Aldatılmak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neeee????
Aldatildin mi aldatilmadin mi? Biri baskasiyla mi gormus sevgilini? Ya olmayan, hayali bir sey icin bize yorum yaptirtma arkadasim. Neyse dogru durust anlat su olayi!
Tamm ya bn şüphelendim olay 2 yl önce olmuş bn o zaman şüphelnmştm aynı ilde değildik bana gel diyordu bn gitmiyordm o geliyordu aramzda bayağı mesafe vardı 2 ayda 1 gelebiliyor du sonra en son geleceği zaman gelmek istemedi bahaneler buldu izin yok falan diye bnden uzaklaştı direk ayrılmadı ama eskisi gibide olmadık snra ordan döndü yeniden eskisi gibi olduk ama içimde hep bir şüphe vardı ama bişey bulamadım snra brden sosyal medyadan birisine yazdm çalıştığı yerden o da evet burda birisiyle görüştü dedi snra ayrılmak istedim bu yalanladı kabul etmedi snra kabul etti aama sandığın gibi bir şey olmadı dedi o günden beri de Ben hic iiyi olmadım

Herkese merhaba; benim cok büyük bir derdim var arkadaşlar cok sevdiğim bu hayatta tek güvendiğim ilk ve son aşkım tarafından aldatıldım. Her ne kadar o aldattığını kabul etmesede:KK43: Güya bedenen aldatmamış duygusal da bişey olmamış aldattı onu bile kabullenemiyor 5 yllk ilişkim öncesinde öyle bir şey görmediğim için bitiremiyorum da seviyorm çünkü ama bu şekilde sıfırdan herseyi unutup ta devam edemiyorm bir şekilde yüzüne vuruyorum haftada bir kavga oluyor bu yüzden ayrılmak istesem yada vazvecebilsem giderdim coktan aama olmuyor akıl verin bunu yenmenin bir yolu formülü varmı
İlk aşkınız olabilir ama ama emin olun ki son aşkınız falan olmayacak 😊(inşallah) Bunu yenmenin bir yolu da sevgilinizden ayrılmak olacaktır.. Çünkü böyle bir adamla evlenmeyi düşünmek için aşktan aklını kaçırmış olmak gerekiyor.. Evlenirseniz aşkın verdiği çılgınlık yerini durgunluğa bıraktıktan sonra herşeyi farketmiş olursunuz ama iş işten de geçmiş olur.. Bence bi cesaret edin ve bu güvenilmez adamdan ayrılın. Zaten içiniz içinizi her daim yiyecek.. İçten içe zaten yanacaksınız..

