Aldatılmak /:(

Yavas yavas polise suc duyurusunda bulunun bence simdiden.
Intihar numarasi yemedigi icin muhtemelen bir sure sonra tehditlere baslayacaktir.
Ilaci gectim kendini kesmek ne demek ya normal seyreden bir ruh hali yok bence.
Sakin affetmek gibi bir hata yapmayin.Gelmesin tanismaya falan.
Allah korusun.
"Bela" denilen sey böyle böyle musallat oluyor insana!

Kurtul bence affetme bune densizlik saçmalık şükret bence piskopat gibi bisi

Ya bisi olmaz. Yaninizda intihar etmiş, zaten olayi belli. Terbiyesiz adam.
Merak etmeyin siz onu. Kendi isinize yolunuza bakın. Size ors... Yazanlara da soyleyin savciliga şikayet edicem sizi diyin. Ve lütfen edin. Babalarinin ahiri sanki

İleride evlendiğinde hayatın mahvolunca da sen intihar etmek isteyeceksin. Kaç kurtul.

Bence intihara meyilli dengesiz hareketler yapan bir adamla evlenme
Her haltı ye sonra ver bana ordan bir jilet
Bunları umarım romantik bulup geri dönmemişsindir

Birinin yanında intihar etmek?
Bir yerlere ambulans numarası filan yazdı mı acep?
Kaçın kurtulun U'dan.

Ölmek isteyen kişi bunu sizin gözünüzün önünde yapmazdı. Eğer affederseniz sürekli intihar ederim tehditi ile yaptıklarına katlanmak zorunda kalırsınız. Hem kendi yaptığının bedelini ödüyor, vicdan yapmanıza gerek yok önünüze bakın. Hiç kimse sizden değerli değil. Hem kızla konuşurken hiç size olan sevgisi aklına gelmemiş. Baştan düşünecekti.

Valla ne güzel ailenizle tanışmadan gerçek yüzünü göstermiş. Evliyim bir kızım var 1 yaşında ve bir kadınla aşırı samimi konuşmaları evliliğimi bitirmeyi düşündürmeye yetti! Sakınnnn geri dönme hemen kurtul. Allah'a da şükret ki gerçek yüzünü yol yakınken görmüşsün. Karakteri bozuk bunların!

Kesin intihar etmiştir

İşte bu aldatma. Sizi tanımadığını bile söylemiş kıza. Bu seviyesiz insanlarla muhatap olmayın. Bu karaktersiz adama yol verin gitsin. Bunu affederseniz evlenince daha rahat yapacak. Affedecekseniz gibi geldi bana bir kaç ay görüşmeyin belki pişman olur. Affedilmeyi hak etmiyor..

Son düzenleme:
Çok şanslısın herkese nasip olmaz, bak nasılda ortaya çıkmış gizli kalan ne varsa tam manasıyla. Daha ne istiyorsun, ne bekliyorsun. Daha yolun başındayken kurtulmaya bak. Aldatmak bir hata değildir kimse yanlışlıkla böyle bir şey yapmaz. Seni sevmiyor seninle ciddi bir şey düşünmüyor ve yeni kaçamakların peşinde. O 2 ay boyunca senden çok o kızla ilgilenmiştir allah bilir kız kalkıp sana ‘sen onla kendini sevgili mi sanıyorsun’ diye böbürlendiğine göre bir düşün derim. Yaptığı şey ortada, seni muhattap olmak zorunda bıraktığı iğrenç insanlar ortada. Kendini affettirmek için her şeyide yapar. Son derece samimiyetsiz şekilde yapar. Bulmuş senin gibisini bırakır mı, bak 2 ay neler dönmüş ruhun duymamış. Kız sana yazmasa yine duymazdı muhtemelen. Daha bilmediğin kim bilir neler var. Senden bir şeyleri iyi saklayabildiği için seninle yola devam etmek ister sevdiği için değil. Bunları kendine reva görüyorsan affet. Affedince ilişkiyi ciddiye taşırsınız sonra daha ciddilerini yaşarsın asıl o zaman hiç kaldıramazsın.

bu acın hemen dinmez ama zamanla çok büyük şükürler edeceksin
bu ruh hastasıyla evlenmediğin için

İnsanların kocaları aldatıyor coluk cocuguyla bır tekme atıyor kadına sen burada sevgılın ıcın mı dert yanıyorsun?
Verilmiş sadakan varmışta evlenmeden tanımışın cocugu , intar etmiş geberseydi bari

şov yapmış, hiçbirşey yapamaz o kendine
bırak ölürsen üstüne toprak atmaya bile gelmem
tamamen bittin benim için de
engelle heryerden

Kız sen bundan sonra benim yerime de yaz yorum ben de onayliiiiiiim seni , iki kere aynı şeyi yazmayalım

Bu numarayı yiyen var mı ya
Bana da biri yapmıştı
Arkadaşından msj atmış x dün senin yüzünden intihar etti diye
Allah taksiratını affetsin yazdım gönderdim
Maşallah 1 gün sonra turp gibi geziyodu ortalıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…