• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmak

canım ev hnımıyım zaten çocuklarıma çalışır bakarım kesinlikle problem değil ama dul vasfı çocukların babasız büyümesi herşeyi düşünüyorum ben canını yakmak istiyorum ama canı nasıl yanar bilmiyorumm

ilk sayfadan belli dul vasfı herşey çocuğum için demeye başlamışsın

iki eşli hayata hoş geldin o zaman görme duyma bilme kendine aptal dedirt

anne olan kadının gururu yok mu...

pes.

Yusnes seni hatırladım.

Geçen sene ''anlatıyorum ve rahatlıyorum'' diye bir konu açmıştın,
yanlış mı hatırlıyorum diye baktım doğruymuş.

Belli ki eşin o zamanlar seni yeni yeni aldatmaya başlamış.

Seni hiçe sayıp bir de üstüne başka bir kadından çocuk yapan adamdan hayır gelmez.
Hiç zamanını boşa harcama.
Boşan...

kadın eşimlerin eski kiracısı eşim çocukken hatta ama yine gidip geliyorlardı sık olmasada ben dedikodu olarak duydum mahallede kesin kanıtım da yok

arkadaşlar ben 25 yaşında evliyim.3 yaşında oğlum var 2 aylıkta hamileyim.3 gün önce eşimin beni aldattığını hattaokadında çocuk sahibi olduğunu öğrendim.çocuk 8 aylık olmuş eşimin tavrı hareketlerinden hiç bir şey anlamadım hiç kadın zaten buralardan çekip gitmiş eşim 26 yaşında o kadın 35 yaşında olması lazım ben şimdi ne yapmalıyım inanın beynim durdu tek hissettiğim ciğerlerimin yandığı eşimlele henüz konuşamadık tam olarak iş dolayısıyla dışarda

arkadaşım sana ne diyelim..
veya ne denir...
ne denecegi belli aslında
vede ne olacagı ..
herşeyi unut boşver demicem demem öle şey kendi başıma gelse bile yapmam (büyük konuşmak ta istemiyorum ama..)
bi kere yapan her daim yapar
nasılsa tekrar affeder düşüncesinde olabilir
senide pek üzmek istemiyorum çünkü hamilesin...
gönlünü içini ferah tut sakin ol
boşanma davanı aç ve nafaaknı al ailende destekçiyse kendin çalış ve haytına bak hayırsızın biriyle aynı evde her sabah işe gönderirken acaba sorusunu kendine sormaktan kat be kat iyidir bence yinede kendi fikrin kendi kararın Allah yardımcın olsun çocugunun dogmamış sabinin yüzüne baksın işallahda iyi olsun ..

allah yardım etsin...
tahammül edilebilecek gibi değil...

sadece şunu söylemek istiyorum dul olmak, çocuklarına yetememek inan dışarıdan görüldüğü kadar zor değildir.

ne yapacağına karar ver ve uygula... kararsızlık en kötü karardan bile kötüdür..

birde şu var ki dul olanın kapısından erkek eksik olmaz derler ya, kadın istemediği sürece kapısına erkek sinek bile uğramaz...
kadın istediğin de ise evlide olsa istediğini yapar...

hamilesin birde bebeğin var çok zor durumun karşında iki seçenek var ya gideceksin çocuklarınla yeni bir hayata başlayacaksın ya da kalacaksın her gün kocam o kadına mı gitti ne yapıyorlar diye düşünüp kafayı yiyecek çocuklarından acını çıkaracaksın...

karar senin elbette bizler burada sadece fikir verebiliriz Allah yardımcın olsun...

kadın eşimlerin eski kiracısı eşim çocukken hatta ama yine gidip geliyorlardı sık olmasada ben dedikodu olarak duydum mahallede kesin kanıtım da yok

Dedikodu ile de adam boşanmaz. Dedikoduların %90 boştur.
Kadının kocası ile arası kötü olduğundan insanlar ileri geri konuşmuş olabilir.
Bence kocanla konuşmadan emin olmalısın.
Gerçekten aldattıysa senin şüphelendiğini öğrenirse ihanet kanıtlarını yok eder.

Yazıklar olsun ,nankör dicem yetmiıo küfür edesi gelioo insanın ,bide çocugu var
Allah sabır versin yaşında çok genç nasıl dayanacaksın,nasıl yaşayacaksın aynı çatı altında bilemiyorum

Dedikodu mu?

Şimdi ne denir ki bilemedim yani.

