• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak mıdır?

Merhaba sevgili KK hatunları. Derdimden kendimi internete vurup kafa dağıtırken dedim ben de üye olayım derman bulayım ziyaretçi olarak takipteytim zaten.

Öncelikle kendimi tanıtayım, 29 yaşında 3 senelik evliyim. Bir bebeğim oldu 5 aylık. Eşimle severek evlendik. Eşim 36 yaşında benimle ve çocuğuyla çok ilgili sevgili, saygılı iyi bir baba eş, ailem de ona bayılır etrafımıdaki herkes hatta. Yakışıklı da dikkat çeker. İş yeri var lüks biryerde tabii çalışanları da haliyle, ortaklaşa iş yapıyor biriyle. Ortağı iş yerine 3 kız almış dikkat çekici. Bende kıskanç bir kadınım. Ordaki kızlardan zaten çok rahatsız oluyorum eşimde öyle olduğunu söylüyor ama ortağı almış yeni girmişler diye birşey diyemedi. Neyse derdim şu; eşimin telefonunu kurcalardım arada bi, kim yapmaz ki şimdi ayıp mayıp geçelim. Hep temizdir hiç sıkıntı görmdim( onun haberi yok ) Ama geçenlerde bu kızlardan birinin instagram hesabını arama yerinde gördüm. Eklememiş ama ben delirdim tabi evde ben çocuğumuza bakıyorum zaten rahatsız olmuştum da bir de neden bakıyor yani? O sinirle birsürü laf söyledim gidiyorum bu evden dedim kavga ettik. Bana açıklaması ben yanlış hiçbirşey yapmadım konuşmadım bile sadece merak ettim baktım. Yahu özrü kabahatinden büyük ben daha da delirdim tabi büssürü söylendim ağladım eve geldi işyerindeydi ben hazırlanıyordum. Neyse çok kızdı bana iftira atma ben kötü bişey yapmadım, sana yanlış yapmam bana güven. Benim birsürü sıkıntım var ne işim olur diyor. Niye baktın ozaman diyorum mırın kırın meraktan dedi. Ben geçen gün burak özçivit reklamına bakıyorum diye gözleriyle yedi kızdı da. Hülasaa; ben mi büyütüyorum, nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Birsürü şey söyledi bana sarıldı öptü gitti işe ama gelince ne yapmalıyım kafam durdu sanki. Yorumlarınız benim için çok değerli.
Bence konuyu kapat. Henüz ortada net bir şey yok!. Eşinde insan sonuçta, merak etmiş işte... sende burak özçiviti merak etmişsin

Nazendehatun Nazendehatun
Bence çok ama çook fazla tepki vermek bu yaptığınız. Merak etmek, beğenmek veya beğenmemek insanın doğasında var. Ve bunun aldatmak veya aldatmaya yeltenmekle hiç bir ilgisi yok. Her güzel kadın erkeği yoldan çıkaran kadın anlamına gelmez. Buradaki kadınlar, eşlerine / sevgililerine sadık olan kadınlar çirkin mi? Bence aşırı tepkiler vermeyin. Bu tarz tavırlar eşinizi daha da bunaltır. Ha yok yapamam derseniz daha çok sorun yasarsınız..

Bu nokta aldatılma noktası değil. Bu durumdan rahatsız olmanız göreceli bir durumdur, kıskanç bir kadınsanız rahatsız olursunuz ancak kıskanç olmayan biri bundan rahatsız olmaz.
Bu kadar tepki göstermeseydiniz keşke. Sosyal medyada arama yaptı diye evi terk etme girişiminde bulunmak veya işi aldatılmaya getirmek yanlış ve abartı bir tepki olmuş. Bence hiçbir şey olmamış gibi devam edin, konusunu açmayın. Aksi takdirde eşeğin aklına karpuz kabuğu sokarsınız.

Esinizin yakisikli olmasinin, luks bi yerde is yeri olmasinin ve diger bilgilerin falan konuyla alakasi ne?
Madem burdan ileri gitcegini sanmiyosunuz, bu aldatma diye mi sormak bos bi soru olmus. Ins. Bi fotoya bakti diye aldatmis olmuyor tabi. Ama kizmaya hakkiniz var mi o iliskideki guvene bagli biraz da. Kimisi hic umursamaz ama guven yoksa tabiki rahatsiz eder.

Evet siz büyütüyorsunuz bence. Yeni tanıştığım beraber çalıştığım çoğu insanı aratırım ben de. Ayrıca onca yıllık ilişki içinde arada birilerini hoş bulabilirsiniz. Aksiyona geçmekten bahsetmiyorum ama insanlık hali merak uyandırır sadece. Kadınlar da bakar böyle.
+1

ziyaretçi olarak

ziyaretçi olarak derken ? Esas üyeliğiniz ?

Bakın yapmayın böyle 2. üyelik kuralları var bir okuyun. Hangi durumlarda alınır neler yapılabilir neler yapılamaz ? Kurallara tek bir şey dışında uymuşsunuz. O da bize haber vermemek....

