- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi Mis_kokulu
-
Yok ailem istedi onun ailesi istemedi biz evlendik ailesiyle bi süre görüşmedi ama hep aramızda oldular bnden nefret ediyolar kocamı dolduruyolar biz bi kere ayrıldık bn yirmi gün kaldım ailemde ve hiç bi zmn bna arkalarını dönmediler ben ne yapıcamı bilmiyorum kime anlatıcamıda bilmiyorum
Bire bir aldatma görmedim hiç bi şekilde msjda yakalamadım teli hep göz önünde olurdu dün akşam işte öyle bakıyım dedim teline gecenin birinde bir numara aranmış fakat numara silinmiş mantıklı bi açıklama yok sonra tartıştık işte bana o lafı söyledi
Bi kızım var 2 yaşında o yüzden elim kolum bağlı kavga ettiğimizde içinden bi canavar çıkabiliyo dili kötüü ama sevdim işte bilemiyosunn beklemelimiyim bitirmelimiyim bilmiyorumAllah Allah o ne demek oyle..
Cocuk var mi genel anlamda evliliginiz nasil, hep mi boyle ezici davranir?
Allah bagislasin.. Siz oyle bir cumle kursaniz ipe dizerdi sizi..Bi kızım var 2 yaşında o yüzden elim kolum bağlı kavga ettiğimizde içinden bi canavar çıkabiliyo dili kötüü ama sevdim işte bilemiyosunn beklemelimiyim bitirmelimiyim bilmiyorum
Babalığı iyi kızına düşkün evet bnde aynısını dedim bnm ağzımdan çıksaydı o laf neler olurdu tahmin bile etmk istemiyorum eşim hiç iyi bi çocukluk geçirmemiş hep itilmiş dövülmüş çocukluğundan gelen bi ezici durumu var babası annesine çok şiddet uygularmış bizimkide kavgada şiddete meyilli oluyo o yüzden hiç bana güvenemedi hiç onu sevdiğime inanamadı oysaki tabiri caizse bu dünyada benden başka kimse bu kadar çok sevemezdi onuAllah bagislasin.. Siz oyle bir cumle kursaniz ipe dizerdi sizi..
Bu erkeklerin "ben erkegim" tavri bana hic hos gelmiyor.
Ilk yorumdaki arkadasin dedigi gibi lutfedermis gibi aldatacaktim ama aldatmadim diyor..
Kiziyla ilgilenir mi peki, nasil bir baba?
Babalığı iyi kızına düşkün evet bnde aynısını dedim bnm ağzımdan çıksaydı o laf neler olurdu tahmin bile etmk istemiyorum eşim hiç iyi bi çocukluk geçirmemiş hep itilmiş dövülmüş çocukluğundan gelen bi ezici durumu var babası annesine çok şiddet uygularmış bizimkide kavgada şiddete meyilli oluyo o yüzden hiç bana güvenemedi hiç onu sevdiğime inanamadı oysaki tabiri caizse bu dünyada benden başka kimse bu kadar çok sevemezdi onu
Aldatmış ihtimali daha çok koyuyor emin olSiddet uygulamiyordur insallah..
Rabbim hidayet versin ne diyeyim.
Hepsi öyle emin oll hepsiiiiOf ya bıktık bu erkeklerin yaptıklarından hepsi mi böyle ya
Bi kızım var 2 yaşında o yüzden elim kolum bağlı kavga ettiğimizde içinden bi canavar çıkabiliyo dili kötüü ama sevdim işte bilemiyosunn beklemelimiyim bitirmelimiyim bilmiyorum
Konuştuk daha doğrusu o geldi özür diledi çok yalnış bi kelime kulladığımın farkındayım dedi ama emin ol ağzımdan sinirle çıkan bi kelimeydi dedi çıkmamalıydı dedi yoksa ben seni üzecek asla bişey yapmam dediguzelce oturup konusun once, bu yaptigi davranisin cok cocukca oldugunu anlatin ona.
ve kabul edilemez oldugunuda ustune basa basa soyleyin, dusunduklerinizi.
sizede yazik, bu sekilde evlilik yurumez. Mutsuz olursaniz, cocugunuza da bunu yansitirsiniz.
Görmezden gel takma kafanaMesela ne yapmalıyım geceden beri uyumadım
şu eski konuları tekrar acan erkeklere de ayrı bir sinir oluyorum. o kesin sinirinden demiştir. aldatcak adam söylemezValla eşim benm bir lafımı kafaya takan biri ta geçen ay söylediğim kelimeyi nerelere çekmiş önüme koydu o kadar ağır geliyoki bana benki dağlar kadar güvenirdim bana onu söylediğinde diycek kelime bulamadım napmalıyım sizce
bir bayan olarak bu kadar aciz olmayin ya. kiziyorum valla sinirleniyorum. kopeginiz yapin bu erkeklere boyun egmeyin lutfen. koy tavrini yaa. o senin pesinden kossun sen onun degil. bir ay bir sene sevisme. cok canin isterse masturbasyon yap ama ona boyun egme. yoksa hep kullanilirsin yazik. uzuluyorum bu tarz yazilarda gercekten.Napıcamı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?