- Konu Sahibi gurbet_izm
aslında flört dönemlerimizi tam anlamıyla yaşayamadık. sorunlarımızın kaynağı orda... senede birkaç defa görüşebiliyorduk o da akrabalar önünde ve mesafeli olmak zorunda oluyordu. bu nedenle onda yakınlık aramadım. bazı ilgisizliklerini de içinde yaşadığı sıkıntılara verdim görmezden geldim... her zaman ilgisiz de değildi.. öyle olsaydı katlanılmaz olurdu zaten...evlendikten sonra tam anlamıyla ona yöneldim. onunla bütünleşmek istedim, ama o korktu, benim onu sahiplenmeci tavırlarımdan korktu, ya da ben öyle düşünmek istemiş, öyle düşünerek avutmuşum kendimi.... ilk 4-5 aydan sonra daha da topladı kendini, bana yönelmeye, bana alışmaya başlamıştı, ama tabi kopukluklar yine de olmuyo değildi...
o konuştuğu kişi beni biliyordu tabiii. eski oturduğumuz evde ev sahibinin kızı idi... ben evlenip o eve sonradan gittiğim için onu bana tanıştıran da eşim olmuştu((( bana rağmen o o..... devam edebilmiş.. dediğim gibi o kız sadece cinsellikten ibaretmiş...
eşim emnyt mesubu değil. hastane personeli....
bak cnm ilk önce bağlantıları kopar o o... bence bi şeklde bul kızı ve herşeyi bildiğini söle eşini aramaya dvm ederse ailesinini yanına geleceğini ve herşeyi anlatacağını söleyip bi güzel gözünü korkutt ki bi daha cesaret edip aramasın sonrada eşine tavr al konşrken yüzüe bakma mesela sorduklarına evet hayr die kısa cvp ver fazla muhabbete girme burnu sürtsün ve sakın ama sakın yanında ağlama kendinle ve bebğinle ilgilen ve kendine olduğundan fazla özen göster emin ol işe yarayacak söylediklerim