• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmak!!!!!

signup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
16
0
86
İzmir
geçmişten bugune bıze ogrentılen sey;kadın ve erkek esıtsızlıgı!ılıskılerın her asamasında oldugu gb.aldatılma kısmında da kadın ve erkek esıt degıldır denmedı mı bıze?erkek yaparsa olur oyle seyler oldu kadın yaparsa rezıl ınsan oldu...asıl onemlı olan seyı atlamıyormuyuz hep,kadın olsun erkek olsun asıl onemlı olan aldatılan ınsanın hıssettıgı duygu...affetmekle affetmemek arasında gıdıp gelınılen yol...sizce herkesın bır sansa hakkı vardır sozu aldatılma konusunda da gecerlı mı?

Sevdigimi baskasiyla paylasmak.. Duydugumda bile tüylerimi diken diken eden bir durum.. Genelde bircok insanin basina gelen muhtemel bir durum olsada kabullenmesi cok zordur.. Basima böyle birsey gelirse (Allah Korusun!) bir sans daha verir miydim?.. Hayir! Vermezdim! Affedilir hicbir yani yok!

Ben senle bir günü bir ömre kiyaslarken
Sen benden habersiz baska kollarda uyumussun.

zaten önemsizliğinizin bir göstergesi değilmidir bu?ama hani başına gelen anlar derler ya aynen oyle normalde hıc yasamadan bu duyguyu buyuk bır kın duyup asla kabullenmem derken,o kadar karmasık duygular yasıyorsunuz kı bır anda sevdıgınız herseyın ıyı gıttıgını dusundugunuz bır ılıskıde aldatıldıgınızı ogrenıyorsunuz,buyuk şok!yasayan mutlaka vardır bu duyguyu herkes aynı seyı mı yasıyor merak edıyorum...once buyuk bır nefret,sonra nedenler nasıllar,ben de ılıskıde ne eksıktı soruları,karsılıgında gelen affet benı'lere ıstemsız verılen bır sans daha verılebılır mı hıssı vs.vs.en buyugu de her anlamda guven eksıklıgının buyuk olcude artması ınsanın hem kendıne hem bırlıkte oldugu ınsana hem de bır sonrakı ılıskısınde yasayacagı ınsana karsı....

karşındakinin pişmanlık ölçütüne, dilediği özürlere pişmanlığını net ifadesi etmesine göre değişir..şimdi iki adam düşünelim ikiside aldatıyor biri ağlıyor özür diliyor perişan hallere düşüp hastanelik olmaya kadar geliyor bu insanamı şans verirsiniz yoksa
aldatıpda gelen birde "aldattım haa ne olcak sanane bana hesap soramazsın diyen adamamı şans verirsiniz bence birinci örnekteki adam şansı hak ediyor..ikinci örnekteki adamda öldürülmeyi.... en azında ortadan bir pislik kalkmış olur...

kendi adıma konuşmak isterim bu konuda,
aldatıldım, affettim.

evli değildim, buna rağmen affettim.
çok yalvardı evet , affettim.
şimdi olsa affeder miyim? asla!

aldatıldıktan sonra onunla yeniden başladığımda ilişkiye,
ben eski ben değildim,
böyle şarkı sözü gibi konuşuyorum ama gerçekten değildim.

sürekli onu denetleyen, nerde napıyor rapor isteyen, eve tıkmaya çalışan, akrabalarından dahi kıskanan, cebini iki dakika açmazsa olay yaratan, her an kendini bir şeylerde eksik hisseden bir kız olmuştum.
aldatmayı dahi düşünmüştüm,

seviyorsun evet o an, ama içinde hep bi kin kalıyor...

(ve muhtemelen o seni tekrar aldatıyor)

o yüzden yaşamış biri olarak söyleyebiliyorum rahatlıkla,
aldatılırsam affetmem.

kadının ve erkeğin aldatması da gözümde aynıdır. biri daha az yanlış değil.
ben de aldatırsam affedilmeyim.
zaten affedilmeyi beklemem de.

Aldatıldığında affedilen (erkek veya kadın hiç fark etmez) karşındakini 'demek ki ne yaparsam yapıyım affedicek' diye düşünüp saygısını yitirir ve affı sadece yeni aldatmalara davetiye çıkarır..

