Aldatılmak

Gulgok90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
219
106
18
35
Merhaba Bu sayfada az önce bir konuya denk geldim. Bunu burada paylaşıp danışma gereği duydum...Arkadaşım eşi onu aldatıyor bunu aşıkar gözümle şahit oldum.Chat sayfasında takılırdı kız kardeşim o da sevgilisi böyle şeyleri açmış mı takip etmek için öğrenmek amaçlı :) sonra yakınında olanları buluyormuş sayfa bunun eşi çıktı hemen yazdık kardeşimle eşi tık döndü başladı yazmaya bende bekarım tanışalım tabı kardeşm sahte hesap kullanıyor bilmiyor kuduruk adam. Bu bana foto at anneme göstericem seni ciddiyim evlenmek istyrm. Filanlar falanlar ama adamı görüyorum evimden canım arkadaşm da hizmet ediyor içim gidiyor biz yazıyoruz cevap geliyor adam başladı sapık boyuta fotolar attım gayette normaldi adam şeyinin resmini yollamış ben görmedim kardeşm tiksinmiş silmiş. Bana söyledi herzaman yanında olamıyorum kardeşimin ben üzüldüm silince yazdıklarını filan ekran görüntüsü alıp tanıdık yerden şeyinin resmini çıkartıp korkutup tehtid edecktm. Elimdeki deliller yok oldu arkşm eşini çok seviyor anlatsam inanır da eşine benim dediğimi diyemez bu sebeble suskunum. Bir kızı ikinciye de hamile bu sırada . Sustum bu da benimle gidecek siz olsanız napardınız?

Uydur uydur inanan olur

Gercekse yaptiginiz hic etik degil bence. Orda hesabini görünce (artik nasil bi siteyse) niye mesajlasiyosunuz ki. Hesabi oldugunu gördüğünüzü soylebilirdiniz arkadasiniza en fazla karismaniz gereken kisim buydu, ama konusma boyutuna geçmek bu sekilde cok yanlış niye müdahil oluyosunuz

Dediğiniz doğru o etik değil şuan dediğiniz gibi düşündüm yazdığımızda biraz daha cahillik kafasıydı. Birde kendi köyümüzde bir kızla da görüştüğünü öğrendim. Aslında tehtid etmek korkutmaktı zaten onu yapamadım fırsatım olmadı. Ne biliyim ya her neyse.

Karsi tarafla muhattap olmak her turlu yanlis yani tehdit etmek falanda oyle arkadasinizi uyarmaniz sizin yapmaniz gereken. Bak boyle biseyler geldi kulagima -tabi bundan eminseniz- denilebilir dikkatli olmasi konusunda uyarilabilir. Arkadasiniz sizin muhattabiniz adami korkutmak tehdit etmek konusmak falan hiiic dogru degil. Kendinizi yerine koyarak hareket etmeliydiniz Allah basa vermesin sahsen arkadasimin boyle yaptigini ogrensemde sinirlenirdim es kisisiyle olan durum apayri zaten.

Olan olmuş bazı şeyleri bilmemek daha iyi sizde benim yerimde değilsiniz öyle konuşulduğu kadar basit değil dediğiniz sussan bi dert konuşsan bir o sebeble tehdit dediğim de yakışmış olsaydı yine işletir yapardım tehtid. Ben olayın orasını geçtim. Size sorduğum tarafına yanıt istiyorum. Arkadaşım eşinin onu aldattığından süphelendiğini işletmemi istedi sonrasında benim buraya diyemediğim şeyler var.bir sürü konu ama diyemedim eşin yapar diye ve yapıyor üzüldüm siz beni tam anlamıyorsunuz tabiki fikriniz iyi de yetmiyor

Karşı taraf muhattap olmak derken ben ayarlamıştım arkadaşıma onu 8 yıllık komşumuzdu adam. Şimdi günah mı işledim sonrası evliliğe gitti bazen öyle herşeyi tahmin edemiyoruz ki biz kadınlar işte hepimiz bir nebze bir yerlerden yara alıyoruz

Arkadasinizin istediginden bahsetmemissiniz yukarida dolayisiyla burada bahsettiginiz kadarina yorum yapabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…