Aldatılmak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cokk Karısık anlatmamamın sebebi ise burda takıldığımı biliyor belki görür okur diye de çekiniyorum herseyi detaylı anlatırsam anlar benim açtığımı
Özel anlatamıyorsun tamam ayrıl demişler kızıyorsun. Sen bunla görüşmeye devam edecen zaten. İç içe girerseniz böyle olur. Buraya yazmak okumak kötü bişey değil ama söylemeseydin ona özgürce yazar okurdun.

Araya başkasını almış bir kişiyi nasıl kabul edebiliyorsunuzki? O sonuna kadar inkar ediyor ama siz eminsiniz aldatıldığınıza değil mi? Burda bazı evli kadınlar çocuklar için katlanıyorum yada maddi gücüm yok şu an boşanamıyorum gibi konular açıyorlar ama sizin aranızda nikah yok, ortada çocuk yok neden katlanıyorsunuz? İçinizdeki bu huzursuzlukla nasıl devam edeceksiniz? Başkasını bulursunuz, yeniden seversiniz.. ve sonra iyi ki ayrılmışım dersiniz.

Herşeyi affederim ihaneti asla. Koskoca 5 yil diyorsunuz o beş yilin saygisi olsaydi onda başkasina yanaşinca vicdan azabi çekerdi. Ihanet etmişse bence bir sure uzak dur. Her hatada tamamen sil at demek de diline gelmiyor insanin ama akli başinda insansin. Yalnişi dogruyu goruyorsun. Evlendikden sonra en guzel asklar bile zamanla monotonlaşip heyecanini yitire biliyor. Yani o şimdiden başkalarina meylettiyse evlendikden sonra çok pişmanlik yaşarsin. Etrafimda gorduğum numuneler çok
Kestirip atmak istemiyorum 5 yılı çöpe atmak istemiyorum öncesinde en ufak birseyini görseydim belki bnde bu kadar düşünmeden ayrılırdm

Özel anlatamıyorsun tamam ayrıl demişler kızıyorsun. Sen bunla görüşmeye devam edecen zaten. İç içe girerseniz böyle olur. Buraya yazmak okumak kötü bişey değil ama söylemeseydin ona özgürce yazar okurdun.
Normalde Yanındayken de sık sık girerdm buraya

Kestirip atmak istemiyorum 5 yılı çöpe atmak istemiyorum öncesinde en ufak birseyini görseydim belki bnde bu kadar düşünmeden ayrılırdm
Ya daha ne goreceksin acaba adam seni aldatmis aldatmis. Ailenden birini mi oldurmesi gerekiyor ayrilman icin!!! Bu ne ya sevgiye bak!!

Araya başkasını almış bir kişiyi nasıl kabul edebiliyorsunuzki? O sonuna kadar inkar ediyor ama siz eminsiniz aldatıldığınıza değil mi? Burda bazı evli kadınlar çocuklar için katlanıyorum yada maddi gücüm yok şu an boşanamıyorum gibi konular açıyorlar ama sizin aranızda nikah yok, ortada çocuk yok neden katlanıyorsunuz? İçinizdeki bu huzursuzlukla nasıl devam edeceksiniz? Başkasını bulursunuz, yeniden seversiniz.. ve sonra iyi ki ayrılmışım dersiniz.
Zmaan ne gösterir bilinmez yaşayp göreceğiz

Ayrilmadan unutamiyo insan
Ayrilincada unutamiyo gerci ama en azindan beraberkenki uzdugu kadar uzmuyo insani emin ol.
Denedim unutabilirmiyim diye ama olmadi olmuyo.
Hani insanlarin kirmizi cizgileri vardir ya benimkisi aldatilmakdi. Affedemicemide biliyodum ama denedim iste.
Ve keske hic denemeseydim, hic sans vermeseydim diyorum simdi.
Emin ol kimse kendini yiprattigina değmiyo. Iki gun sonra seni basit bir sey icin sucladiginda uzdugunde anlicaksin ne demek istedimi

