• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak Nasıl Bir Duygu...

• Konu Sahibi Konu Sahibi didemce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

didemce

Ziyaretçi
merhaba kızlar..umarım konumu yanlış bir bölüme acmamışımdır..burdaki konuları okurken aklıma geldi..ALDATILMAK NASIL BİR DUYGU...ben hiç sevmemişim sanırım kimseyi böle kıskanmadım yada birinin telefonuna bakmadım ilişkilerim oldu ama hiç telefonlarına bakmadım belkide aldatıldım...ama hiç bir erkekgide bir kızla görmedim ve yakalamadım...çok merak ediyorum encokda evlki kadınlar eşiniz sizi aldattında ne hissediyorsunuz nasıl bir duygu..inş benim ve bu saatten sonra hiç bir bayan aldatılmaz umarım....

bütün kadınlar dalından kopmamış taze bir çiçeksiniz..hepiniz mutlu olun ve hiç üzülmeyin istiyorum...a.s.:enbuyukkk::nazar:

Hayatım aşk acısı çekenler kısmında yanılmıyorsam bu başlıkta bi konu var.ama yine de söyleyeyim bana göre öle bi duygu ki o an ölmek istiyor insan.allah kimseye yasatmasın.

aldatılmk kendini dünyanın en salak insanı ve en en kandırılmış insanı hissetmendir

Aldatilmamis biri olarak sadece sunu düsünebiliyorum....:delphin:

Aldatilmak kötü birseydir mutlaka, ama dünyanin sonu degildir!!:kahve:

Ne ölürüm ne bayilirim, hayat bir sekilde devam eder:delphin:

..............

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldatan nie aldattı?
Aldatılan neden aldatıldı?
önce bunlara
cevap aramak gerek aslında..
amaaaa....
aldatılmak kişi için büyük bir hayal kırıklığı olmalı...
tıpkı bir gökdelenin üzerine çökmesi gibi, enkaz bir durum olsa gerek!ve bu enkaz da en hasarla kurtulmaya çalışmak gerek...

Aldatan nie aldattı?
Aldatılan neden aldatıldı?
önce bunlara
cevap aramak gerek aslında..
amaaaa....
aldatılmak kişi için büyük bir hayal kırıklığı olmalı...
tıpkı bir gökdelenin üzerine çökmesi gibi, enkaz bir durum olsa gerek!ve bu enkaz da en hasarla kurtulmaya çalışmak gerek...

Öncelikle belirtmek isterim ki, aldatmanın asla bir bahanesi olamaz. Her ne olursa olsun aldatmak bir şerefsizliktir benim gözümde.
Ancak ben bugüne kadar aldatıldığımı sanmıyorum, yani yakalamadım bilmiyorum. Eğer öyle bir durum varsa da haberim yok. Ancak tahmin edebilirim aldatılırsam neler hissedebileceğimi. Açıkcası herhalde oldukça kötü hissederim. Ama beni aldatanın beni hak etmediğini düşünüp, arkama bile bakmadan yoluma devam ederim.

aldatan,aldanir guzelim bosver,,,,,,,,,,,,,,

tabiki o an dunya basina yikilir,belki olmek istersin belki oldurmek,,,

ama hani ofkeyle kalkan zararla oturur ya,onun icin ilk bikac gun ofken gecene kadar evinden disari cikmiycaksin,,,,,

ve ofken gecince diyeceksin ki

sen kendini aldatmisin,beni kimse aldatamaz:1closedeyes:

canlı canlı ciğerlerini sökerler..
öyle bir duygu..
dilerim yaşamazsın.

aldatilan ve esi tarafindan cok sevildigini sanan bir bayan olarak sana cevap vereyim esim bana beni aldattigini ögrenmeden önce tabi seni cok seviyorum sen bu dunyada benim icin birtanesin seninle evli oldugum icin cok mutluyum derdi,, tabi birgün esimin beni aldattigini duydugumda önce kalbim inananilmayacak sekilde hizli carpmaya basladi ellerimi ve ayaklarimi kontrol edemedim sinirden titriyolardi ne yapicagimi sasirdim iyicene agladim midem bulandi sanki yasam bitti sandim ve anlatilmasi mumkun olmayan :çok üzgünüm:duygular hayatim iste böyle duygular benim yasadiklarim..

ya insanlar nie aldatır omnu anlamak gercekten cok zor egolarını mı tatmin ederler ayrıl konus istedini yap amac ne ahhh aahhhh

kendini aldatmıs bence nasılsa cekecekler . kimsenin ana kuzusunu böyle üzmeye hakkı yok. nerde aldatan varsa allahtan bulsun cok sinirlendim bak

ya insanlar nie aldatır omnu anlamak gercekten cok zor egolarını mı tatmin ederler ayrıl konus istedini yap amac ne ahhh aahhhh [/QUOT olurmu hayatim neden ayrilsinlar kadin evde nasilsa o saglam ona ait sonucta yani sira macera deyisiklik demekki onlari mutlu ediyor soyu kuruyasicalar.. tabi sadece aldatan erkeklerin

Son düzenleme:
gelde gör beni.......................

yıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

offffff çok korkuyorum ya bir gün deli gibi sevdigim biri beni aldatırsa ben ne yaparım..bende kabullenemem sanırım...hem sevgim hem nefretim olur o kişi ne bilim içim bi tuhaf oldu ah be kızlar su aldatan erkeklerin soyu kurusun emi sizleri ve bütün bayanları üzdükleri için..neleri eksik acaba siz eşlerinden kurban olsunlar size o aldattıkları kızlar eliniz su dökemez..neki onlar ne bu dünyada nede öbür dünyada kocalaraınızı ve erkekleri başdan cıkardıkları için yerleri olmucak..

