• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak Nasıl Bir Duygu...

• Konu Sahibi Konu Sahibi didemce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aldatılmak üçe ayrılır...
1) sevgilin tarafından aldatılmak... bi şekilde hayat içinde geçer gider
2) çocuğunun olmadığı kocan tarafından aldatılmak.. acıdır ama hayat içinde boşandıktan sonra yeni sayfalar açılır geçeBİLİR...
3) çocuğunun olduğu kocan tarafından aldatılmak... en acısı budur. Atsan atamazsın satsan satamazsın.. ilk anladığında dünyan başına yıkılır elin ayağın titrer, oturduğun yerde kalırsın.. günler geceler ve yıllar geçer atamazsın..
MABEDİN YIKILMASIDIR ALDATILMAK
Kor ateşin çıkmamasıdır aldatılmak...
Haksızlıktır aldatılmak...
Gülün yapraklarının solması bile değil dökülmesidir aldatılmak...
Haksızlıktır aldatılmak.. haksızlıktır..... HAKSIZLIK!

nasıl güzel yazmışsın canım belliki sende benimbibi o yangını yaşamışsın.evet ya sevdiğin taptığın dünyanın en iyi eşi sevgilisi babası dediğin adam yaptığı zaman daha yıkıcı oluyor.düzgün bir evliliğin olmasa sorunlar olsa adam kişiliksiz karaktersiz olsa belki beklersin umarsın ama herseyi dörtdörtlük zannederken bu gelirse dediği gibi mabedin yıkılıyor

merhaba kızlar..umarım konumu yanlış bir bölüme acmamışımdır..burdaki konuları okurken aklıma geldi..ALDATILMAK NASIL BİR DUYGU...ben hiç sevmemişim sanırım kimseyi böle kıskanmadım yada birinin telefonuna bakmadım ilişkilerim oldu ama hiç telefonlarına bakmadım belkide aldatıldım...ama hiç bir erkekgide bir kızla görmedim ve yakalamadım...çok merak ediyorum encokda evlki kadınlar eşiniz sizi aldattında ne hissediyorsunuz nasıl bir duygu..inş benim ve bu saatten sonra hiç bir bayan aldatılmaz umarım....

bütün kadınlar dalından kopmamış taze bir çiçeksiniz..hepiniz mutlu olun ve hiç üzülmeyin istiyorum...a.s.:enbuyukkk::nazar:

hiç aldatılmadığım için nasıl bi duygu olduğunu bilemiyeceğim...
çok kötü bi durum olmalı...
eşimede dedim duyarsam ,hayatında olmıyacagım biter bu evlilik...
ben herşeye katlanabilirim ama herşeye asla affetmiyeceğim aldatmak olur..
yinede allah kimseyi şaşırtmasın ...:Saruboceq:

Aaaa evet bi de kendimizi sorguluyoruz aldatıldığımızda.. yok ya bi de kendimi sorgulayacağım?!? Adam zaten kendini sorgulaman için herşeyi yapıyor, suçu senin üstüne yıkacak kendini sıyıracak ya, veryansın ediyor yükleniyor sana.. Bana ne demişti biliyormusunuz "keşke biraz daha kadın gibi kadın olsaydın"!!! yıllarca bunla başetmeye çalıştım. ben dedim neydimki nasıl kadın değildimki bu beni aldattı.. Şimdi üstünden bir buçuk yıl geçince diyorumki : hadi ordan, sen bu kadına kurban olcaktın.. gör bakalım hayat sana daha iyilerini çıkartacakmı.. sakın ha sakın kendinizi suçlamayın.. Erkeklik güdüsü bu. Başka hiçbirşey değil... yazık olan sadece yuvaya ve aileyi hakeden çocuklara oluyor.. o çocukları da yazık etmemek sizin elinizde arkadaşlar. bizler sadece eşlerinin karıları değiliz onların çocuklarımızın anneleriyiz, biz ayakta durmalıyız biz hala fedakarlık göstermeliyizki gül gibi çocuklarımızı yetiştirmeye devam edelim.. Evliliğimin bitmesi benim için hayatta başıma gelen en kötü şeydi hala da öyle, ama eski eşim hayatta başıma gelen en iyi şey değildi benim çocuğumdur hayatta başıma gelen en güzel şey.. Ve ben onu güzel olarak devam ettireceğim.. ve bunun için de herşeyi yapıyorum.. Onu götürdüğüm psikologlar oğlunuzda hiçbirşey yok onu çok güzel korumuşsunuz dedikçe deli gibi havalara uçuyorum. BEN EŞİME GÖRE KADIN GİBİ KADIN OLAMAMIŞ OLABİLİRİM AMA OĞLUMA GÖRE DÜNYANIN EN İYİ ANNESİYİM... BU BANA YAŞAMA GÜCÜ VEREN TEK ŞEY...

