- 25 Kasım 2016
- 26
- 41
- 3
- 33
- Konu Sahibi Mis_kokulu
-
Yapacak olan belli.Valla eşim benm bir lafımı kafaya takan biri ta geçen ay söylediğim kelimeyi nerelere çekmiş önüme koydu o kadar ağır geliyoki bana benki dağlar kadar güvenirdim bana onu söylediğinde diycek kelime bulamadım napmalıyım sizce
Napıcamı bilmiyorumAldatsaymış madem öyle
Telefon dökümlerini niye inceleme gereği duydunuz ki?Ve konu nerden çıktı söyleyeyim size geçen eşim faturalu hat kullanıyo geçen gece birini aramış arama kaydından numara silinmiş ama turkcellde numara gözüküyo gecenin birinde aramış sordum net bi cevap veremedi sonra bu tartışma oldu
Yapacak olan belli.
Hatasını telafi edene kadar tavrınızı koyun.
Mesela ne yapmalıyım geceden beri uyumadım
Daha öncede böyle bişeyle karşılaştım çünkü ama sustum şimdi dün gece yine aynı şey olunca bide adam o jelimeyi söyleyince napıcamı bilemedimTelefon dökümlerini niye inceleme gereği duydunuz ki?
Aldatmana gerek yok, beni istemiyorsan çeker giderim. İstediğinle beraber olursun deyin ve uzun süre konuşmayın.Arakadaşlar ben 3 yıllık evliyim eşimle severek evlendik ama ailesi bir türlü beni istemedi hep eşimi doldurdular ama ben sevdiğim için katladım dün geceye kadar eşimle tartıştık ve bana dediki geçwn ay seni aldatacaktım ama yapmadım dedi gece bpyunca uyumadım deli gibi sevdiğim adamdan nefret ettim resmen acaba sinirlemi söyledi gerçekmi
Aldatmana gerek yok, beni istemiyorsan çeker giderim. İstediğinle beraber olursun deyin ve uzun süre konuşmayın.
Ama bunu söylerken ağlamayın kararlı olduğunuzu görsün
Karaktersiz ezik ya ... Belli ki ailesinin desteğinin farkında.. Aldatsa oh iyi yaptın oğlum diyecekler ve bence bunu bile düşünmesi aldatmadır. seni secenek haline getirmiş. tam dayaklık yemin ediyorum
Pislik!!Onuda dedim git dedi
Daha öncede böyle bişeyle karşılaştım çünkü ama sustum şimdi dün gece yine aynı şey olunca bide adam o jelimeyi söyleyince napıcamı bilemedim
Yok ailem istedi onun ailesi istemedi biz evlendik ailesiyle bi süre görüşmedi ama hep aramızda oldular bnden nefret ediyolar kocamı dolduruyolar biz bi kere ayrıldık bn yirmi gün kaldım ailemde ve hiç bi zmn bna arkalarını dönmediler ben ne yapıcamı bilmiyorum kime anlatıcamıda bilmiyorumOnceden de baska seylerle karsilastim demissiniz, yani surekli aldatma girisimlerini fln mi yakaliyorsunuz, ben boyle anladim.
Insan once kendisine yakistirmaz aldatmayi, sarf ettigi cumle cok cirkin, sizi kaybetmekten korkmuyor sanirim.
Ailenize karsi cikarak mi evlendiniz, buna mi guveniyor esiniz?
Bire bir aldatma görmedim hiç bi şekilde msjda yakalamadım teli hep göz önünde olurdu dün akşam işte öyle bakıyım dedim teline gecenin birinde bir numara aranmış fakat numara silinmiş mantıklı bi açıklama yok sonra tartıştık işte bana o lafı söylediOnceden de baska seylerle karsilastim demissiniz, yani surekli aldatma girisimlerini fln mi yakaliyorsunuz, ben boyle anladim.
Insan once kendisine yakistirmaz aldatmayi, sarf ettigi cumle cok cirkin, sizi kaybetmekten korkmuyor sanirim.
Ailenize karsi cikarak mi evlendiniz, buna mi guveniyor esiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?