Son düzenleme:
o bana we benim sewgime saygı duyma şansını dahi wermezken ben neden onun beni we sewgimi hiçe saymasını kabul edip bi şansa daha wereyimki...

asla affetmem..

bu kötülüğe kendimede yapmazdım.. ewet ewet, affedersem kendime kötülük yapmış olurum..

kuşku dolu günlere, her hareketinde ipucu arayan bakışlara, soru işaretlerine, şüphelerle gönderilen arkadaş toplantılarına, cwp werilmediğinde kalp çarpıntılarına yol açıcak tlf aramalarına, uykusuz gecelere sebep olmuş olurum...

ben hayatı sewiorum, neşe dolu günlerimi sewiorum, gülmeyi sewiorum, sewdiğime önyargısız kuşkusuz yaklaşmayı sewiorum, we eğer aldatılmayı affedersem sewipte saygı göremediğime karşı tüm bunlardan wazgeçmiş olurum..

ben böyle iyiyim, lütfen aldatma beni sewdiğim.. Şeniz

oyle bır tabloyla karsı karsıya kaldım kı meger etrafımdakı bırcok erkek bunu bırlıkte oldugu ınsana yapmıs hatta o kadar basıte alınıyor kı bu konu kucuk bı yaz eglencesı yasandı ve bıttı herkesın basına gelır tarzında...ınsanlara guvenmek neden bukadar zorlasıyor?bunu soylemek basta gururumu cok zedelıyordu ama sımdı dıyebılıyorum kı evet aldatıldım!hem de cok yenı hanı gelse yalvarsa affedermısın kısmındayım ...hergun heran dusuncelerım gıdıp gelıyor,en kotusu de karsınızdakı ınsanı hıc tanımamıs olmanız duygusu...bence ılıskılerde karsı tarafa yapılacak en buyuk saygısızlık bu...

signup daha ayrıntılı anlatırsan yardımcı olabiliriz belki..
ama aldatılmanın affı yok bu yönde düşünsen iyi olur.
ilişkinizi gözden cıkaran o,
sen kurtarmak zorunda değilsin.

affedilemez ..
bir kadin affetmis gorunsede affetmez belki cocuklari icin unutmaya calisir sadece...

Peki aldatsa,bunu nerden bilicez??her şey bigün ortaya çıkar mı ki?adam profesyonel belki bilemeyiz kiii..ben de affetmem,bence bundan pişman olanla,çok iyi bişi yaptığını söyleyen arasında fark yok.ıcraata geçilmiş çoktan,bundan ötesi mi var??

Peki aldatsa,bunu nerden bilicez??her şey bigün ortaya çıkar mı ki?adam profesyonel belki bilemeyiz kiii..ben de affetmem,bence bundan pişman olanla,çok iyi bişi yaptığını söyleyen arasında fark yok.İcraata geçilmiş çoktan,bundan ötesi mi var??

katılıyorum,
elbette pişman olan ile,profesyonel olan arasında hiçbir fark yok.
ikisi de affedilmez.
ama bir şey söyleyeyim, ilginçtir, gerçekten ilginç ama..
aldatıldığınızı bi yerden duyuyorsunuz,
yani Allah belki yardım ediyor.
ama ortaya çıkıyor er ya da geç.

haklısınız bigün mutlaka ortaya çıkıyor bırazda sız ortaya cıkarmak ıcın cabalarsanız cok daha kolay oluyor,profesyonel erkek yoktur,işini bilen kadın vardır...ben kendım buldum nasıl oldugunu kım oldugunu ve bızzat kendısıyle gorustum kadının baslangıcta suphe duyuyorsunuz sonra sorulan sorulara verılen tepkılerle olay daha da aydınlanıyor...affetmek ya da unutmak kısmına gelınce unutamıyorsunuz aklınızdan cıkmıyor affedersenız de etrafınızdakı ınsanların gurursuz ınsan tepkılerınden hıc kurtulamıyorsunuz...

ya hep erkekler aldatıyor sanki bende aldatmıştım pişmanım ayrı ama erkeklere özgü bir durum değil.aldatılan kadar aldatanda da sorun olabiliyor bence.ayrıca aldatıldımda.ikiside hoş şeyler değil ama çokta önemsemiyorum artık...

Back
X