Aldatan nie aldattı?
Aldatılan neden aldatıldı?
önce bunlara
cevap aramak gerek aslında..
amaaaa....
aldatılmak kişi için büyük bir hayal kırıklığı olmalı...
tıpkı bir gökdelenin üzerine çökmesi gibi, enkaz bir durum olsa gerek!ve bu enkaz da en hasarla kurtulmaya çalışmak gerek...

Aldatmanın bahanesi yoktur,olamaz...Eger öyle olsa biri adam öldürdü; ama neden öldürdü?Biri para çaldı ;ama neden çaldı?Biri tecavüz etti; ama neden etti, der her kötü olan kavramı irdeleriz...:1no2:cevap aramak gerekmez yani.aldatmak yanlıştır ...aldatan karakterinden ödün verir..ayrıl sonra bul birini değil mi?sonuç olarak kötü bir duygu oldugunu düşünüyorum...:a015:

Aaaa evet bi de kendimizi sorguluyoruz aldatıldığımızda.. yok ya bi de kendimi sorgulayacağım?!? Adam zaten kendini sorgulaman için herşeyi yapıyor, suçu senin üstüne yıkacak kendini sıyıracak ya, veryansın ediyor yükleniyor sana.. Bana ne demişti biliyormusunuz "keşke biraz daha kadın gibi kadın olsaydın"!!! yıllarca bunla başetmeye çalıştım. ben dedim neydimki nasıl kadın değildimki bu beni aldattı.. Şimdi üstünden bir buçuk yıl geçince diyorumki : hadi ordan, sen bu kadına kurban olcaktın.. gör bakalım hayat sana daha iyilerini çıkartacakmı.. sakın ha sakın kendinizi suçlamayın.. Erkeklik güdüsü bu. Başka hiçbirşey değil... yazık olan sadece yuvaya ve aileyi hakeden çocuklara oluyor.. o çocukları da yazık etmemek sizin elinizde arkadaşlar. bizler sadece eşlerinin karıları değiliz onların çocuklarımızın anneleriyiz, biz ayakta durmalıyız biz hala fedakarlık göstermeliyizki gül gibi çocuklarımızı yetiştirmeye devam edelim.. Evliliğimin bitmesi benim için hayatta başıma gelen en kötü şeydi hala da öyle, ama eski eşim hayatta başıma gelen en iyi şey değildi benim çocuğumdur hayatta başıma gelen en güzel şey.. Ve ben onu güzel olarak devam ettireceğim.. ve bunun için de herşeyi yapıyorum.. Onu götürdüğüm psikologlar oğlunuzda hiçbirşey yok onu çok güzel korumuşsunuz dedikçe deli gibi havalara uçuyorum. BEN EŞİME GÖRE KADIN GİBİ KADIN OLAMAMIŞ OLABİLİRİM AMA OĞLUMA GÖRE DÜNYANIN EN İYİ ANNESİYİM... BU BANA YAŞAMA GÜCÜ VEREN TEK ŞEY...

benim cocuklarin babasida aynen söyle dedi sen kadinlik yapmayi bilemediysen suc bendemi..gunlerce dusun dusun aceba ben nasil kadinlik yapmayi bilemedim diye be adam utunu yapan ben, yemegini yapan ben evi temizleyen ben,cocuklara bakan ben, kagit islerine kosturan ben altina yatanda ben veveve kendimde kesinlikle bir hata yada bir eksiklik bulamadim hatta düsündügüm zaman cok fazla bile yapmisim diyorum ben kadinlik yapamiyordumda 7 senelik evliligimiz boyunca neden hic soylemedinde beni aldattigini yakaladiktan sonra soyluyorsunki ...kötükedihüso:oklava:

hıc basıma gelmedı emınım ınsan bı an yıkılır gururu kırılır ama atlatır hayatta bıtek bunun ıcım buyuk konusurum asla affetmem ve sucuda benım ustume yıkamaz madem bende aradıgı seyler yok ozaman once ayrılacak ondan sonra ne halt yerse yesın

Çok eşlilik; çapkın erkeklerin övünme bahanesidir. erkek, kendi içindeki cinsel eksikliğini çapkınlıkla ifade eder, çoğu zaman... ve yinede bir çoğunun biz inanmak istemesekte hep bir bahaneleri vardır...aslında en büyük bahaneleri,doyumsuzlukları ve erkek biyolojisine sahip olmalarıdır...aldatılanın bahanesi ise;çoğu zaman masum olmasıdır...

alıntı:
İlişkide beklenilen paylaşımın olmaması, ilginin azlığından şikayet edilmesi, eşe güven duyulmaması, birlikte bir gelecek görülmemesi gibi nedenler aldatmanın önemli nedenleri olarak görülmektedir.

