Aldatilmak

Firtinalar koparsam ne olcak ailem sahip cikabilcek seviyede degil ki ,yine evimde oturup kalicam. Oda tekligimin farkinda hic saymiyor tam gaz devam ahlaksizliklara
Haklısın Allah a havale et onun adaleti şaşmaz çocuklar büyüyünce inşallah bir iş imkanın olur ve kurtulursun

Peki Kim bu kadın araştırdınız mı evli mi ?bekar mı Kaç yaşında hiç kadınla konuşmayı düşündünüz mü ?yani kabul edip kabuğunuza çekilin desem kadın Belki de rahat durmayacak Eşinize sizi boşaması için baskı yapacak ,Yani önce bir araştırın derim bir kadını tanıyın onunla görüşün ne bileyim bu kadar Sessiz kalmayın.

Kadini aradim inkar ediyor . Arsiz zaten ,esimle iliskini ogrendim dedim Hepsine sacma sapan bahaneler buldu . Hakaret etmedim.Cunku mahkemeye verirsem suclu duruma dusmeyeyim diye.

Kadini aradim inkar ediyor . Arsiz zaten ,esimle iliskini ogrendim dedim Hepsine sacma sapan bahaneler buldu . Hakaret etmedim.Cunku mahkemeye verirsem suclu duruma dusmeyeyim diye.
Bazen Söyleyecek bir şey bulamıyor insan, size susun oturun desem kadın Eşinize boşanması için baskı yapabilir.
Susmayın kadını tehdit edin desem,
Seferide eşiniz size kötü davranabilir.
Yine de kadına detaylı bir şekilde araştırın derim belki evli olabilir Eğer evli ise eşine söylemek de filan tehdit edebilirsiniz.
Eşinizin de bu sayede biraz gözü korkar.
O konuşmaları kayıtları falan telefonunuza Çekip bir flaşı atın Eğer boşanma gibi bir durum olursa mahkemeye aldatıldığınızı kanıtlayın çocuklarınızın velayetini çok kolay alabilirsiniz şu an öyle bir devlet var ki çok güçlü çocuğuna bakamayan ailelere dahil Sosyal Güvenlik Kurumu para yardımı sağlıyor. yani kendinizi çaresiz hissetmeyin.
Her şeyden öte Allah var. Bol bol dua edin. Allah yardımcınız olsun.
Böyle bir ilişkisi olduğunu kabul ediyor mu? Eğer etmiyorsa Siz de inanmış gibi davranın bari Hani bilmiyormuş gibi yapın ,Çünkü kabullen denize anlarsa yarın öbür gün o kadın sizin evinize bile getirir.
Allah kimseye yaşatmasın çok zor.

Allah yardımcın olsun. Ayrıl demeyelim diye öyle şeyler yazmışsın ki o ihtimali geçiyorum. En azından başka çocuk yapma, çocuklar biraz büyüyünce çalışmaya başlarsın. Eşin izin vermezse dinleme. O seni dinlemiyor, sen de onu dinlemek zorunda değilsin. Saygı karşılıklıdır, seni saymayandan hiç çekinme. Bu olay tazeyse bir arkadaşına veya akrabana gidip biraz gözünü korkutabilirsin.

Ailenizin yanına gidemeyecek olması eşiniz icin bir rahatlik saglayacaktır.
Bunu ona mümkün oldugunca hissettirmeyin.
Sıgınma evi vs.gitmek istedikten sonra her sekilde gidebileceginizi hissettirin ona.
Konuyu sürekli irdelemeyin.Sessizliginiz ürkütsün onu sadece.Ara ara imalarda bulunun.
Sanki birsey biliyorsunuz ama söylemiyorsunuz pusuda bekliyorsunuz gibi.Is yerine gidin.Gitme durumunuz yoksa bile"bugun ugrayacaktım is yerine ama vazgectim"gibi her an gidebileceginize dair imalarda bulunun.
Birikim yapmaya çalışın
Az çok demeyin bir kenara atın bir seyler.
Her an icin hazırlıklı olun...
Bol sans......

O değilde madem iki yıldır aldatıyor ve iki tıklım evlisiniz neden evlendi sizinle?
Görücü usulümü

Hiç mi Allah'tan korkmuyorsun deseydin kadına Benim de çocuklarım var. Ben anlamıyorum kadın kadına düşman olmuş.
Ben de eşim ve buna benzer bir olay yaşadım kadına telefon açtım Yani daha hiç sevgili olayı olmamışken eşim kadını abla diyorken aranızdaki mesafeyi koruyun dedim. Kadın ne yaptı;
Eşim hep benim onu aradığımı söylemiş eşimle anlaşmış ikisi bir olup konuşmaya devam ediyorlar ve beni kadın WhatsApp'tan engelliyor.
Ben de bunu fark ettim . Evi terk ettim ve kadının eşine her şeyi anlattım.
Yani aralarında sevgili gibi bir durum yoktu belki ama flört değişir tarzda konuşuyorlardı.
Şimdi iftira atmayayım çoğu mesajı da görmedim benim en çok sinirlerimi bozan kadının ben onu uyardığın halde eşimle gizlice konuşmaya devam etmesiydi.
Tabii ki de bunu tavsiye etmiyorum Emin olmadan eşinin duyması yanlış bir şeydi ama o anki öfkeme kapılıp sakinliğimi koruyamadım.
Şimdi ise bol bol dua ediyorum Bir daha aynı şeyi yaşamamak için Ama insanların değiştirebilme ihtimaline de pek inanmıyorum aslında.
Sadece Allah'a güveniyorum Onun katında imkansız yok çünkü.

