Aldatilmak

Madem adamın beş parası yok ona hizmetçilik etmeyin. Açın davanızı boşanın. Sigortalı bir işte çalıştığı sürece hakim size ve çocuklara nafaka ödemesine hükmeder. Ve her ay maaşından kesilir. Diğer borçların da önüne geçer nafaka borcu. Hatta bence suanki halinizden daha cok para görür eliniz.

Sonra bulunduğunuz ildeki sosyal hizmet merkezine başvurun. Çocuk icin her ay 450 lira yardım veriyor devlet. Boşandığınızi ve ailenizin arkanizda olmadığını anlatin.

Bu durumda nasıl boşanacaksınız ki? Bence kendinize bir iş imkanınyaratıp para biriktirin. Önce kendi ayaklarınızın üzerinde durup sonra boşanmayındüşünün. Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun

Hanımefendi siz safsınız. Parası olmasa diğer kadın bakmaz ona. Belli ki eşiniz size param yok diye yalan söyleyip öteki kadına akıtıyor parayı. Ne yapın edin hakkınızı sökün 1 veya 2 yıl biriktirin ki boşanınca eliniz dolu olsun

Hanımefendi siz safsınız. Parası olmasa diğer kadın bakmaz ona. Belli ki eşiniz size param yok diye yalan söyleyip öteki kadına akıtıyor parayı. Ne yapın edin hakkınızı sökün 1 veya 2 yıl biriktirin ki boşanınca eliniz dolu olsun

Aynen
Kimse züğürt adama metreslik yapmaz

Bu konuları okudukça hayattan nefret ediyorum:( Aynılarını ben de yaşadım. Bir gün ansizin canım dediğimiz adamın telefonundan pc den aldatildigimizi öğreniyoruz. Ben boşandım ve şimdi ikinci evliliğim öyle bir travma ki eşimin tlf nu calsa getirir misin dese yemin ederim arayan kişiye bakmıyorum:( Lanet olsun bize bunlara yasatanlara

2 yildir evliyim bebegim var ve 2. Ye hamileyim ,hamile kalmama imkansiz denilcek kadar korunmama ragmen hamileyim. Lutfen neden hamile kaldin niye cocuk yaptin diye yorumlar yapcaksaniz hic yapmayin.Konuma gelince Esimin beni yaninda calisan kadinla 2 yildir aldattigini ogrendim. Hic tahmin bile etmezdim . telefonundaki program sayesinde hersey ortaya cikti.Hersey cok farkli olucak degiscem ayaklari yapti ve baktim ne yapicak izledim.Kavga hic birsey yapmadim gozlemledim gercekten pisman mi degil mi diye. Ve gordum ki hala onunla gorustugunu cevapsiz aramalarda gordum neden aradigini sorunca is icin dedi falan filqn yalanlar..Bosanmak istiyorum fakat kardesim zihinsel engelli ve babamda normal biri degil annem cok agir psikolojik tedavi goruyor yaklasik 10 yildir,tum gun evde yikanmiyor evi temizlemiyor sadece yatiyor. Yani ailemin yanina donsemde bunlarin sagliksiz ortam diye velayette sikinti cikarcaklari kesin. Ev acmak istesem kendime asgari maasla calissam dogumdan sonra tekrar maddi olarak sorun yasicagim. Cok kotu hallerdeyim. Icimi dokmek icin anlattim...
Canim bak beni iyi dinle inan bana artik aldatmayan erkek yok denecek kadar az ... bundan ayrilip baskasiyla evlensen inan o da yapacak....o yuzden akilli davran kurcalama biseyini gorme bilme ne halt yiyorsa yesin.....bosanip ailenin evine gidersen hayatin daha iyi mi olacak zannediyorsun....sen orda sefalet cekeceksin o elalemin kadinlariyla yiyip icip gezicek, olan cocuguna olacak.....eger dayak yoksa evine bakiyorsa sakin ama sakin bosanma akilli davran....ben de aldatildim kendimi yedim bitirdim bosanicam vs diye kii benim ailemin durumu cok sukur iyi oldugu halde aaaa simdi hic takmiyorum yiyip icip geziyorum cocugumuz da var....cevrem de herkes eslerini aldatiyor aldatmayanini bulamazsin....simdi sana bosan bosan diye tutturacaklar burdakiler kimseyi takma sakin....

Canim bak beni iyi dinle inan bana artik aldatmayan erkek yok denecek kadar az ... bundan ayrilip baskasiyla evlensen inan o da yapacak....o yuzden akilli davran kurcalama biseyini gorme bilme ne halt yiyorsa yesin.....bosanip ailenin evine gidersen hayatin daha iyi mi olacak zannediyorsun....sen orda sefalet cekeceksin o elalemin kadinlariyla yiyip icip gezicek, olan cocuguna olacak.....eger dayak yoksa evine bakiyorsa sakin ama sakin bosanma akilli davran....ben de aldatildim kendimi yedim bitirdim bosanicam vs diye kii benim ailemin durumu cok sukur iyi oldugu halde aaaa simdi hic takmiyorum yiyip icip geziyorum cocugumuz da var....cevrem de herkes eslerini aldatiyor aldatmayanini bulamazsin....simdi sana bosan bosan diye tutturacaklar burdakiler kimseyi takma sakin....
Akşam akşam çok güldürdünüz beni :) trollsünüz değil mi ?

Akıl akıyor her cümleden.. Noktalardan bile..

:KK14::KK14:

Akıl akıyor her cümleden.. Noktalardan bile..

:KK14::KK14:
Konularına bir bakın:) kendi kocası aldatıyor diye herkes aldatıyor sanıyor heralde ...
Yazık biri şuna bir birine sadık, aşık cook mutlu çiftlerin oldug unu filan anlatsin .
Verdiği akla bak ..
Cem yılmazın da dediği gibi "Aklı yok fikri var."

