iyi akşamlar anlatacaklarım biraz uzun olup kafanızı ağrıtabilir şimdiden özür dilerim sadece yazmak içimi dökmek istedim. 2yıl önce biriyle tanıştım zaman ilerledi birbirimizi tanımaya karar verdik sonra aşık olduk !! ve benim için rüya gibi bir 3-4 aydı msn şifresini vermişti ama facebook adresini dondurmuştu.şifreler aynıdır diye denemeye karar verdim keşke böyle bi haltı yemeseydim kendi ellerimle nasıl aldatıldığımı tek tek öğrendim,keşke başkasından öğrenseydim ya da görseydim birebir konuşmalar nasıl buluştuklarını öğrenmek daha acı gelmişti,saatlerce dinmedi gözyaşlarım aradım karşımda yalvaran standart erkek modeli.söyleyecekmiş ama bitmesinden korkmuş çok seviyormuş beni!! yaşadığım aşk tek kişilikti ama adını koyamadığım bi duygu ondan ayrılmama engel oldu ve bir de bitmek bilmeyen yalvarmaları.yüzüne bile bakmadım aylarca ama o herşeye razıydı öyle söylüyordu o sıcacık ilişkimiz bi anda yokoldu ben yok olmuştum çünkü eski ben değildim yerimde bi başkası vardı aldatılmanın ağırlığını taşıyamıyordum onunlada hiçbirşey paylaşamıyordum defalarca ayrılmak istedim çok pişman oldum keşke ilk öğrendiğimde ayrılsaydım dedim ama yapamamıştım şimdi ise o adamla nişanlıyım !! yine ben eski ben değilim en güzel yıllarımı onunla mahvettim belki de bir ömrü mahvedeceğim elimden hiçbirşey gelmiyor hiçbirşey yapamıyorum çok mutsuzum kimseyle birşey paylaşamıyorum.bıktım artık evde duvarlara bakmaktan çok yalnızım..
ben nişanlanmak istemedim ama sürekli ayrılmak istediğim için o bu işi aceleye getirdi.ve bütün aile şehir dışından buraya geldiği için elimden hiçbirşey gelmedi kabullenmek zorunda kaldım
kimseye güvenemiyorum oturup yardım isteyebileceğim bi ailem bile yok.ben bitirmek istiyorum ama onun davranışlarından korkuyorum deliye dönüyor herkese zarar veriyor
ve birlikte çalışıyoruz nasıl yapacağım bilemiyorum
aynı işyerinde birlikte çalışıyoruz.işin kötü tarafı nasıl becerdi bilmiyorum ama bütün ailem ona hayran ben kimseye birşey anlatamadığım için problemli olarak beni görüyorlar
aynı işyerinde birlikte çalışıyoruz.işin kötü tarafı nasıl becerdi bilmiyorum ama bütün ailem ona hayran ben kimseye birşey anlatamadığım için problemli olarak beni görüyorlar
kimseye güvenemiyorum oturup yardım isteyebileceğim bi ailem bile yok.ben bitirmek istiyorum ama onun davranışlarından korkuyorum deliye dönüyor herkese zarar veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?