aldatılmak!!!

redem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
6
0
86
iyi akşamlar anlatacaklarım biraz uzun olup kafanızı ağrıtabilir şimdiden özür dilerim sadece yazmak içimi dökmek istedim. 2yıl önce biriyle tanıştım zaman ilerledi birbirimizi tanımaya karar verdik sonra aşık olduk !! ve benim için rüya gibi bir 3-4 aydı msn şifresini vermişti ama facebook adresini dondurmuştu.şifreler aynıdır diye denemeye karar verdim keşke böyle bi haltı yemeseydim kendi ellerimle nasıl aldatıldığımı tek tek öğrendim,keşke başkasından öğrenseydim ya da görseydim birebir konuşmalar nasıl buluştuklarını öğrenmek daha acı gelmişti,saatlerce dinmedi gözyaşlarım aradım karşımda yalvaran standart erkek modeli.söyleyecekmiş ama bitmesinden korkmuş çok seviyormuş beni!! yaşadığım aşk tek kişilikti ama adını koyamadığım bi duygu ondan ayrılmama engel oldu ve bir de bitmek bilmeyen yalvarmaları.yüzüne bile bakmadım aylarca ama o herşeye razıydı öyle söylüyordu o sıcacık ilişkimiz bi anda yokoldu ben yok olmuştum çünkü eski ben değildim yerimde bi başkası vardı aldatılmanın ağırlığını taşıyamıyordum onunlada hiçbirşey paylaşamıyordum defalarca ayrılmak istedim çok pişman oldum keşke ilk öğrendiğimde ayrılsaydım dedim ama yapamamıştım şimdi ise o adamla nişanlıyım !! yine ben eski ben değilim en güzel yıllarımı onunla mahvettim belki de bir ömrü mahvedeceğim elimden hiçbirşey gelmiyor hiçbirşey yapamıyorum çok mutsuzum kimseyle birşey paylaşamıyorum.bıktım artık evde duvarlara bakmaktan çok yalnızım..

Çivi çiviyi herzaman sökmez.
Senin yaptığın aldatılan eşin hemen cocuk doğurmaya kalkması gibi birşey.
Hiçbir zaman hazmedemiyeceksin.
Yol yakınken ayrıl.

ben nişanlanmak istemedim ama sürekli ayrılmak istediğim için o bu işi aceleye getirdi.ve bütün aile şehir dışından buraya geldiği için elimden hiçbirşey gelmedi kabullenmek zorunda kaldım

Mecbur musun çekmeye?
Nişanlısın nişanlı. .
Evli çiftler bosaniyor. Senin neyin var ki?
Salla gitsin... Çekme üzülme. ..
Bile bile lades deme..

ihaneti hazmetmek kolay değil hiç aklınızdan çıkmayacak ve ilerde intikam almak filan bile isteyebilirsiniz yanlış şeyler yaparsınız o yüzden bence ayrılııın

Son düzenleme:

ben nişanlanmak istemedim ama sürekli ayrılmak istediğim için o bu işi aceleye getirdi.ve bütün aile şehir dışından buraya geldiği için elimden hiçbirşey gelmedi kabullenmek zorunda kaldım

Isterse tüm şehri toplasin gelsin. .
Nikah masasından dönüyor insanlar.
Gelin ata binmiş ya nasip demiş. .

Ve bir kızımız daha evliliği kurtuluş olarak görür.
Sakın kendini yakma, sakın evlenme onunla.
Allah hayırlısını versin, evlenmek için evlenme

kimseye güvenemiyorum oturup yardım isteyebileceğim bi ailem bile yok.ben bitirmek istiyorum ama onun davranışlarından korkuyorum deliye dönüyor herkese zarar veriyor

ve birlikte çalışıyoruz nasıl yapacağım bilemiyorum

kimseye güvenemiyorum oturup yardım isteyebileceğim bi ailem bile yok.ben bitirmek istiyorum ama onun davranışlarından korkuyorum deliye dönüyor herkese zarar veriyor

Ateş olsa curmu kadar yer yakar...
Kararlı ol.. aileni arkana al...
Özellikle babanı. ..

Sizi aldatan adamla nişanlandınız öyle mi? Ne gibi bir mecburiyet veya nasıl eşi bulunmaz bir aşk bunu olur gösterebilir ki?
Üzülmedim size...Sizi yok sayan biriyle yüzük takıp elimden bir şey gelmiyor diyen birine ne denir onuda bilemedim
Üzgünüm kendi düşen ağlamaz...

aynı işyerinde birlikte çalışıyoruz.işin kötü tarafı nasıl becerdi bilmiyorum ama bütün ailem ona hayran ben kimseye birşey anlatamadığım için problemli olarak beni görüyorlar

aynı işyerinde birlikte çalışıyoruz.işin kötü tarafı nasıl becerdi bilmiyorum ama bütün ailem ona hayran ben kimseye birşey anlatamadığım için problemli olarak beni görüyorlar

ay şu tripleri de hiç anlamam niye kimseye anlatamıyorsun ayol ayıp günah senin mi?!
Bu adam beni aldattı diyeceksin bile bile ateşe yürümeyeceksin eğer yürürsen kabullenirsen işte o zaman bitersin
İhanetimi sindirdi korkuyla da benle evlendi diye her zaman aldatılır tehdit edilirsin

Sen aklini peynir ekmekle mi yedin?

Mantikli dusun.
Sevgiliyken yapan evliyken neler yapar?

Yol yakinken don .

Ayril.. Başka yere tayin iste.
Görürlerse görsünler senden daha mı önemli ya

Bile bile nisanlandim..aldatildigimi bile bile evleniyorum....
Olmalıydı. .

Evlenip hatta çocukla boşanmaktansa bir yüzüğü çıkarıp atmak daha kolaydır. Erkekleri anlamam genelde, biraz karışıktırlar. Ama emin olduğum birşey varsa, o da bir kere aldatan bir erkek sonra da çok rahat bir şekilde aldatır. Benden söylemesi.

hayatınızdaki insan eğer hazmedemeyeceğiniz bir şey yapmışsa her şey düzelir diye kendinizi boşuna avutmayın. siz onun böyle büyük bir hatasını görmezden gelip nişanlandıysanız evlendiğinizde onun gözünde hiçbir değeriniz olmaz bunu bilin. evliyken yakaladığınız başka bir olayında da bu defa o sizi suçlayarak sizi sindirmeye çalışır. bu malesef böyledir.

nişanlanarak hata etmişsiniz ama "zararın neresinden dönersen kardır" diye bir laf söylemiş büyüklerimiz, boşuna dememişler. bence yol yakınken bitirin. kendinizi harcatmayın ona. yalnız kalmaktan da korkmayın. başlarda üzülürsünüz ağlarsınız ama geçer. kaliteli bir yalnızlık ilerde büyük üzüntüler yaşamaktan çok daha iyidir. ben yalnızım, mutluyum.

Son düzenleme:

seni korkutarak kaybetmemeye çalısıyor bence. ayrılmalısın. napabilir ki en fazla ? süpheyle yaşamak her şeyden beter. omzuna yattığında güven huzur duymalısın eşinin. şüphe , kötü hatıralar değil Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…