Arada zuhrevi hastalik muayenesi olmayi ihmal etmiyorsunuz degil mi?
Adamin kimlerle dusup kalktigi belli degil, onun yatağından cikip sizinkine giriyor, her turlu siviyi, mikrobu, hastaligi size ve evinize tasiyor, mide aliyor belli de, bunun ucunda hayati kaybetmek var, aman diyim cocuga bile bulasir kendinizi dusunmuyorsaniz onu dusunun.

2 yildir evliyim bebegim var ve 2. Ye hamileyim ,hamile kalmama imkansiz denilcek kadar korunmama ragmen hamileyim. Lutfen neden hamile kaldin niye cocuk yaptin diye yorumlar yapcaksaniz hic yapmayin.Konuma gelince Esimin beni yaninda calisan kadinla 2 yildir aldattigini ogrendim. Hic tahmin bile etmezdim . telefonundaki program sayesinde hersey ortaya cikti.Hersey cok farkli olucak degiscem ayaklari yapti ve baktim ne yapicak izledim.Kavga hic birsey yapmadim gozlemledim gercekten pisman mi degil mi diye. Ve gordum ki hala onunla gorustugunu cevapsiz aramalarda gordum neden aradigini sorunca is icin dedi falan filqn yalanlar..Bosanmak istiyorum fakat kardesim zihinsel engelli ve babamda normal biri degil annem cok agir psikolojik tedavi goruyor yaklasik 10 yildir,tum gun evde yikanmiyor evi temizlemiyor sadece yatiyor. Yani ailemin yanina donsemde bunlarin sagliksiz ortam diye velayette sikinti cikarcaklari kesin. Ev acmak istesem kendime asgari maasla calissam dogumdan sonra tekrar maddi olarak sorun yasicagim. Cok kotu hallerdeyim. Icimi dokmek icin anlattim...
Bosan demek en kolayi aslinda.. ama kimseyle mecburiyet icinde evli kalinmaz. Aileni bir kenara koy sen birgun baskasiyla evleniceksin oda aldatti ayrilicakmisin? Yani asil dusunmen gereken bu adamla bir omur istiyormusun istemiyormusun? Esinin nabzinu olc ayrilcam de bitti de bosancam de gozunu korkut bence baktin esin gercekten umursamiyor saliyor yakani istemiyor seni devlete bas vur. Soylemesi cok kolay yaa yasanmasi cok zordur gercekten caresizlik cok kotu bsy ama ezik durma dik dur erkekler ezik kadini dahada ezer sen ben sensiz naparim moduna girersen oda kafasina gore yasar.

Bnde ihanete uğradığımi öğrendiğimde kadınla konuştum 42 yaşında dul bu kadındı araştırmistim ailesi ile yaşadığını öğrendim kadını aradım bna laf saydı saydı hiç cvp vermedim ailesi ole yaşadığını bildiğimden seninle degol kızım baban ve amcalarinla tanisicam dedim sen hicsin sen olmasan başkası olurdu anladın sen onu deyince sustu bi sonra her halti anlattı kısacası kadından laf almak istiyorsan neden korkar onu bul

Benimde sinir oldugum hani bilmezsin evli oldugunu sevgili olursun eyv ama bir adam evli bunu sende biliyorsunn ve kadinlar yani metresler buna ragmen arsiz yuzsuz gibi hareketler ediyorlarya cildiriyorummmm.. o yolun yolcusu olmus tavirdan baska bsy degil kocana sahip ciksaydin demeleri meshur bide sen aman kendine sahip cikma motor diyesi gelior insanin:KK12::bicak:

2 yıldır evlisin ve 2 yıldır da aldatiliyosun! 2. Çocuğa hamilesin. Tüm kapılar üstüne kapanmış desek yanlış olmaz. Evdeki kötü ortamdan kaçıp evlendin sanırım yağmurdan kaçarken doluya tutuldun. Cok taligsizmissin. Böyle karaktersiz şekilsiz erkekler kendini hemen belli eder aslında. Yanında kadın varken gözleri hep fellik fellik etrafı tarar. Hep diyorum şu hayatta hep iyi niyetliler kaybeder diye. Azcık uyanık olun canım ya. Şimdi bu kocayı boşasan nolur bosamasan nolur, beyefendinin canına minnet. Daha sana koca da olmaz ondan. Ne diyim şaşırdım, Allah yardım etsin, çocuklarla ortalarda sefil olmaya değmez. Kapıyı vurup gitsen de el mahkum geri döneceksin. Çok üzüldüm gerçekten

Bu konuları okudukça hayattan nefret ediyorum:KK43: Aynılarını ben de yaşadım. Bir gün ansizin canım dediğimiz adamın telefonundan pc den aldatildigimizi öğreniyoruz. Ben boşandım ve şimdi ikinci evliliğim öyle bir travma ki eşimin tlf nu calsa getirir misin dese yemin ederim arayan kişiye bakmıyorum:KK43: Lanet olsun bize bunlara yasatanlara
Aynen Benimde aynı geçiçek mi bunlar bilmiyorum ama Çok zor yaşayan bilir Allah seninde yardımcın olsun

Çok gurur kırıcı bir yaşam tarzını benımsiyorsunuz. Acı olan ise bu şekilde çook kadın var maalesef.aldatıldığını bile bile devam eden ve koca parası yiyen . İğrenç :kusmuk:

Çok gurur kırıcı bir yaşam tarzını benımsiyorsunuz. Acı olan ise bu şekilde çook kadın var maalesef.aldatıldığını bile bile devam eden ve koca parası yiyen . İğrenç :kusmuk:
images (1).webp

Çoğu kadın bunu yaşıyor aslında

Back
X