• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmak

aklından zoru mu varmış onların? Affedemeyeceğin biri ile bir ömür geçer mi? Adam çocuğunu görmek isteyecek kadınla görüşecek kimliğine geçirecek çocuğu falan filan nasıl kaldıracaksın bunu?

canım zaten kimliğini eski eşinin üzerine çıkarmış diuye duydum bide yuvaya vercekmiş galiba ya çok detay bilmiyorum aslındaa eşimn gelmesini istiyorum af edersiniz kadın o... Gibiydi zaten yani hani eşimden olduğunun garantisi yok aslında

Evet canım kalmak çok zor çoookkkkkk yani bilmiyorum yazmak farklı mı olaya biebir şahit olanlar eşine sahip çık herkes bir şansı hak eder diyor haa afedebilirmiyim aslaaaaaaaaaaaaa

"Eşine sahip çık"

İt mi bunlar affedersiniz?

Boynuna tasma mı bağlayacakmışsınız?

Gerçi, hayvanların ancak cinsel dürtülerini kontrol edemediğini göz önüne alırsak çokta anormal bir tavsiye sayılmaz...

canım zaten kimliğini eski eşinin üzerine çıkarmış diuye duydum bide yuvaya vercekmiş galiba ya çok detay bilmiyorum aslındaa eşimn gelmesini istiyorum af edersiniz kadın o... Gibiydi zaten yani hani eşimden olduğunun garantisi yok aslında

hep öyle olur zaten kadın suçlu çıkarılır..canım ne fark eder ha diyelim çocuk ondan değil eşin bu o.... gibi dediğin kadınla birlikte olup yanına gelmi mi gelmiş.yani çocuk mu ki tek sorun?

hep öyle olur zaten kadın suçlu çıkarılır..canım ne fark eder ha diyelim çocuk ondan değil eşin bu o.... Gibi dediğin kadınla birlikte olup yanına gelmi mi gelmiş.yani çocuk mu ki tek sorun?

tabi ki tek sorun çocuk olamaz asla sadece durumu anlatmak istedim ben

Allahimm ne dicegimi bilemiyorum ya ne oluor bu erkeklere ne oluyo bu insanlara sonumuz gittike kotu ye gidiyor allahim herkeze merhamet vicdan versin vala ne diegimi bilemiyorum afedersiniz boyle erkeklerin evli erkekler olan butun kadinlar allah belasini versin beddua etmeyen biriyim ama hak ediyorlar arik kadin bide evli ve bide cocuk doguruyor
Allahim sana yardimcin olsun
Dil damgasi diye bisey nasil evlenmek normalse bosanmak ta ole oyle bir adam nasil yasicaksiniz
Caniniz yana yana

Tek korkum sadece çocuklarımı üzmek onlara madden manen yetememek :43: Yoksa kendi sevgimi bir kenara attıımmm

Tek korkum sadece çocuklarımı üzmek onlara madden manen yetememek :43: Yoksa kendi sevgimi bir kenara attıımmm
Kötü durumdasınız, sizi üzmek istemiyorum ama birde gerçekler var.

Eşiniz o çocuğun kendinden olduğunu biliyor ve umursamıyorsa zaten bu adamda zerre kadar vicdan yok demektir.

Böyle bir adamın sizin çocuklarınıza ne kadar babalık yapacağıda tartışılır.

ben hiç birşey anlamadım.
eşinle telefondada olsa bu konuyu konuştun mu kabul etti mi
kesin mi aldattığı ve çocuk sahibi olduğu
sen bunları nerden duydun ve eşin pişman mı yoksa seni umursamıyo mu?

Anneme bugün söyledim herşey netleşince babama söylemek istedim rahatsız çünkü eşimle tabi ki konuştum kesinlikle inkar ediyorrr

neeee:53: başka bir kadından çocuk mu yapmış:53::53: Allah ikisininde belasını versin. iğrenç yaratıklar. bunların ciğeri beş para etmez.
böyle biri bu saatten sonra ne sana eş ne de çocuklarına baba olabilir. at sokağa gitsin:47:
bu ne yaa:50: bir aldatma konusundan diğerine geçiyoruz:50:

