Merhaba Bu sayfada az önce bir konuya denk geldim. Bunu burada paylaşıp danışma gereği duydum...Arkadaşım eşi onu aldatıyor bunu aşıkar gözümle şahit oldum.Chat sayfasında takılırdı kız kardeşim o da sevgilisi böyle şeyleri açmış mı takip etmek için öğrenmek amaçlı :) sonra yakınında olanları buluyormuş sayfa bunun eşi çıktı hemen yazdık kardeşimle eşi tık döndü başladı yazmaya bende bekarım tanışalım tabı kardeşm sahte hesap kullanıyor
bilmiyor kuduruk adam. Bu bana foto at anneme göstericem seni ciddiyim evlenmek istyrm. Filanlar falanlar ama adamı görüyorum evimden canım arkadaşm da hizmet ediyor içim gidiyor
biz yazıyoruz cevap geliyor adam başladı sapık boyuta fotolar attım gayette normaldi adam şeyinin resmini yollamış ben görmedim kardeşm tiksinmiş silmiş. Bana söyledi herzaman yanında olamıyorum kardeşimin ben üzüldüm silince yazdıklarını filan ekran görüntüsü alıp tanıdık yerden şeyinin resmini çıkartıp korkutup tehtid edecktm. Elimdeki deliller yok oldu arkşm eşini çok seviyor anlatsam inanır da eşine benim dediğimi diyemez bu sebeble suskunum. Bir kızı ikinciye de hamile bu sırada
. Sustum bu da benimle gidecek siz olsanız napardınız?