Aldatılmak üçe ayrılır...
1) sevgilin tarafından aldatılmak... bi şekilde hayat içinde geçer gider
2) çocuğunun olmadığı kocan tarafından aldatılmak.. acıdır ama hayat içinde boşandıktan sonra yeni sayfalar açılır geçeBİLİR...
3) çocuğunun olduğu kocan tarafından aldatılmak... en acısı budur. Atsan atamazsın satsan satamazsın.. ilk anladığında dünyan başına yıkılır elin ayağın titrer, oturduğun yerde kalırsın.. günler geceler ve yıllar geçer atamazsın..
MABEDİN YIKILMASIDIR ALDATILMAK
Kor ateşin çıkmamasıdır aldatılmak...
Haksızlıktır aldatılmak...
Gülün yapraklarının solması bile değil dökülmesidir aldatılmak...
Haksızlıktır aldatılmak.. haksızlıktır..... HAKSIZLIK!

2) çocuğunun olmadığı kocan tarafından aldatılmak.. acıdır ama hayat içinde boşandıktan sonra yeni sayfalar açılır geçeBİLİR...
3) çocuğunun olduğu kocan tarafından aldatılmak... en acısı budur. Atsan atamazsın satsan satamazsın.. ilk anladığında dünyan başına yıkılır elin ayağın titrer, oturduğun yerde kalırsın.. günler geceler ve yıllar geçer atamazsın..

çok güzel anlatmısın...EVET TAM ANLAMIYLA HAKSIZLIKTIR ALDATILMAK...:oklava:a.s.

öyle güzel anlatmissinki ellerine saglik gercekten cocugunun babasi tarafindan aldatilmak cok koyuyor insana yaa

aldatilan ve esi tarafindan cok sevildigini sanan bir bayan olarak sana cevap vereyim esim bana beni aldattigini ögrenmeden önce tabi seni cok seviyorum sen bu dunyada benim icin birtanesin seninle evli oldugum icin cok mutluyum derdi,, tabi birgün esimin beni aldattigini duydugumda önce kalbim inananilmayacak sekilde hizli carpmaya basladi ellerimi ve ayaklarimi kontrol edemedim sinirden titriyolardi ne yapicagimi sasirdim iyicene agladim midem bulandi sanki yasam bitti sandim ve anlatilmasi mumkun olmayan :çok üzgünüm:duygular hayatim iste böyle duygular benim yasadiklarim..

öyle bir şok geçirirsinkieğer evliliğinde çok mutluysan eşini seviyor ve onun sevgisinden emin olupta asla yapmaz kesinlikle aldatmazdiyorsanki ben öyle emindim çok büyük bir darbe yiyorsun.oan dünya duruyor arkadaşın dediği gibi heryanıntitriyormidene kramplar giriyoriçinde hiç duymadığın bir alev ay kötü bir duygu allah kimseye yaşatmasın.bunu birinden duyduysan eşle yüzleşme vakti yaşananlar ben oan çok soğukkanlıydım.yada öyle görünmek zorundaydım itiraftan sonra herşeyi öğrenmek bilmek duygusu geldi bana.sorguluyorsun neden böyle birşey yaptığına dahil ben oan kendi duygularıomdan çok eşimin duygularını anlamaya çalıştım ve sakin olmak zorundaydım o fikri bir arkadaşım verdi eğer asabi olursa ondan birşey öğrenemezsin sinirlerini kontor etmelisin dedi.çok zordu bu inanın ama başardımtek tek herşeyi öğrendim daha sonrası çok kötü yalnız kalınca kendini sorguluyorsun kendimi çok salak zanettim kulaklarım duymaz gözlerim görmez olmuş meğer eskileri düşündüm evet çok belli etmiş ama ben anlamamışım çümkü güvenmişim asla yapmaz dedmişim çok seven erkekte yapıyor inan erkeklerin hamurunda var çok araştırdım erkeklerlede konuştum onlar çok zayıf karakterli çoğu böyle inanınhele karşıdaki kadın çok kurnazsa kafayı adama takmışsa kaçan kovalanır misali elde edene kadar bırakmıyor evliymiş ailesi varmış eşini seviyormuş ben yaşadığım olay bu ve elinden geleni yapıyor onu elde etmek için.çok zor günler geçirdim bana çok kazandırdı.çok şeyimi kaybettim kimselere güvenmiyorum çokiyi niyetliydim şimdi fesat oldum.eşimle iyiyiz şuan ama kalbim buolayı asla unutmuycak ve kalbim onu asla affeymiyecek.

Back
X