Aldatılmak

aslında flört dönemlerimizi tam anlamıyla yaşayamadık. sorunlarımızın kaynağı orda... senede birkaç defa görüşebiliyorduk o da akrabalar önünde ve mesafeli olmak zorunda oluyordu. bu nedenle onda yakınlık aramadım. bazı ilgisizliklerini de içinde yaşadığı sıkıntılara verdim görmezden geldim... her zaman ilgisiz de değildi.. öyle olsaydı katlanılmaz olurdu zaten...evlendikten sonra tam anlamıyla ona yöneldim. onunla bütünleşmek istedim, ama o korktu, benim onu sahiplenmeci tavırlarımdan korktu, ya da ben öyle düşünmek istemiş, öyle düşünerek avutmuşum kendimi.... ilk 4-5 aydan sonra daha da topladı kendini, bana yönelmeye, bana alışmaya başlamıştı, ama tabi kopukluklar yine de olmuyo değildi...

o konuştuğu kişi beni biliyordu tabiii. eski oturduğumuz evde ev sahibinin kızı idi... ben evlenip o eve sonradan gittiğim için onu bana tanıştıran da eşim olmuştu:(((( bana rağmen o o..... devam edebilmiş.. dediğim gibi o kız sadece cinsellikten ibaretmiş...
eşim emnyt mesubu değil. hastane personeli....

bak cnm ilk önce bağlantıları kopar o o... bence bi şeklde bul kızı ve herşeyi bildiğini söle eşini aramaya dvm ederse ailesinini yanına geleceğini ve herşeyi anlatacağını söleyip bi güzel gözünü korkutt ki bi daha cesaret edip aramasın sonrada eşine tavr al konşrken yüzüe bakma mesela sorduklarına evet hayr die kısa cvp ver fazla muhabbete girme burnu sürtsün ve sakın ama sakın yanında ağlama kendinle ve bebğinle ilgilen ve kendine olduğundan fazla özen göster emin ol işe yarayacak söylediklerim

iyi geceler canım.. bebeğini öp benim yerime...

bir bebek öpmeyeli çok zaman oldu

söylediklerimi sakın ama sakın unutma sakın bitkin üzgün durma güçlü ol ilk yaşayn sen değilsin son yaşayan da sen olmayacaksın o senini üzüleceğini düşünmeden böle bi halt etmişse sen kendini ve bebeğini düşün elinden geldiği kadar üzülmemeye çalış bırakma kendini

söylediklerimi sakın ama sakın unutma sakın bitkin üzgün durma güçlü ol ilk yaşayn sen değilsin son yaşayan da sen olmayacaksın o senini üzüleceğini düşünmeden böle bi halt etmişse sen kendini ve bebeğini düşün elinden geldiği kadar üzülmemeye çalış bırakma kendini

kesinlikle katılıyorum

bak cnm ilk önce bağlantıları kopar o o... bence bi şeklde bul kızı ve herşeyi bildiğini söle eşini aramaya dvm ederse ailesinini yanına geleceğini ve herşeyi anlatacağını söleyip bi güzel gözünü korkutt ki bi daha cesaret edip aramasın sonrada eşine tavr al konşrken yüzüe bakma mesela sorduklarına evet hayr die kısa cvp ver fazla muhabbete girme burnu sürtsün ve sakın ama sakın yanında ağlama kendinle ve bebğinle ilgilen ve kendine olduğundan fazla özen göster emin ol işe yarayacak söylediklerim

canım benim olayın üzerinden-yani olayı benim öğrenmemin- üzerinden 2,5 ay geçti ve bu dediklerinin hepsini bu süreçte yaşadık zaten. ona da diyeceğimi dedim. zaten ona daha fazlasını yapmak -ailesine söylemek filan- benim karakterime aykırı.. ayıbıyla kalsın. tam bir kaşarmış. alışmış kudurmuştan beter. onu iplemiyorum bile. benim sorunum eşim. eşim yüz çevirirse o daha hiç bişey yapamaz, uzakta zaten... o aşamaları geçtim....
bundan sonra tek istediğim eşimin dürüst kalabilmesi..
ayrıca bebeğime bakıyorum, ondan hiçbirşeyi esirgemiyorum. sevgimi bu olay yüzünden kızımdan esirgemeyi de asla düşünmem. kendime bakma konusunda da tavsiyelerine uyacağım ;)

