar konuşmalar bana yazarken ona da yazıyor bana ayırmadığı vakti ona ayırıyormuş oturup ona derdini anlatıyor muş bizimle arası bozuk olduğu zaman o anlatıyormuş kız bana çok güzel bir şekilde anlattı gösterdi nasıl bir insandan aniden soğursun ben o an sogudum ondan yüzünü dahi görmek istemiyordum sesini dahi duymak istemiyordum çünkü gelecek kurduğun bir insan bu kadar karaktersiz çıkmamalıydı kız anlattı ben dinledim 1 saat videolu aradı mesajları gösterdi okudum dinledim gözlerime inanamadım benim asla yapmaz dediğim insan nasıl böyle bir şey yapabilirdi ben onun en kötü en dipteki haliyle birlikteydim parası yok diye onu yok saymadım beni gezmelere götürmüyor diye trip atmadım çiçek çikolata hediye hiçbir şey için yalvarmadım yapsın diye çünkü borçu vardı biliyordum ve zorlamak istemiyordum halbuki zorlayacakmışsın erkekler o dilden anlıyor bir anda anlattığı her şey artık yalan konuştuğu söylediği belki doğruyu söyledi artık o da yalandı yani hani bir yanlış söylersin 1000 doğru söylersin o bir yanlış bütün doğrulara bedeldir ya aynen öyle sonra tabi pişman oldu ağladı ama ne için ben size söyliyim ortaya çıktığı için tabii ki ben hüngür hüngür ağlıyorum emeğimi boşa gittiği sevgimin boşa gittiği güvenimin boşa gittiği bir insan gerçekten karaktersiz hiçbir şey söylemek istemedim küfürleri ettiğin belalar okudum saydım sövdüm çünkü onun hayatına bir daha benim gibi bir insan gelmeyecekti ama ona bile hata yaptı velhasıl sonra affettim affetmedim çok yalvardı ben de ayrılmak istemediğim için devam ettirdim tabii söylediği hiçbir şeyi doğru gelmiyordu hepsi yalanmış gibi şimdi bile bak üzerinden bir sene geçmedi taş çatlasın altı ay olsun şimdi bile bazı söyledikleri yalanmış gibi geliyor çünkü bir defa yalan duydun artık bütün doğrular şüpheli e tabi bütün tartışmalar artık bundan sonra bunun altından doğdu sonra her tartışma oraya gitti ben tartışıyorum diye ben kötü oldum ama karşıdaki insan kendini hiç suçlu hissetmedim ben de bu kıza bu kötülüğü yaptım demedi tabi sözler verdi yeminler ettiği bir daha olmayacak etmeyecek tabii ondan önce birkaç defa Instagram‘dan yazan fake hesaplara dönüş yapıyordu işte mesela yazıyordu Kimsin diyordu bunun gibi konuşmalar tabi kızıyordum seninle ilgilendirir yüreği varsa gelsin kendi hesabından yazsın fake‘ten yazmak kolay tabi bunu merak ettiği için de çok kızıyordu yani kimden haber bekliyorsun der insan aradan aylar geçti tartışmalar oldu kavgalar oldu hiçbirinde kendini suçlu bulmadı hep haklıydu sanki hiçbir şey yapmıyor muş ya da bu ilişkiyi zedelemek için hiçbir şey yapmamış gibi kendini her seferinde de savunuyordu tabi sonra her yerden engellediğini söyledi TikTok‘ta kız ona mesaj atmış bir video atmış tabi bu videoyu bir süre saklamış mesajı sonrasında erkek arkadaşına rastlamış çok uzun söylemiş o kız bana video attı ayağına denk alsın gibisinden o video o kıza geri göndermiş sonra o mesajı silmemiş ama kızın ilk attığı videoyu silmiş mesajı ben görmeyeyim diye sonra bir gün annem ben kardeşimiyim ve erkek arkadaşımı çağırdım bir okey gününde Telefonuna baktığım zaman buldum ve bana az önce açıkladığım şeyi söyledi ama ben inanmadım çünkü artık her şey yalan velhasıl bir gün çağırdım konuşmak için bu aldatılma konusunu bana açıkladı açıklamasında hiçbir problem yoktu sanki o sözü söyleyene kadar biz evlenene kadar ben seni aldattığımı saklayacaktım biz kendi aramızda söz yapmıştık ve ben parmağıma Taktığım yuzugu çıkardım sonra çıkarınca ben suçlu oldum neden zamanında o tepkiyi vermedin dedi ben de düzelmesini ve eskisi gibi davranmaması olduğum için umdugum için olmadı ve ben de fevri davranmak istemedim ondan öncesinde aldığı bütün çiçek çikolata hediye ne var ne yoksa hepsini çöpe attım sonra beni üzüyo çıkarınca ben suçlu oldum velhasıl şu an beni seviyor mu bile onu bile bilmiyor kendisi seviyorum diyor ama hiç inanamıyorum o kadar üzdü o kadar çok kırdı ki anlatamam ve gönül rahatlığıyla yaşayabiliyor beni aldattığı zaman da başını rahat bir şekilde yastığa koyabiliyordu yani ben aldattığım bir insanı rahat başım yastiga Koyamam yapamam yani bir insan onu şu an çok kötü ilişkimiz yaklaşık iki aydır çalışmıyor ve aldığı üçbeş kuruş para da bu dünya ekonomisinde çabuk bitiyor ailem bu ilişkiye karşı calismadigi için tabii öbür tarafı bilmiyorlar bilseler zaten asla izin vermezler ama çok eklemdeyim devam edecek mi etmeyecek mi bana etmeyecekmiş gibi geliyor öyle hissediyorum umarım yanlış hissederim umarım istediklerim doğru çıkmaz