Kanit toplayabilirsen dava ac hem esine hem kadina.esinede boyle caresizce davranirsan ondan baska kapin yok die asla huyundan vazgecmez guclu ol Allah yardim eder.dik dur sensizde yaparm havalarinda olki kaybetme korkusu olsn

2 yıllk evlisiniz ve 2 yıldr m o kadınla berabermiş, ee o zaman nerdeyse hiç evlenmemişsiniz adi herifle

Birincisi o konusmanin uzerine basinca paylas kismindan kendinize e mail olarak gonderebiliyorsunuz. Ileride delil olarak saklamak icin kadinla yaptiginiz gorusmeyi de, esinizin kadinla yaptigi konusmalari da kendi mail adresinize ginderin. Konusnalari whatapp a da gonderebiliyorsunuz bu arada.
Ikincisi adamin madem 5 parasi yok hizmetciligini yapmanin bir anlami var mi bilmiyorum. Bosansaniz o yastaki cocuklari hakim anneye veriyor anne calismasa bile. Cunku cocuklarin anne sevgi sefkat ve fiziksel bakimina muhtac olduklari icin. Kaldi ki kadin genelevde calissa bile cocuklari hakim anneye veriyor.
Allah yardimciniz olsun, ne diyecegimi bilemedim. Kadin dernekleri var, internetten bulabilirsiniz. Onlardan destek ve yardim isteyebilirsiniz. Onlar hukuki danismanlik da sagliyor bildigim kadariyla.
Adamin anladigim kadariyla borclari var, yani size pek de bir faydasi yok. Ise gidiyor guya ama kiristirmaya. Belki de kazancini o kadinla yedigi icin borclari var bilmiyorum.
Nasil yardim edebilirim bilmiyorum aklima baska da birsey gelmiyor.

Eskiden olsaydi o kadina da tazminat davasi acabiliyordun. Artik acilmiyor. Sadece ese aciliyor. Cunku aile birligini korumaktan mesul olan esil ve sensin diyor hukuk artik. Ucuncu sahisi istemese esin hayatina sokmayabilirdi gozuyle bakiyor sanirim.
Bu arada kadinla gorusme. Yanlislikla agzindan birsey cikabilir ve sana hakaret davasi acabilir, boyle pisliklere bulasma.

Off canım ya çok üzüldüm Rabbim yardimcin olsun Allah o esinide ıslah etsin iki.yıllık evlisin iki yildir aldatiyo çok karaktersizmis ya ne desem bilemedimki hamilesin elin kolunda bağlı ailende öyle ama eşini sen yinede tehdit et böyle yaparsan ayriliirm de yada onun anne babası ile konuş ogullarini alıp konuşsunlar madem kocalık babalık yapamicak terbiyesiz ne diye senin başını yakmış ..

2 yildir evliyim bebegim var ve 2. Ye hamileyim ,hamile kalmama imkansiz denilcek kadar korunmama ragmen hamileyim. Lutfen neden hamile kaldin niye cocuk yaptin diye yorumlar yapcaksaniz hic yapmayin.Konuma gelince Esimin beni yaninda calisan kadinla 2 yildir aldattigini ogrendim. Hic tahmin bile etmezdim . telefonundaki program sayesinde hersey ortaya cikti.Hersey cok farkli olucak degiscem ayaklari yapti ve baktim ne yapicak izledim.Kavga hic birsey yapmadim gozlemledim gercekten pisman mi degil mi diye. Ve gordum ki hala onunla gorustugunu cevapsiz aramalarda gordum neden aradigini sorunca is icin dedi falan filqn yalanlar..Bosanmak istiyorum fakat kardesim zihinsel engelli ve babamda normal biri degil annem cok agir psikolojik tedavi goruyor yaklasik 10 yildir,tum gun evde yikanmiyor evi temizlemiyor sadece yatiyor. Yani ailemin yanina donsemde bunlarin sagliksiz ortam diye velayette sikinti cikarcaklari kesin. Ev acmak istesem kendime asgari maasla calissam dogumdan sonra tekrar maddi olarak sorun yasicagim. Cok kotu hallerdeyim. Icimi dokmek icin anlattim...
Allah sabır versin demek istedim. Boşanmak için çocukların büyümesini beklicekseniz, imkanınız oldukça kenara para atmaya çalışın. Allah bi kapı açar inşallah.

Back
X