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyyyyy ben böle k.... parçalamak istiyrum karaktersiz o... yaa neyse onu hallettysen diğerlerini uygla biliyorum hiç kolay değil benmde sevgiim aldatmştı böle konştğma bkma bunalıma girmiştim sonra eşşek gibi pişman oldum kendimi harap etmiştim ama burnundan getrdim etmediğim hakaret ve küfür kalmadı ağlattım bile o da telde aldatmştı beni hem de akrabasını kzııyla ama allahından bulmuş ne diyim sonradan öğrenmiş ki kız bakire değil buna kendini yamamaya çalışıyo ne mallığını bırakttım ne salaklığını :66: ohhhhhhhhhh saymadığım hakaret kalmadı nasıl ağlattım onu itt gibi koştu peşimden bu erkekler snırım sen de benm gibi fazla ilgi gösteriyorsun bende önceleri öleydim şimdi sallamıyorum kendi koşuyo anacğım bunlara ilgi alaka yaramaz yüz vermicen uğraştrcan bak nasıl oluyolar neyse ben tutmim seni iyi geceler sana umarım herşey düzelir :43:

:43::40:

evet yaşadığım herşey yalanmış. bir yalanı yaşamışım...koskocaman bir yalannn.. ve onca sene hiçbirşeyi göremeyecek kadar körmüşümm.. belki de göremeyecek, görmek istemeyecek kadar saftirik biriyimm.....

ayrıca çok sefer de sordum kendime. "ben bunu hakedecek ne yaptım" diye.... aldatılmak insana kendini değersiz hissettirirmiş. bunları da yaşadım.. düşünebileceğim, düşünmem gereken birçok şeyi düşündüm, çok uykusuz kaldım. ama geldiğim yer bir adım öte olmadı... hep kendimi yediğimle kaldım...

bir şekilde intikam almayı bile düşündüm, onun bana yaptığını yaparak değil, onun öyle düşünmesini sağlayarak alacaktım intikamımı ama ondan da vazgeçtim. herşey boşş

anlamaya calisiyorum sizi...
cok zor bir durum yasiyorsunuz gercekten...
dogru duzgun tanimadiginiz adamla evlenmissiniz...boyle bir evlilik gecirmeyi istemezdiniz elbette ama fazla tanismadan evlilik boyle insana beklemedegi seyler getirebiliyor.

o kizi aramanizi hic mi hic tavsiye etmiyorum.
ben olsam kocamla yatip kalkan birine asla bulasmam, ne de olsa pislik :37:
kaldi ki zaten sizin o kiza esimi bir daha arayip sorma falan demeniz bile sizin acinizdan onur kirici...neden bunu yapacaksiniz ki kendinize?
esiniz karim beni seviyor, aldatmama ragmen hala kadini defetme pesimde diye dusunecek yine havalanacak...
bu iliskiyi bitirmesi, o kizla bunlari konusmasi gereken kisi esiniz...
bunlari o kadina soylemesi gereken kisi esiniz...
siz hic bulasmayin o pislige...esiniz de kendi pisligini kendi temizlesin bulastigi gibi...
hem kiz cirkef cikarsa cok uzulursunuz.
ya size abuk sabuk seyler soyle de daha cok uzerse?
cok uzulursunuz...

Seni bu konuda rahatlatamayacağım çünkü asla aldatılmayı affetmem...
Aldatmayı affedersen tekrar aldatılırsın laçkalaşır böyle...

çocuk olmasa bi dakika yanında durma derim ama bu saatten snra sağlıklı bir ilişkinizin olması için eşinizin çok değişmesi gerek allah yardımcın olsun kötü bir durum

Seni bu konuda rahatlatamayacağım çünkü asla aldatılmayı affetmem...
Aldatmayı affedersen tekrar aldatılırsın laçkalaşır böyle...

size katılıyom bu konuda tavrım kesin benimde asla affetmem ailemdearkamda olur çok şükür gerçekten çok kötü büyük konuşmuyum suratına bakamam daha

size katılıyom bu konuda tavrım kesin benimde asla affetmem ailemdearkamda olur çok şükür gerçekten çok kötü büyük konuşmuyum suratına bakamam daha

ben de öyle sanıyordum. bir daha suratına bakamam diyordum. ama hala yanındayım. ilk zamanlar bana hatalıkla bile değmesine bile katlanamıyordum..

sanırım herşey kafada bitiyor.. ilk gün tası tarağı toplayıp gidebilseydim o öfke ile bir daha dönemezdim. ama gidemedim(bebeğim var) ve yanında kaldıkça ister istemez yumuşuyor insan, öfkesi dinmese bile azalıyo. lanet olsun içimdeki sevgiye, bir anda tükenmiyor..