Kadını arayın ve sorun,hatta çocuğu için DNA testi yaptırmasını isteyin.

canım ev hnımıyım zaten çocuklarıma çalışır bakarım kesinlikle problem değil ama dul vasfı çocukların babasız büyümesi herşeyi düşünüyorum ben canını yakmak istiyorum ama canı nasıl yanar bilmiyorumm

dul etiketi yememek için "aldatılan kadın" olmayı gururunuza nasıl yedirdiğinizi anlayamadım :50:
madem ayrılmamaya karar verdiniz, o zaman bir psikologa gidin de yaşadıklarını affetmek, unutmak ve üstesinden gelmek için yardım alın...

arkadaşlar ben 25 yaşında evliyim.3 yaşında oğlum var 2 aylıkta hamileyim.3 gün önce eşimin beni aldattığını hattaokadında çocuk sahibi olduğunu öğrendim.çocuk 8 aylık olmuş eşimin tavrı hareketlerinden hiç bir şey anlamadım hiç kadın zaten buralardan çekip gitmiş eşim 26 yaşında o kadın 35 yaşında olması lazım ben şimdi ne yapmalıyım inanın beynim durdu tek hissettiğim ciğerlerimin yandığı eşimlele henüz konuşamadık tam olarak iş dolayısıyla dışarda

eşinizin sizi aldattığını kimin ağzından öğrendiniz?

mahalle dedikodusuymuş ne kadar güvenebilirsiniz gözünle ve kulağınızla şahit olmadığınız sözlere.önce bir takip böyle birşeyin doğruluğu varmı sonrada eşinizle konuşun mahallede böyle dedikodu var aslı varmı diye sorun.

Yunnes..

T.C. kimlik numarası ile nüfus idaresinden öğrenebilirsin eşinin üzerine kaç çocuğun kayıtlı olduğunu.
Muhtarlıklar bile veriyor bu belgeyi artık eşine ait detaylı nüfus kayıt örneği alabilirsin ve o örnekte eşinin kütüğünde kaç çocuk varsa adı sanı ve her bilgisi ile görebilirsin.
Eşin olduğu için böyle bir hakkın var..

Sorgulama yapabileceğin online siteler de var ama onlar biraz çetrefilli..

ALLAH yardımcın olsun..

dedikodu mu yani
bende facete filan yakaladın bi şekilde sandım
doğru olduğuna emin misin peki
kocan ne diyo ilişki olduğunu kabul ediyo mu peki

şimdi başka bir hamile arkadaşın aldatılldım konusuna cevap yazdım

artık sinirlerim boozuluyor şu beyni olmayan erkeklerden.....
nefret eder oldum hepsinden

aynen ya ağlıycam artık. bu ne ya. hem aldatmış hemde hamile bırakmış utanmadan. ne yapsın şimdi bu kız. cevrede derki şimdi madem boşanacaktı niye çocuk yaptıki der işin iç yüzünü bilmeden. Allahım şeyinden asacan böyle erkekleri valla

mahalle dedikodusuymuş ne kadar güvenebilirsiniz gözünle ve kulağınızla şahit olmadığınız sözlere.önce bir takip böyle birşeyin doğruluğu varmı sonrada eşinizle konuşun mahallede böyle dedikodu var aslı varmı diye sorun.

cnm umarım öyledir ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler birde o.....san kokmaz derler .
eşide evet ben aldattım birde çocuk peydahladım deme heralde. bilemedim şimdi?

cnm umarım öyledir ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler birde o.....san kokmaz derler .
eşide evet ben aldattım birde çocuk peydahladım deme heralde. bilemedim şimdi?

konu sahibi ne hissetmiş nede elinde delil var emin bile değil.kesin öyle diyemeyiz acaba olabilir mi kafada soru işareti olur ama kesin olarak kanıtlanmamış.tabi her eş eşinin yüzüne ben başka kadından çocuk yaptım demez.ama en azından hissettirten var.ilgisizlik ilk başta aldatmanın belirtisi.o kadınında adı çıkmış birkere o..... diyee herkezlen yazılıp çizilir.eve her giren erkekle birlikte olduğu söylenir.kadın gerçekten öyle birise her erkeklen beraber oluyorsa konu sahibinin çocuğu olduğunu kanıtlamaz.kim bilir hangi adamdan kaldı hamile.konu sahibinin eşi olduğu bile kesin değil.birde kadın kocasından boşanmaya çalışıyormuş belkide çocuk babasından bilemeyizki.konu sahibi biraz daha araştırıp bazı şeylere emin olmalı yoksa mahalle dedikodusunla yuva yıkılmaz.

Eşnin Tcisyle git öğren birşey var mı yok mu ?
Sonrasında ne yapacağını düşünürsen belki şuan boşuna üzülüyorsun.
Millet ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyor ama insanların nasıl neler için iftira attıkları ortada kimsenin lafına güvenme.
Kendin git öğren.

Back
X