Aldatılmak mıdır?

Nazendehatun

Limon çiçeği
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
5
2
1
37
Merhaba sevgili KK hatunları. Derdimden kendimi internete vurup kafa dağıtırken dedim ben de üye olayım derman bulayım ziyaretçi olarak takipteytim zaten.

Öncelikle kendimi tanıtayım, 29 yaşında 3 senelik evliyim. Bir bebeğim oldu 5 aylık. Eşimle severek evlendik. Eşim 36 yaşında benimle ve çocuğuyla çok ilgili sevgili, saygılı iyi bir baba eş, ailem de ona bayılır etrafımıdaki herkes hatta. Yakışıklı da dikkat çeker. İş yeri var lüks biryerde tabii çalışanları da haliyle, ortaklaşa iş yapıyor biriyle. Ortağı iş yerine 3 kız almış dikkat çekici. Bende kıskanç bir kadınım. Ordaki kızlardan zaten çok rahatsız oluyorum eşimde öyle olduğunu söylüyor ama ortağı almış yeni girmişler diye birşey diyemedi. Neyse derdim şu; eşimin telefonunu kurcalardım arada bi, kim yapmaz ki şimdi ayıp mayıp geçelim. Hep temizdir hiç sıkıntı görmdim( onun haberi yok ) Ama geçenlerde bu kızlardan birinin instagram hesabını arama yerinde gördüm. Eklememiş ama ben delirdim tabi evde ben çocuğumuza bakıyorum zaten rahatsız olmuştum da bir de neden bakıyor yani? O sinirle birsürü laf söyledim gidiyorum bu evden dedim kavga ettik. Bana açıklaması ben yanlış hiçbirşey yapmadım konuşmadım bile sadece merak ettim baktım. Yahu özrü kabahatinden büyük ben daha da delirdim tabi büssürü söylendim ağladım eve geldi işyerindeydi ben hazırlanıyordum. Neyse çok kızdı bana iftira atma ben kötü bişey yapmadım, sana yanlış yapmam bana güven. Benim birsürü sıkıntım var ne işim olur diyor. Niye baktın ozaman diyorum mırın kırın meraktan dedi. Ben geçen gün burak özçivit reklamına bakıyorum diye gözleriyle yedi kızdı da. Hülasaa; ben mi büyütüyorum, nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Birsürü şey söyledi bana sarıldı öptü gitti işe ama gelince ne yapmalıyım kafam durdu sanki. Yorumlarınız benim için çok değerli.

Evet siz büyütüyorsunuz bence. Yeni tanıştığım beraber çalıştığım çoğu insanı aratırım ben de. Ayrıca onca yıllık ilişki içinde arada birilerini hoş bulabilirsiniz. Aksiyona geçmekten bahsetmiyorum ama insanlık hali merak uyandırır sadece. Kadınlar da bakar böyle.

Aldatılma çizgileri herkeste farklıdır ben kimseye bakmıyorum neden o bakıyor kızların fotoğraflarından ona ne? Sıkıntı burda.

Aldatmak değil bu
Ama ilk aşama da olabilir, hiç alakası da olmayabilir.
Neden hemen tepki verdin ki? Bir süre izleyip ciddi bir şeyler olursa tepki vermek daha akıllıca olurdu
kontrol edildiğini biliyor artık bu adam

Sakin ol ıyı etmemıssın ama su saatten snra da ozur falan dıleme soguk yap snra nrmale don bır bakıma ıyı olmus agzının payını almıs bırdaha yapamaz, aklından bıle gecıremez :) ama bu aldatmak falan da degıl yanı. Ama sutten cıkma ak kaşık da degıl elalemın fotograflarını merak edecek ne varmıs aynısını sen yapsan tepende ezan okur kendı yapınca merak etmısmıs hayret bısey! Fazla merak cıldı bozar

Yok özür o diledi ben çok kırgınım aynen dediğiniz gibi ben yapmış olsam çoktan annemlerdeydim. Kendi yapınca basit neden oluyor. Hayır dese ki sen de bak ne olacak derim ben boğuyorum ama o da aynı.

Aldatmak niyeti vardiysa da artik yakalayamazsiniz
Maymun gozunu acmis

Ya ben burdan ileri gideceğini sanmıyorum beni kaybetmekten çok korkuyor. Ben burasının ne denli yanlış olduğu ve ona nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum. Haliyle objektifte bakamıyorum kızgınlıkla akıl danışmak istedim. Teşekkür ederim

Yok özür o diledi ben çok kırgınım aynen dediğiniz gibi ben yapmış olsam çoktan annemlerdeydim. Kendi yapınca basit neden oluyor. Hayır dese ki sen de bak ne olacak derim ben boğuyorum ama o da aynı.

Oyle olr mu hıc kendının kızacaagı seylerı lendı de yapmasın bırak yuz verme kuslugu cok da uzatma

Sakin ol canım bizde aratmıyormuyuz sanki ben eşimin bazı arkadaşlarına bile bakıyorum sosyal medyadan.... hoşlanıyormuyum onlardan tabiki hayır !! ama meraktan bakıyor insan ....ama tabi eşinin niyeti farklıysa ona bişey diyemem erkek milleti bizim gibi mi düşünüyor bilemem biz meraktan bakıyoruz

Ama kızlardan biri dikkatini cezbetmeye başlamış. Buda en büyük huzursuzluk sebebi. Sizde çalışın orda mümkünse.

Beni çalıştırmaz eşim hem de yeni doğum yaptım. Çok tutucu biridir ama ben öyle olunca abartıyor oldum. Bu kadar büyütmemin hamilelikte alıp henüz hepsini veremediğim kilolarımın da etkisi büyük. Acaba beni artık beğenmiyor da mı bakıyor üzgünlüğü of bilemedim ama ben ona bile birinin bakmasına dayamazken onun başkasına bakıyor düşüncesi çok üzücü. Yadırgamayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…