Son düzenleme:
ben tahminen senden cok daha kucugum 18 yasindaym.. ve bende cogu kez aldatildim.. senin dedigin gibi uzak mesafedeydi bizimde iliskimiz ve 4 yil kdr yurutebildik.. yanliz.. belki hosuna gitmicek soliceklerim.. yada yuva yikiomusum gibi olucak ama... bebegin varmis minicik.. allah bagislasin.. omru guzel olur insallah.. ama benim babam ben 2 yasindayken gitti.. annem hollandaca blmiyo.. calisamiyo.. ailesi yaninda yok.. ve bana bakti.. bana 16 yildir tek annem bakiyo.. ve cokta iyi basariyo.. demek istedigm su.. eger tek engel bebeginse.. napicam diye dusunuyosan.. bunu dusunme.. sence hangisi daha iyi? huzursuz bi sekilde ayni evde yasayip devam etmeniz.. cocugununda ilerde anne niye surekli kavga ediosunuz demesimi.. yoksa.. bebeginle sen ondan ayri bi yerde en azindan huzurlu belki zor sartlarda yasamanizmi.. ilerde belki biri cikar karsina belki cikmaz.. dogru kisimi degilmi bunu hicbirimiz bilemeyiz.. allah eger yazdiysa zaten bu siz ayrilmasanizda olucaktir.. benim demek istedigm ki su.. tabiki cocugunu dusunmek zorundasin.. o senin canin parcan.. ustelikte minicik.. ama kendinide dusunmek zorndasin.. mutlu ve huzurlu olmayan bi anne.. cocuguna mutlu huzurlu olan bi anneden daha baska bakar.. cunku benim annem zorluklar cektigi icin.. cok sinirliydi.. ben 4 yasindayken yuzlestim babamin bizi terk edip gitmesiyle.. inanirmisin.. evmiz su basmisti itfaiyeyi ben aradim.. 6 yasinda.. annem dil bilmiyodu.. o sendede yok.. turkiyede yasiosn dilin var.. ailende var mutlaka.. hicbir aile cocugunu atmaz.. en azindan maddi olmasa manevi destek vericeklerdir.. ama egerki diyosan.. yok ben bu zorluklara gogus geremem esimide cok seviyorum.. ozaman onunla kalmalisin.. ama benden cok cok iyi bilirsinki.. olanlarin hic ama hic biri unutulmuyo.. seni uzmek icin degil inanki... sadece olaya farkli yonlerden bakmanida tavsiye ediorum.. belki ne haddine diyebilirsin.. belkide yasin basin kac bana tavsiyemi veriosun diyebilirsin.. yanlis anlama nolursun.. duruma cok uzuldum ve aldatildigm icinde nasil bisey oldugnu cok cok iyi biliyorum.. allah yardimcin olsun ve o minicik kizinin da senin hayatin su kdr temiz ve guzel olur insallah..

