Vallahi kusura Bakmayın ama Benim en çok Bu adamın taa 16-17 yaşında Bir kıza tenezzül etmesi midemi Bulandırdı.. Nasıl affedeBileceksiniz yaa nasıl ? daha çocuk yaşta Bi kızla "ihtiyaç" adı altında Birlikte oluyor, Başka kadın mı kalmamış, o kadar mı yani ? Böyle Bişey Benim Başıma gelse, liseye giden Bir kızla yatsa eşim, o eşimin suratının ortasına tükürür çıkarırım hayatımdan.. Ergenlere kadar mı düşmüş, Bu kadar mı yani ? Ne Büyük Bir acı yaa.. ha dersin ki Bi kadınla yatmıs, kadının caziBesine dayanamamıs Belki anlarım ama taaaaaaaaaaaaa liseye giden Bir kız, daha ergen, kendisinin Bacısı yasında.. Bu resmen istismar.. Belki kız 18 Bile değil, Belki reşit Bile değil, Böyle Bi adama "kocam" demek, mide kaldırmaz Bunu.. Allah yardımcın olsun yüreğini soğutsun, keşke ayrılsan Bu adamdan.. yazık sana, BeBeğine de yazık. hak etmiyor Bu adam sizi.. Gitsin lise önlerinde ergen avına çıksın.. Bu adamın Bu yaptiği suç ayrıca, 18 yasının altında Bir kızla yatmak ne demek, Ben olsam şikayetçi olurdum hapse attırırdım..