arkadaşlar ben 25 yaşında evliyim.3 yaşında oğlum var 2 aylıkta hamileyim.3 gün önce eşimin beni aldattığını hattaokadında çocuk sahibi olduğunu öğrendim.çocuk 8 aylık olmuş eşimin tavrı hareketlerinden hiç bir şey anlamadım hiç kadın zaten buralardan çekip gitmiş eşim 26 yaşında o kadın 35 yaşında olması lazım ben şimdi ne yapmalıyım inanın beynim durdu tek hissettiğim ciğerlerimin yandığı eşimlele henüz konuşamadık tam olarak iş dolayısıyla dışarda

bu erkekler nereye giderlerse oraya bir tohum ekip gidiyorlar..nasıl çekip gitmiş kadın zannetmiyorum ya çocuk varken ortada kocanın peşini bırakmaz..hem bakalım o çocuk gerçekten kocandan mı..başkasından alıp kocana yıkmasın..

yuh ya bu ne böyle aldatılan aldatılana
bi de çocuk yapmış utanmadan
bence uygun şartları sağlayıp kurtul bu adamdan
iğrenç bişey bu

o.. gibi diye nitelendirdiğiniz bi kadınla beraber olabilecek kapasitede bi kocanın geri gelmesini,sadece canını yakmayımı istiyosunuz yani?anlaşılır şey değil.dul sıfatı size ağır geliyor ama bu insanla yaşamaya devam etmek kolay ha.:41:dulluğun nesi daha kötü şu yaşadıklarınızdan?şu sıfatların ağırlığından bi kurtulsak ne güzel olucak.....

ayrılmayacaksın anladık da
bir çocuğunu yuvaya veren baba sizin çocuklarınıza babalık yapabilecek mi
yapsa içinize sinecek mi hiç günahsız bir çocuk yuvada kimlerin elinde belli değilken
siz çocukların babasız büyüyeceğini düşünüyorsunuz da o şerefsizin başkasından çocuk yaparken düşünmesi gerekmez miydi çocuklarının babasız büyüyeceğini
onun korkması gerekmez miydi bundan
dul kalmakmış
emin olun dul kalmak çok daha huzurludur böyle biriyle yaşamaktan
neresinden tutacağımı bilemedim
o çocuğun çocuklarınızın mirasına ortak olmasından mı bahsetsem o.. gibi bir kadınla beraber olabilen birini kendinize nasıl yakıştırdığınızı mı sorsam yine o.. gibi bi kadından şerefsiz kocanıza ondan size sizden çocuğunuza geçebilecek hastalıklardan mı bahsetsem
bugün sizin yanınızda olan herkes yarın öbür gün kendi kanlarından olan diğer çocuğa da sahip çıktığında napacaksınız
içiniz nasıl alacak
2 gün sonra eee yeter be kendin kabul ettin demeyecek mi o koca bozuntusu

daha eşiyle konuşmamışmış
siz bunu duyduktan sonra o evden çekip gitmemişsiniz ki gerisi boş
değil beni sesimi izimi dahi bulamazdı o koca bozuntusu

isteyen istediği gibi yargılasın
eşiniz ve sizin çok rahatlıkla masum bir çocuğu yurda vermekten bahsedebilmeniz nedeniyle başınıza böyle şeyler geldiğini düşünüyorum
hele de şu haberden sonra

Taksim'deki bakım ve sosyal rehabilitasyon merkezinde fuhuş iddiası İstanbul Haberleri Mynet'de

ben burada sadece yazıyorum rahatlığı veya yurda verilmesini söyledim bunlar etraftan duyduklarım benim sadece yazma amacım herkesin fikrini almak sonuçta ben şuanda sadece üzgünüm mutsuzum sağlıklı karar veremiyorumm

Gerçekten de çok zor bi durumun içindesin...

Söylemek istediğim çok söz var ama neyse .....

Sorularım olacak ;

Nasıl öğrendin aldatıldığını ?

Kesin kanıtların var mı?

yani bencede nasıl öğrendin kadını tanıyosun anladığım kadarıyla kadın kim..arkadaşlarım yorumlamış ama bir sürü eksik var hikayede...
kadın kim ?
nerden öğrendin?
kocana ne dedin ?
öğrendiğin kişi kim ve sana bunu nasıl anlattı?
eşine kesin kanıtlar sunabiliyormusun?

Back
X