Aldatılmak /:(

Çocuğun ailesine ulaş intihar olayını söyle. Kendini kesen adamdan korkar insan ya. Gidip layığını bulsun.

Benim derdim af etmek deil benim derdim nasıl düzelicem okdar kötü bi psikolojideyimki hayatım allak bullak oldu
Uzulmen gayet normal sonucta guvendigin biri tarafindan hayal kirikligina ugradin.. ama su acidan bakarsan eger ailenle tanistirdiktan sonra ogrenseydin bu durumu ne olurdu ailene nasil aciklardin? Hadi ileri gidildi nisan oldu okadar es dost ogrendi iliskinizi ve sen bu durumda ogrendin bu dengesizin terbiyesizligini.. daha kotu olmazmiydi sence.. en basinda ogrenmissin gercek yuzunu sukret silkelen kendine gel gururlu ol ve hayatina bak belliki yasin dha kucuk karsina dha iyileri adam gibi adamlar cikar.. bu dengesiz icin ne uzulmene deger nede kendini harab etmene yazik etme kendine..

Intihar eden goz gore gore mi yapar:)) o kadar gururu incinseydi kuytu kosede yspardi bunu. Seni tanimayani sendd tanimamazliktsn gel bence

Annesi yaşamıyor babasıda başka bi kadınla evli görüşmüor onunlada
O zaman sizi rahatsız ederse şikayette falan bulunun kendi ailenize haber verin. Böyle insanlar çok tehlikeli anlıyorum üzülüyorsunuz kalbiniz kırık hayal kırıklığı yaşadınız ama inanın böyle insanlar ile mutluluk olmaz. Yarın size de zarar verebilir. Önleminizi alın zamanla iyileşirsiniz , toparlanırsınız merak etmeyin.

Eğer şimdi bırakmayıp evlenirsen ileride daha berbat şeyler yaşarsın. Huylu huyundan asla vazgeçmez.. İntaharmış pehhhh. Boşver yoluna bak..

Benim derdim af etmek deil benim derdim nasıl düzelicem okdar kötü bi psikolojideyimki hayatım allak bullak oldu

Bu arada evliyken aldatılmak daha berbat olur diye düşündüm. Ve sen bunun altından hiç kalkamazsın.. O yüzden şükür et Allah kurtarmış seni.

Aldatma başlı başına bir ayrılma sebebi de intihar da girmiş işin içine ardına bile bakma

Ayy kendini kesmeye falan kalkan adam aldatmasa bile terk edilmeli. Nereden buluyorsunuz böyle arıza adamları?Yoluna bak canım. Karaktersiz erkeklerle işin olmasın

Birde çıplak resim istmiş kızdan kızda atmış buna ve halen bana arkadaş oalrak yazdım die mesaj atıo ya çıldırcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…