Bak canim. Aşik insan asla mantikli dusunemez. En yakin arkadaşim da neredeyse 5 yil ve ya daha fazla suren ilişkisi vardi ama gerçekten benim bile ' evet bu adam seni seviyor' dedigim bir ilişkiydi. Oglanin babasi kanserdi ölum ayagindayken kizi apar topar hastaneye babasinin yanina getirdi. Bak gelinin bu kiz baba. Sonra ailesiyle. Hastalandiginda 3 saatlik uzak mesafede kalmasina ragmen ilaç bulup getirir hatta bir keresinde kapisinin agzinda arabasinda uyumusdu birden birşeye ihtiyaci olur diye. Asla kalbini kirmaz asla uzmezdi. Her zaman ona vakit ayirirdi. Her zaman arkadaşim ' ruya gibi bir iliskideyim uyanmakdan korkuyorum' diyordu. Kizin boyu 157. Erkegin 186di. Hiç sorun etmedilet aileler de biliyordu. Sonra ne oldu sencr? 176 boyunda manken gibi bir kiz gordu. Arkadaşlari bu kizla daha çok yakisiyorsun ya demişler. Ciddi ciddi o oglan da kafasina takmiş kizi. Aniden arkadaşimla selam sabahi kesdi sevgilisi. Hatta instagramdan engelledi kizi. Arkadaşim psikolojik destek aliyordu. Ama kendini ezdirmedi yalvarmadi affetmedi . Lutfen boyle yapma da demedi. Bir sene sonra oglan nisanlandi. Evlendi. Hiçkirarak izliyordu resimlerini. Sonra bir sene dr geçti öyle biriyle tanişdi evlendiki hatta eski sevgilisiyle ayrildiği için şükür namazi kildiğini soyledi. Düşün artik. Eski sevgilisi tabiki işin boyla posla olmadigini evlendikden sonra anladi. Duydugumuza gore mutsuz bir evliliği var. Hatta bir kere boşanma eşiğinden donmuşler. Sebepse onun baska kizla ilişkisinin ortaya çikmasi. Yani huylu huyundan vazgeçmiyor. Her hatayi affet ama ihaneti asla. Istemeden ani sinirle kufur edersin, el kaldirirsin ama ani ihanet etmezsin. Bunun için sure gerek. Senin onu düşündüğün zamanlarda onun baskasini dusunmesi, başkasiyla mesajlaşmasi bunlar affedilir şeyler değil. Bir laf vardir uzun mesafeler güçlü aşki kuvvetlendirir ama zayif aşki bitirir diye. Kabul etmeseniz de sizinki kadar kuvvetli bir aşki yokmuş. Herkesin ayril deme nededi sizin şu an aşk sarhoşuyken mantikli karar verememeniz. Tanimasak da birbirmize yardimci olmaya çalişiyoruz. Kendi degerini bil. Bundan sonra mukemmel otesi insanla karşilaşa bilirsin. Insanin aşk dediyi şey bağlilikdir. Gerçek aşk her çifte ugramaz
Tabikide bu ilişkide en fedakar olan bendim yapmaz demiyorm bn zaten herkese karsı şüphecydm ilişkinin basında da aynıydım bu olayla beraber dhaa cok arttı bence her erkkek aldatır aldatmaz dersek yalan olur mantığım aşkımı gecti şu durumda zatn bn bu ilişkide duraklama dönemine geçtim

İlk aşkınız olabilir ama ama emin olun ki son aşkınız falan olmayacak 😊(inşallah) Bunu yenmenin bir yolu da sevgilinizden ayrılmak olacaktır.. Çünkü böyle bir adamla evlenmeyi düşünmek için aşktan aklını kaçırmış olmak gerekiyor.. Evlenirseniz aşkın verdiği çılgınlık yerini durgunluğa bıraktıktan sonra herşeyi farketmiş olursunuz ama iş işten de geçmiş olur.. Bence bi cesaret edin ve bu güvenilmez adamdan ayrılın. Zaten içiniz içinizi her daim yiyecek.. İçten içe zaten yanacaksınız..
Doğru söylüyrsunz da kalp dinlemiyor ki

Hayır ya öyle bir insan değil 5 yl da hic bir şey görmedim bnden uzakta 1 yıl geçirince farklı ile gitti o ara olmuş
Affettiysen unutacaksın. Hiç yaşanmamış gibi. Ama bundan sonra ayırma yanından, adam boşluğa gelemiyor. 😒

Senin kendini kandirmalarini gormezden gelerek cevap veriyorum.hayir.hic bir sey eskisi gibi olmuyor.olene kadar unutmuyorsun.her firsatta yuzune vuruyorsun.psikolojin bozuluyor,sadece cirpiniyorsun.en sonunda o senden ayriliyor.

Siz hastamısınız? Beni tanıyor musunuz yeni üyeyim açtığım konu bu ve bu konudan çevremi dostumu düşmanımı özel hayatımı nasıl yorumlayabiliyorsunz vallahi pes hayal gücünüze hayran kaldım en yakın zamanda psikiyatriye randevu alın
Sevgilin engelledi mi naptı, kalan son hırsınla buraya gelmişsin.