Iyice abarttik bu aldatma mevzusunu.

Tabii ki aldatma degil.

Ne var yani baktiysa..kimdir nedir nasil bir hayati var diye de merak etmis olabilir sonucta is yerinde calisan.

Lutfen kapatin konuyu..

Uzatmayin

Ya bazı kk kadınları çok saf. He iyi niyetten bakmıştır. Kızı çekici bulmuş fotoğraflarına bakmak istemiş işte. Bir adım sonrası da mesaj atmak olabilirdi.

O reklama bile kızıyorsa iyi yapmışsın. Aldatmaya giden yola girmiş eşin sonuçta.

Ya tabii ki bu evi terk etmeye gidecek kadar büyük bir konu degil ama bakmış olmasi da aaa amaaann meraktan hehehe diye bir konu degil. Ben kiskanc bir kadin degilim, esimin telefonunu bile karistirmam ama is yerindeki bir kızı arattigini görsem basarim cingari. Hele hele ben bu arada lohusalikla bebek bakıyor olacagim, o baktigim bir haberle ilgili sorun cikariyor olacak, sonra da karsima gecip pişkin pişkin ben yanlış bir sey yapmadim merak ettim diyecek. Bu durumun karisini tesetture sokup sokaktaki kadinlara bakmaktan hicbir farki yok.
Ha adam agir stalker olur, o ayri konu. Ama kimseyle ilgilenme git bir kadinla ilgilen. Ozel olarak ilgisini çekmiş iste.
Burnunu surtmussunuz yeter. Ama kocaniz gozunuzde eskisi kadar masum olmasin.

Belki de bu davranisin olasi bi durumdan korumustur. Her serde vardir bi hayir. :) e be guzelim bu kadar kiskancsin da neden dikkat ceken bi esin var
Bu durumu kabullenmen gerekirdi

Bu aldatilmak degil tabiki.. Size tavsiyem eşinizin ustune gitmeyin, aklinda yoksa bile sayenizde aklina dusecek ve sizden uzaklaşip sıkılacak..

Bu ne yahu? Bunun için ev mı terk edilir? Siz aşırı kıskançsınız bence. Olayı da fazla büyüttünüz. Bu şekilde her konuda üstüne giderseniz adamın aklına olmayan şeyleri sokarsınız aldatası yoksa da aldatır.

Çok özgüvensizsin.. Eşini kıskanman daha çok bundan, cümlelerinden anlaşılıyor..
Ayrıca ortada şüphelenecek bir şey yokken telefon karıştırmak bence çok ayıp.. Bakıym kimi beğenmiş kimi takip etmiş filan, böyle güvensiz temeller üzerine bir evlilik nasıl sürdürülür bilmiyorum.. Aş bunları..

Sorunuza kendimce yanit vereyim oncelikle, bence kesinlikle bu aldatma degildir.
Konusma yok sadece arama yapmis. Niyetini bilemem ileride firsat oluraa ne yapar bilemem ama bu kadarcik bir olaydan buyuk anlamlar cikarmaniz yanlis bence. Siz simdi bu olaya aldatma tepkisi vermissiniz, arkasindan affedip devam ettiginizde esinizin yerinde olsam "aldattigimi dusundu affetti, demek ki gercekten birsey yapsam bu kadar olacakti tepkisi" deyip icimde de varsa aldatirim belki... Ben de abarttim tabi ama sizin abarttiginizi gormeniz icin soylemek istedim bunu.
Bence kiskanclik yapmaniz yerine kendinize telkin edip esinize guvendiginizi belli edin. Sakince olayi dusunup abartili tepki verdiginizi, kadin olarak gururunuza dokundugunu soyleyin. Olayi lutfen buyutmeyin. Simdi cikardiginiz ipe sapa gelmez kavgalar iliskinize derin yaralar acar gitmez gecmez kabuk altindan her an cikar yoksa...
Bu olayi buyuttugunuz icin bence ozur dilemelisiniz. Kizdiginiz kirildiginiz icin degil ama tepkiyi abartip ayrilma noktasina tasiyacak kadar kavgaya cevirdiginiz icin. Esiniz de kendini hakli gordugu halde opup sarilip gonlunuzu almaya bir calisir iki calisir sonra dengesiz oldugunuzu dusunup vazgecer. O zaman caniniz cok yanar. Vakit cok gec degil toparlarsiniz. Kendinize de elestirel bir gozle bakin. Umarim mesajimi samimiyetle yazdigima inanirsiniz. Hayat cok kisa boyle seyldr icin ne uzulmeye nd de uzmeye deger. Mutlulugunuz sarsilmadan daim olsun dilerim.

aldatmak kesinlikle değil siz de abartmışsınız bence biraz ama artık alttan almayın, taviz vermeyin, böyle şeylerden rahatsız olduğunuzu bilsin ve bir daha yapmaya yeltenmesin..

Back
X