Aldatılmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evli ve çocuklu boşanmak daha zor adam daha sevgili iken kendini belli etmiş buradaki yorumlara önem ver o adamla evlenirsen başta dediğim gibi illa boşanacaksın ya da aldatıldığını bile bile çocuklarım diyip susacaksın

Onunla hesaplastim gerçektende kendini akladı bir şekilde ama o kadar uğraştı beni ikna etmek için sizce neden o kadar uğraştı mesela beni sevmese bu kadar uğraşması mantıklı değil bıraksın beni kimle ne yapmak istiyorsa onu yapsın daha mantıklı değil mi?
Canım benim anlıyorum seni seviyosun ona inanmak istiyosun falan ama adam bu yani hamuru bozuk bugün değilse yarın aldatıcak bu şüpheyle yaşanır mı sen söyle

Seni gerçekten sevse başka kadına düşer miydi adam istiyo ki hem ayranım dökülmesin gerisini biliyosundur

Sahte hesaba düşüyorsa, yarın gerçekten kendisine gelen kadınlar karşısında ne yapacak sence?
Onca emek vs.bu senin kendi kendini ikna etme bahanenden başka bir şey değil,emek dediğin karşılıklıdır.fake hesaplara satanlar düşünsün

Erkek arkadaşımla çok ciddi bir ilişki içerisindeydik evlenecektik güven konusunda takıntılı biriydi bende dedim ki kendi konular karşısında ne yapıyor instagramda fake bir hesap açıp hesabı da allayıp pullayıp sevgilime yürüdüm ve bir bakın ne oldu adam önce bir düşündü taşındı sonrada düştü ve şimdi de bana yalan söylüyor sizce ne yapmalıyım onu çok seviyorum ama konuyu kapatıp dikkatli mı olamalıyım yoksa anlatıp ayrılmalı mıyım sizce?
Ya konumuza yorum yapmayacağım ama Düştü nedir???? Ya bu Türkçe nereye gidiyor böyle Sevgilim bana düştü nekadar anlamsız O çocuk bana yürüdü Zamane gençlik Ata binmiş gidiyor da hadi hayırlısı...

Onunla hesaplastim gerçektende kendini akladı bir şekilde ama o kadar uğraştı beni ikna etmek için sizce neden o kadar uğraştı mesela beni sevmese bu kadar uğraşması mantıklı değil bıraksın beni kimle ne yapmak istiyorsa onu yapsın daha mantıklı değil mi?

neden biliyor musun?
sen ceptesin, niye şimdi durduk yere kaybetsin. ilgisini çeken başka birini bulunca önce onunla da dener, bir süre ikinizi beraber sürdürür, nihayetinde birinizi seçer.
bazen tercih yapmadan gittiği yere kadar der beraber sürdürür. artık hanginiz önce ayılırsa. ilk farkedene de benim peşimde olan o der.
tabi ki ikna etmeye uğraşacak, çünkü sizin tabirinizle düştüğü kız sanal çıktı. hazırda reeli niye kaybetsin.
ama belli ki gözü dışarda. fırsatları kaçırmıyor, değerlendiriyor.

Erkek arkadaşımla çok ciddi bir ilişki içerisindeydik evlenecektik güven konusunda takıntılı biriydi bende dedim ki kendi konular karşısında ne yapıyor instagramda fake bir hesap açıp hesabı da allayıp pullayıp sevgilime yürüdüm ve bir bakın ne oldu adam önce bir düşündü taşındı sonrada düştü ve şimdi de bana yalan söylüyor sizce ne yapmalıyım onu çok seviyorum ama konuyu kapatıp dikkatli mı olamalıyım yoksa anlatıp ayrılmalı mıyım sizce?

Boyle birsey yapmaya neden gerek duydunuz? Durduk yere guvensizlik cikti ortaya. Bunu unutmayin, erkekler ne kadar sadik olursa olsun, karsi cinsten birinden asiri bir ilgi gormeye baslayinca seytana cabuk uyarlar.
Bence kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz :)

Biz bosa dil döküyoruz. Adamla tüm bunlara rağmen ayrılmamış. Üstüne nisanlanmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X