Tabikide bu ilişkide en fedakar olan bendim yapmaz demiyorm bn zaten herkese karsı şüphecydm ilişkinin basında da aynıydım bu olayla beraber dhaa cok arttı bence her erkkek aldatır aldatmaz dersek yalan olur mantığım aşkımı gecti şu durumda zatn bn bu ilişkide duraklama dönemine geçtim
En doğrusu kendine zaman ver. Ama bu zamani ona hak vererek geçirme. Geleceği, yine yaparsa, ya evliyken ya çocuk varken yaparsa diye düşün. Çunki o zaman suçlayacağin kimse olmaz. Bile bile o kaderi tercih etmiş oluyorsun. Belki bu son aldatmasi ama dediğim gibi yillarin bile yiprattiği buyuk aşklarda aldatma oluyorsa en başinda aldatma olan bir ilişkinin gidişati hiç iyi değil. Yinede karar senin. InsaAllah kararin ne olursa olsun pişman olmazsin hayatin boyu 🌹

Bilmiyorum yaşayıp göreceğiz şuanda alttan alıyor eskiye göre dhaa ilgili evlilik konusu flaan açıyor ama benim cesarettm yok ayrıca bnden uzağa gittiğinde o zaman bana demisti buraya gel evlenelim diye gitmemiştim düzenimi bozamam diye gitseydim bunlar olmazdı belkide
Evlen evlen. Çocuk da yap ilk aydan. Daha rahat yapsın yapacağını nasılsa gidemez diye.

Cevaplarınızdan 20 yaşındasıniz en fazla diye düşündüm. Bir daha kimseye güvenemem, aldatmanın sevgiyle ilgili yok gibi düşünceler, sevgilinizden alamadığınız hırsı burada ki insanlardan çıkarmaya çalışmalar.

Hepsi bir arada çok komik duruyor.

Hazımsızlık yaşıyorsunuz çok fazla, geçmiş olsun.

Yok tam tersi sizler burda insanların konuları dertleriyle alay ederek insanları kızdırmak kendi sorunlarınızı bir nebze unutmak derdindesinz normal hayatınızda mutlu olsanız burda işiniz ne
Ben avukatım konu sahibi, sizin aksinize hayatımdan da gayet memnun ve mutluyum. Burada ne işim olduğuna gelecek olursak evladım için pandemi döneminde aktif olarak çalışmadığımdan bir üye arkadaşımın yönlendirmesi ile , sizin aksinize gerçekten dert sahibi olan ve hukuki olarak yönlendirmeye muhtaç kadınlara yardımcı olmaya çalışıyorum o yüzden üye oldum, kimsenin derdi ile dalga geçmeye meraklı değilim. Benim forumda bulunma amacıma ışık tuttuğumuza göre sizin bu forumda işiniz ne? Olayı anlatmamışsınız aldatma olduğuna eminsiniz, adamı da affetmişsiniz, adamın ne kadar mükemmel ve terk edilemez biri olduğunu söylüyor ve forumda herkese çemkiriyorsunuz, siz niye geldiniz o zaman, sevgilinize yapamadığınız atarı burada yapmaya mı?

Tamm ya bn şüphelendim olay 2 yl önce olmuş bn o zaman şüphelnmştm aynı ilde değildik bana gel diyordu bn gitmiyordm o geliyordu aramzda bayağı mesafe vardı 2 ayda 1 gelebiliyor du sonra en son geleceği zaman gelmek istemedi bahaneler buldu izin yok falan diye bnden uzaklaştı direk ayrılmadı ama eskisi gibide olmadık snra ordan döndü yeniden eskisi gibi olduk ama içimde hep bir şüphe vardı ama bişey bulamadım snra brden sosyal medyadan birisine yazdm çalıştığı yerden o da evet burda birisiyle görüştü dedi snra ayrılmak istedim bu yalanladı kabul etmedi snra kabul etti aama sandığın gibi bir şey olmadı dedi o günden beri de Ben hic iiyi olmadım
Yani baskasiyla gorusup,onu olur mu diye dusunmesi aldatma degil mi sence?

Cevaplarınızdan 20 yaşındasıniz en fazla diye düşündüm. Bir daha kimseye güvenemem, aldatmanın sevgiyle ilgili yok gibi düşünceler, sevgilinizden alamadığınız hırsı burada ki insanlardan çıkarmaya çalışmalar.

Hepsi bir arada çok komik duruyor.

Hazımsızlık yaşıyorsunuz çok fazla, geçmiş olsun.
Kaç yaşındaymış ki? Ben de 18-20 bandında diye düşündüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X