Ayrilmadan unutamiyo insan
Ayrilincada unutamiyo gerci ama en azindan beraberkenki uzdugu kadar uzmuyo insani emin ol.
Denedim unutabilirmiyim diye ama olmadi olmuyo.
Hani insanlarin kirmizi cizgileri vardir ya benimkisi aldatilmakdi. Affedemicemide biliyodum ama denedim iste.
Ve keske hic denemeseydim, hic sans vermeseydim diyorum simdi.
Emin ol kimse kendini yiprattigina değmiyo. Iki gun sonra seni basit bir sey icin sucladiginda uzdugunde anlicaksin ne demek istedimi
Doğrudur bişey diyemem

Çok basit.
Madem aldatılmak sorun değil, ağzınıza sahip çıkıp unutacaksınız.
Yapacak başka bir şey yok.

Bak canim. Aşik insan asla mantikli dusunemez. En yakin arkadaşim da neredeyse 5 yil ve ya daha fazla suren ilişkisi vardi ama gerçekten benim bile ' evet bu adam seni seviyor' dedigim bir ilişkiydi. Oglanin babasi kanserdi ölum ayagindayken kizi apar topar hastaneye babasinin yanina getirdi. Bak gelinin bu kiz baba. Sonra ailesiyle. Hastalandiginda 3 saatlik uzak mesafede kalmasina ragmen ilaç bulup getirir hatta bir keresinde kapisinin agzinda arabasinda uyumusdu birden birşeye ihtiyaci olur diye. Asla kalbini kirmaz asla uzmezdi. Her zaman ona vakit ayirirdi. Her zaman arkadaşim ' ruya gibi bir iliskideyim uyanmakdan korkuyorum' diyordu. Kizin boyu 157. Erkegin 186di. Hiç sorun etmedilet aileler de biliyordu. Sonra ne oldu sencr? 176 boyunda manken gibi bir kiz gordu. Arkadaşlari bu kizla daha çok yakisiyorsun ya demişler. Ciddi ciddi o oglan da kafasina takmiş kizi. Aniden arkadaşimla selam sabahi kesdi sevgilisi. Hatta instagramdan engelledi kizi. Arkadaşim psikolojik destek aliyordu. Ama kendini ezdirmedi yalvarmadi affetmedi . Lutfen boyle yapma da demedi. Bir sene sonra oglan nisanlandi. Evlendi. Hiçkirarak izliyordu resimlerini. Sonra bir sene dr geçti öyle biriyle tanişdi evlendiki hatta eski sevgilisiyle ayrildiği için şükür namazi kildiğini soyledi. Düşün artik. Eski sevgilisi tabiki işin boyla posla olmadigini evlendikden sonra anladi. Duydugumuza gore mutsuz bir evliliği var. Hatta bir kere boşanma eşiğinden donmuşler. Sebepse onun baska kizla ilişkisinin ortaya çikmasi. Yani huylu huyundan vazgeçmiyor. Her hatayi affet ama ihaneti asla. Istemeden ani sinirle kufur edersin, el kaldirirsin ama ani ihanet etmezsin. Bunun için sure gerek. Senin onu düşündüğün zamanlarda onun baskasini dusunmesi, başkasiyla mesajlaşmasi bunlar affedilir şeyler değil. Bir laf vardir uzun mesafeler güçlü aşki kuvvetlendirir ama zayif aşki bitirir diye. Kabul etmeseniz de sizinki kadar kuvvetli bir aşki yokmuş. Herkesin ayril deme nededi sizin şu an aşk sarhoşuyken mantikli karar verememeniz. Tanimasak da birbirmize yardimci olmaya çalişiyoruz. Kendi degerini bil. Bundan sonra mukemmel otesi insanla karşilaşa bilirsin. Insanin aşk dediyi şey bağlilikdir. Gerçek aşk her çifte ugramaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X