İkinci neden olarak “;;sosyal yapı”;; yı söyleyebiliriz. Ergenlikte az kadınla/erkekle birlikte olmuş olmak, evlenmeden önce doyuma ulaşmamış olmak, görücü usulü evlilik yapmış olmak, erken yaşta evlenmek ya da tutucu bir çevrede yetişmiş olmak, evlilik sonrası rahatlama nedeniyle kişide doyuma ulaşma isteğini körükleyebilir ve kişiyi eşini aldatmaya doğru sürükleyebilir.

Üçüncü olarak “;;hayır diyememe”;;, kendine ya da karşısındakine “;;dur”;; diyememe, özellikle erkeklerin, eşlerini aldatmasının ardından kendilerini bu şekilde ifade ettikleri bir savunma biçimi olarak adlandırılabilir.

Özellikle toplumuzda evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmek istemeyen bayanlarla birlikte olan erkelerin, cinsel ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına başka kadınlarla birlikte olması da “;;cinsel aldatma”;; nedenlerinden biridir.

Rutindn sıkılan, ilişkinin monotonlaştığını düşünen kişide aldatma eğiliminde bulunabilir. Yenilik, eğlence ve heyecan arayışı kişiyi dışarıya yöneltebilir.Senelerdir süren ve aldatmayla sonuçlanan çoğu evliliğin aldatma nedeni budur.

Konu aldatma nedenleri olursa intikam boyutunu da atlamamak gerekir.Özellikle bir tarafın diğerine kızgın olduğu durumlarda ya da aldatıldığını öğrenen tarafın altta kalmamak için gurur duygusuyla hareket ettiği durumlardır.

dip not;
Sevgi değişkendir ve güzel hisleri bir dönem hissetmemek, bir daha onları hiç hissetmeyeceği anlamına gelmez. Ancak şu söylenmelidir ki yaşamın olgun döneminde bile zevklerinin peşinden koşan insan aslında olgunlaşmamıştır ve hiçbir zaman mutlu olamaz. İnsanı gerçek mutluluğa ulaştıracak olan, somut kavramların yanı sıra soyut idaellere de ulaşmaktır. Böylece insan hata yapsa bile bundan pişmanlık duyar ve ilişkisini kurtarmak için kendini toparlar. Bu nedenle evlenecek kişilerin hayat felsefelerinin, kültürlerinin ve ideallerinin birbiriyle örtüşmesi çok önemlidir.

alıntı...

aaah aaah, çok çirkin bir duygu, şok olmak, ilk anda şokun etkisiyle neler hasar gördü anlamamak, boğazında kocaman bi düğüm olması, ne ileri gider ne geri. günlerce sorulan, "neden?" soruları.. kendini suçlamalar, nasıl göremediğini, anlayamadığını sormalar.. içinde bir sıkıntı ki geçmek bilmez, arkadaşlar yardım eder, tam toparlıyorum dersin, sonra bir şey gelir hatırlatır, kanıtarak ağlarsın.. herkes geçer der, geçer mi bilmem, henüz geçmiş değil bende ki çünkü çok yeni.. sürekli bir şeyler okuyup yalnız olmadığımı görmek iyi geliyor, ama çoğu zaman hiç bir şey iyi gelmiyor, belki zamandır çaresi ama.. zaaman da geçmek bilmiyor... çooooook zor bir durum, umarım kimse yaşamaz..

Arada cok buyuk emekler verilmis bi ask varsa. Tabikide yikilir insan bi sure toparlanamaz kimseye birdaha asla guvenemez... Bi sure sonra gecer bu duygular ve nefrete donusur... sonra hayatina tekrar biri girer ve otekini hatirlamazsin bile....

simdiye kadar hic bir yere cevap yazmak istemedim cunku arkadaslarin cogu icimden gecenleri yazmis oluyolardi.amma bu aldatmayla ilgili okuduklarim beni cok etkiledi coooook moralim bozuldu üzüldüm gercekten yasayan arkadaslarima allah kimsenin basina vermesin

:43:

Back
X