Aldatilmak

Neyin ne olduğunun bal gibi farkındasınız da 23 yıllık yaşanmışlıklara kıyamıyorsunuz, yada düzen değiştirmeye cesaretiniz yok cesaret değil de takat diyelim, kızlarınız da var onlar da bilinç altınızda.
Boşanırsak nasıl olur boşanmış anne babanın çocukları vs... diye kendinizce kocanızı aklamaya çalışıyorsunuz.

Çok zor durumdasınız, hayatınızın dönüm noktası. Herşeyi ölçüp tartın, insanlara kulak tıkayın ne olur, kafanızın karışmasına izin vermeyin. Herkes herşeyi diyecek ama bizlere demesi kolay yaşayan sizsiniz.
Hatta en yakın arkadaşlarınız bile kafanızı arıştıracak, boşan gitsin diyecek kolaymış gibi, boşanma napacaksın bunca yıldan sonra diyecek o da kolaymış gibi

Tamam mı devam mı bunu en iyi siz bilirsiniz bizler değil.
Allah yar ve yardımcınız olsun emektar bayan, yolunuz bahtınız şansınız açık olsun.
Allah yüzünüze baksın, çocuklarınızın yüzüne baksın, her ne karar verirseniz verin hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhh.
Sizin için edebileceğin en güzel dua budur.

Ya bu kadinlar ne cekiyor boyle bizim ust komsu da abla 40 yasinda ikinci evliligi cocuklari var kicaginda yeni dogmus benek cok guzel bir kadin esi de zengin son model araba altinda bir de adamin cirkin mi cirkin bir sevgilisi var karisi yaninda pirlanta gibi duruyor hepsini taniyorum sizce bu erkekler neden aldatiyor bekar biri olarak cok meraklardayim

O zaman de ki, bende iş yerimden bi arkadaşıma resim atayım, o da bana atsın. Senin tepkin ne olur bu durumda?

aslinda nasil baslicagimi bile bilmiyorum. ama neyseki biryerden baslamam lazim. ben esimle 23 senelik evliyim. 2 kizim var. ..
2 hafta önce esim telefonu evde unutmus. ilk önce ilgimi cekmedi sonra biray karistirdim. biraz eski resimlere girdim ne göreyim bir kadin. öpücük atiyor. 1 dak sonra baska bir resim cekilmis budefa esim gülerek resim yollamis. 3 -4 tane bunlara benzer resim vardi. sonra telefona silinmis resimleri geri getirme programi yükledim. benzer resimler ama en itici kadin yatakta resim yollamis ama sadece yüzü belli. güya dalmis gitmis. beynimden vurulmasa döndüm. mecbur ise gittim ama o gün aksam edemedim.
sonra aksam oldu konusalim dedim. ne oldu. telefonumu karistirdin dedi evet dedim bana anlatmak istedigin birsey varmi dedim. cevap veremedi. anlat bana herseyi dedim. sinirlendi. ama ben gercekten cok sakin konusuyorum. ona söyledim bak bana dürüst ol. herseyi bilmek istiyorum diye. sonra anlatmaya basladi bu kadin esimin calistigi sirkette muhasebede calisiyormus. esim tir söförü. bu sene sirketin yaz partisinde kadin esime yakin olmaya calismis. demesine göre esim ve diger is arkadasi ve öteki kadin ve onun yaninda calisan kadin bunlara sürekli resim yollamaya baslamislar. bunlar basta olmaz biz evliyiz demisler. ama kadinlar rahat durmamis:ukala: sonra bunlarla konusmaya gitmisler o kadin esimi öpmeye calismis güya esim izin vermemis am a resim atilmaya devam ediliyor anlamiyorum bunlara cevap bekliyorum. bana kurana basarak yemin ediyor seni asla andatmadim diyor. ona diyorum birbirinize resim yollamaniz bile aldatmak diyorum kabul etmiyor. sizce beni aldattimi simdi. aldatmak nerde baslar. diyorum o kadinla konumak istiyorum diyorum tamam güya beni yüzlestirmek istiyor. gurumu cigneyip o kadinla görüssem mi. cünkü kafamda o kadar sorular varki. esimin verdigi cevaplar beni tatmin etmiyor.
bana göre başkasını düşünmek bile aldatmaktır

Belki Bu sonuncusuydu.Günlerce eve gelmediği vakitler oluyor eşlerimizin bilemiyoruz ki,ne yapıyorlar.Baya süründürmek lazım ama sizi kaybetmek istemiyorsa işler. Yaptığı şeyi siz yapsanız,hatadır hayatım olsun diyebiliyorsa aldatma degildir.Diyemiyorsa aldatmadır.Ki diyeceğini sanmam.Ben olsam yüzleşirim kadınla.Yanlarına kalsın istemezdim.Yine eski konu ya tongaya düştük :)

Tabi bariz aldatmış işte bunun lamı cimi yok. Bundan sonra boşanmayacaksanız bile adam yerine koymayın bence. Bir de ben olsam gönderirdim kocasına. Onun da bilmeye hakkı var. Adamın boynuzları kapıya sığmaz olmuş. Yazık.

Belki Bu sonuncusuydu.Günlerce eve gelmediği vakitler oluyor eşlerimizin bilemiyoruz ki,ne yapıyorlar.Baya süründürmek lazım ama sizi kaybetmek istemiyorsa işler. Yaptığı şeyi siz yapsanız,hatadır hayatım olsun diyebiliyorsa aldatma degildir.Diyemiyorsa aldatmadır.Ki diyeceğini sanmam.Ben olsam yüzleşirim kadınla.Yanlarına kalsın istemezdim.Yine eski konu ya tongaya düştük :)
Evet eski konu konu sahibine mesaj atsam daha iyi olacak.zira bu konuda yasamis birine ihtiyacim olacak

Ne farkeder ki? 23 senelik bir ilişki şuan güvenini tamamen kaybetti. Hergün aynı yatağa girdiğiniz, 2 çocuk yaptığınız büyüttüğünüz adama değil, güya sarkıntılık eden kadının lafına güveneceksiniz. Bence aldatma bu. Bi insana o kadar emekten o kadar sevgiden saygıdan sonra bunu reva görmek çok büyük bir ihanet.

Boşanmayacaksınız bu çok açık.
Suç eşinizde ona hesap soracaksınız
Diğer kadınlarla ne işiniz var

Benim hesap sorma asamasinda esim hastslandi ortada somut bisey yok ama gozu disarda neticede.adam oyle hastalandiki solugu psikiyatride aldi.doktor beni de savet etti terapiye gitcez.esimin istegi dogrultusunda.adama laf soylemeye korkuyorum eli ayagi bisaliyo agliyo yeminler .....acayip kolo verdi psikoyatri icin israr ediyo

Back
X