Aldatılmak /:(

Psikolojiyi bir kenara bırak da canını koru sen! Ailene her şeyi söyle o mesaj atanalarin da bir derdi var anlaşılan onla. Aman sakın dikkat!

İntihar ne ya
Böyle ruh hastası insanla evlilik olmaz
Evlilik ciddi iştir
Bu tipler şiddete eğilimlidir zaten
Ayrıca madem seni çok seviyordu başka kızla işi ne ya

Kiza deki al U senin olsun tepe tepe kullan, tam birbirinizi bulmussunuz de.
Bu ne yaa biri aldatir biri suclu senmissin gibi sana hakaret eder. Manyak mi bunlar?

Gözümün önünde bi kutu ilaç içti kendini kesmeye kalktı falan
Boyle bir psikolojisi olan biriyle evlenmeyecegin icin yat kalk sukret. Allah in sevgili kuluymussun ki gercrkleri erken gostermis. Sevgilin yalanci ve tam bir tiyatrocu. Olmek isteyen olayi dramatize etmez. Adam da gercekten karakter yokmus.

Kız niye sizden nefret ediyor ki? Siz de kandırılmışsınız O da.

Ay sırf görüntü olsun diye intihar etti, ölmek isteyen ilaç içmez bu tamamen dikkat çekmek icin yapıyor. Aldatan adama asla geri dönme.

Allahin sevgili kuluymussun, evlenmeden once bunlari ogrendin.

Simdi acisada oldurmez..
Aff mi tovbe de don arkani derim...

Hersey acik zaten, kendini yakma.
Intihar etmis mis. Gözünün önünde ictigi bir kutu
Hapda kesin vitamin falandir.
Kanmayin bôylelerine

Anamm koyktum mu koyktum. Adam ruh hastalığında ileri boyutta farkındasınız değil mi?
Suçluluğunu bastırmak için sözde intihar girişimi. Evli olsaydınız bu adam sizi döver ve ölümle tehdit ederdi. Eğilim o yönde yani. Arkanıza bakmadan kaçın.

Ben ne okudum az ince ya kaç yaşındasınız ikinizde? Kendinizi böyle lacka ilişkilerin içine atmayın lütfen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…