ben tahminen senden cok daha kucugum 18 yasindaym.. ve bende cogu kez aldatildim.. senin dedigin gibi uzak mesafedeydi bizimde iliskimiz ve 4 yil kdr yurutebildik.. yanliz.. belki hosuna gitmicek soliceklerim.. yada yuva yikiomusum gibi olucak ama... bebegin varmis minicik.. allah bagislasin.. omru guzel olur insallah.. ama benim babam ben 2 yasindayken gitti.. annem hollandaca blmiyo.. calisamiyo.. ailesi yaninda yok.. ve bana bakti.. bana 16 yildir tek annem bakiyo.. ve cokta iyi basariyo.. demek istedigm su.. eger tek engel bebeginse.. napicam diye dusunuyosan.. bunu dusunme.. sence hangisi daha iyi? huzursuz bi sekilde ayni evde yasayip devam etmeniz.. cocugununda ilerde anne niye surekli kavga ediosunuz demesimi.. yoksa.. bebeginle sen ondan ayri bi yerde en azindan huzurlu belki zor sartlarda yasamanizmi.. ilerde belki biri cikar karsina belki cikmaz.. dogru kisimi degilmi bunu hicbirimiz bilemeyiz.. allah eger yazdiysa zaten bu siz ayrilmasanizda olucaktir.. benim demek istedigm ki su.. tabiki cocugunu dusunmek zorundasin.. o senin canin parcan.. ustelikte minicik.. ama kendinide dusunmek zorndasin.. mutlu ve huzurlu olmayan bi anne.. cocuguna mutlu huzurlu olan bi anneden daha baska bakar.. cunku benim annem zorluklar cektigi icin.. cok sinirliydi.. ben 4 yasindayken yuzlestim babamin bizi terk edip gitmesiyle.. inanirmisin.. evmiz su basmisti itfaiyeyi ben aradim.. 6 yasinda.. annem dil bilmiyodu.. o sendede yok.. turkiyede yasiosn dilin var.. ailende var mutlaka.. hicbir aile cocugunu atmaz.. en azindan maddi olmasa manevi destek vericeklerdir.. ama egerki diyosan.. yok ben bu zorluklara gogus geremem esimide cok seviyorum.. ozaman onunla kalmalisin.. ama benden cok cok iyi bilirsinki.. olanlarin hic ama hic biri unutulmuyo.. seni uzmek icin degil inanki... sadece olaya farkli yonlerden bakmanida tavsiye ediorum.. belki ne haddine diyebilirsin.. belkide yasin basin kac bana tavsiyemi veriosun diyebilirsin.. yanlis anlama nolursun.. duruma cok uzuldum ve aldatildigm icinde nasil bisey oldugnu cok cok iyi biliyorum.. allah yardimcin olsun ve o minicik kizinin da senin hayatin su kdr temiz ve guzel olur insallah..

canım yaşla alakası yok. bazı insan tecrübeleri onları çok çok daha büyütüyor. sen aklı başında olgun bir kızsın...tavsiyelerin için teşekkür ederim. şunu söylemeliyim. şiddetli huzursuzluk geçimsizlik yok. şu durumda sadece ben afra tafra surat yapıyorum. o da her zaman beni espirileriyle filan neşelendirmeye çalışıyo veya çok üstüne gitsem cevap vermeyip alttan alarak idare etmeye çalışıyo.. yani onda da olumlu davranışlar var. hatalı olduğunu söylüyo kabul ediyor ve kendince telafiye uğraşıyo.. ama ben içimdeki kırgınlıklarım, dargınlıklarım, hayal kırıklıklarımdan kurtulamıyorum,, tabi ona hala güvenmiyor inanmıyorum ama ne yalan söyleyim tekrar inanmak istemiyor da değilim...

bir süre daha beklicem. sabrını sınıyorum . olmazsa olmaz zaten. önce de dediğim gibi bir hata daha kaldırmam bu konuda.. gözlemliyorum..

Son düzenleme:
psikolojik destek alabilirsiniz birlikte.. dene bir süre daha.. çünkü bitirirsen zaten geri dönüşü olmayacak. evlisiniz ve çocuğunuzda var. biraz daha denemekten ne çıkar.. aynı hatayı bir daha yaparsa hemen silersiniz onu hayatınızdan zaten. İnşallahhh eşiniz bir daha hata yapmaz, onun size olan iyi davranışlarını gördükçe sizde unutursunuz zamnla...

canım yaşla alakası yok. bazı insan tecrübeleri onları çok çok daha büyütüyor. sen aklı başında olgun bir kızsın...tavsiyelerin için teşekkür ederim. şunu söylemeliyim. şiddetli huzursuzluk geçimsizlik yok. şu durumda sadece ben afra tafra surat yapıyorum. o da her zaman beni espirileriyle filan neşelendirmeye çalışıyo veya çok üstüne gitsem cevap vermeyip alttan alarak idare etmeye çalışıyo.. yani onda da olumlu davranışlar var. hatalı olduğunu söylüyo kabul ediyor ve kendince telafiye uğraşıyo.. ama ben içimdeki kırgınlıklarım, dargınlıklarım, hayal kırıklıklarımdan kurtulamıyorum,, tabi ona hala güvenmiyor inanmıyorum ama ne yalan söyleyim tekrar inanmak istemiyor da değilim...

bir süre daha beklicem. sabrını sınıyorum . olmazsa olmaz zaten. önce de dediğim gibi bir hata daha kaldırmam bu konuda.. gözlemliyorum..

