- 30 Eylül 2007
- 2.798
- 22
- 358
- Konu Sahibi nehir750nehir
-
dediğiniz herşeye katılıyorum bu çok kötü bir durum arkadaşımın evine gittim bilg kullanmayı bilmediği için ben el attım bilg tertemiz çıktı hiçbir iz yoktu tek bir şey hariç kadını resmi hemen yazıcıdan çıkarttıp sakladık işimize yarar diye tek kanıt o ama birişe yaramaz inkar edebilir sonuçta bir resim kadın bilg başında çekip yollamış
internette tanışmışlar galiba yaklaşık 5 ay önce adam onun evine gidip kaldığını söylemiş zaten arkadaşıma
pclerin hard disc lerinden veriler silinmez...biz sildik zannediriz ama silinmez...mesela dikkat edin bir yere baskın yapıldığı zaman polis hemen pc lere el koyar...onları uzmanlar çözüp ortaya çıkarıyorlar...aslında temiz bilgisayar yok...hepimiiz halının altına süpürüyoruz...ama gelgelelim bu inceleme işi boşanma davalarında yapılıyormu, hiç sanmıyorum...üstelik ancak bilgisayar konusunda çok uzman kişiler çözebilirler.
öbür açtığın konuya 2 tane çok sağlam kaynak verdim...hele 1.si 007 casus programı mükemmel sengözlerimebaksanab
peki adamın ailesi bu duruma ne diyo ben çok merak ettim açıkcası.
illaki araları iyi madem onlar gelinlerine kol kanat açmalılar.
çocoğu ben istemedim sen yaptın diyormuş ozaten çok kötü bişeyde
bazılarınız işte çaycılık felan yapsın demiş ama inanın okadar zorki kadın başınıza dulsunuz çocuğunuz var bir askeri maaşla kira elektrik su kömür bunlara yetişmesi zor
tmm ev istemiş ama ya almazsa bir avukat arkadaşımız da yazmıştı
bir arkadaşımda boşandı 3 çocuğu var hiçbirşeyi yok ayda 500 lira nafaka alıyordu eşi memurdu adam işten çıktı şimdi nafakada yok 450 milyonla geçiniyor nafaka ile bitmiyor adam ödemezse ne olcak mahkemede sürüncek
ben hayatımda böyle bir adam görmedim adam tekrar boşanmayı düşüneceğini söylemiş
boşanıp okadınla mutlu olmazsam sana geri dönerim demiş yüzsüzlüğe bakın yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?