Uzulmek kirilmak.. hayal kirikligi nedir cok iyi biliyorum.. tsk ederim ben zaten siddetli huzursuzluktan bahsetmemistim.. sadece olanlar huzursuzluk yaratio.. her davranista suphe cok kotu biseydir tabiki denemekte fayda var.. sonucta bi bebeginiz var.. ama sunuda solemliyimki.. bencede kesinlikle guvenme.. ve suan onun pesinde kosmasi gayet normal.. cunku kaybetmek istemio sizi.. ama farkinda degilki.. bunlari onceden yapsaydi bu kdr seyi kaybetmicekti.. guveninizii inanisinizi.. umarim aldigin kararlar seni uzmez veya hayal kirikligna ugratmaz..

aldatılmayı gerçekten unutmanın tek yolu aldatmak. o da namuslu bi insana yakışmaz. unutmaya çalışmayın zamanın akışına bırakın. zamanla hafifleyecek.

muhtemelen bir daha yine aldatacak umarım gizlemesini becerir. Aldatmamasını istiyorsanız riske atıp, gerçekçi bir blöf yapmanız gerekiyor.

boşanma davası gibi..
ve uzun süreli bi ayrılık. ama size yalvarıp, pişman olacağını düşünmüyorsanız hiç girişmeyin.
gerçek bir kayıp ve gerçek bir pişmanlık yaşamazsa, dediğim gibi büyük ihtimalle yine aldatacak.

Aldatan her erkek suçu karısına yıkmaya çalışır.Sakın kendini hatalı görme.
Kesinlikle affetmem,asla göz yummam diyenler olmuş.Ama büyük konuşmamak lazım.Kimse affederim demez,affetmiş olanlar da dememişlerdir mutlaka.

Önce kendi kararını ver.Bu evliliği yürütmek istiyor musun,eşini seviyor musun ?

Cevap evet ise unutmaya çalışman gerekecek.Her kavgada her kıskançlıkta bu konuları gündeme getireceksen evliliğin çekilmez olur.
Evlenmeden önce yaşananlar bir yere kadar mazur görülebilir.Evlendikten sonrası tamamen hata tabii.Ama sana bir umut vereyim,erkekler çocuk olmadan önce ve çocuk olduktan sonra diye 2 evreye ayrılıyorlar.Çocuk olduktan sonra aile olduklarının daha çok farkına varıyorlar ve eşlerine bakışları değişiyor.Eşler daha değerli ve kutsal varlıklar olarak görülüyor.Yani diyeceğim,ona biraz inanmaya çalış,bir şans daha ver,belki kayıp zamanı telafi edebilirsiniz.
Başta yazmışsın ya sarılmazdı etmezdi diye...Yeniden flört etmeye çalışın,kıvılcım çaktırmaya gayret edin.Neden olmasın ?

aldatılmayı gerçekten unutmanın tek yolu aldatmak. o da namuslu bi insana yakışmaz. unutmaya çalışmayın zamanın akışına bırakın. zamanla hafifleyecek.

muhtemelen bir daha yine aldatacak umarım gizlemesini becerir. Aldatmamasını istiyorsanız riske atıp, gerçekçi bir blöf yapmanız gerekiyor.

boşanma davası gibi..
ve uzun süreli bi ayrılık. ama size yalvarıp, pişman olacağını düşünmüyorsanız hiç girişmeyin.
gerçek bir kayıp ve gerçek bir pişmanlık yaşamazsa, dediğim gibi büyük ihtimalle yine aldatacak.

Aldatmayı gerçekten unutmanın tek yolu aldatmak kesinlikle katılıyorum yada çekip gitmek ama namuslu onurlu gururlu insanın yapacağı şey değil aldatmak geriye diğeri kalıyor..

Ama çok zor durumunuz.Allah yardımcınız olsun..

Ayrılık acısı, ihanet acısından daha azdır emin olun. İhanet acısı çok kötüdür. :5:

Mesleğiniz de varmış, lütfen o adamı daha fazla çekmeyin.

''Bu da salak ya, her şeyi affediyo'' diyerek devamı da gelmesin :5:

Back
X