• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmakmıdır bu?çok kötüyüm

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Kızlar yine bir sorunla karşınızdayım..Erkek arkadaşımla son konumdaki tatsızlıgı biliyosunuzdur onu hallettik derken bende onun mail adresini istedim..ve badoo ya üye oldugunu gördüm 23 eylülde iki kıza selam vermiş kızlardan cevap gelmemiş başkada bişey yok..o kadar kötü hissettimki kendimi aldatıldıgımı düşünüyorum..çok agladım yıprandım yanıma geldi yanlış anladıgımı söyledi o zamanki sevgisiyle şuanki sevgisi aynı degilmiş boşluktan bi amacım yoktu dedi dedide dedi..bende baya sitem ettim ve en son allaha emanet ol diyip ayrıldım yanından..çok kötü hissediyorum kendimi

hımmm...
inkar etmemiş...yani kabul etti niyetini
ne diyim...
yatkınlık var bu işe ...güvenebilecekmisin daha...?

hımmm...
inkar etmemiş...yani kabul etti niyetini
ne diyim...
yatkınlık var bu işe ...güvenebilecekmisin daha...?
Yalniz bana aciklamasi daha tuhaf geldi

Önceki sevgisiyle şimdiki bir değilmiş o yüzden mi yapmis?

Yani önceden sevmiyordum başka arayislar icindeydim bosluktaydim ama simdi sevmeye basladim dert etme mi diyor???
fiyonklu tüy yapıyor anlasana :)

İnsan dünya başına yıkılmış gibi hissediyor,Daha önemli bir problemin olamazmış gibi mi hissediyorsun. Öyle değil. Lütfen üzülme. Derin derin nefes al. Konuya çare bilmiyorum ama hakkında hayırlısını diliyorum.

Her boşlukta hissettiğinde badoo ya koşarsa işin var..
Kızlardan cevap gelseydi hala seninle devam ediyor olur muydu acaba?
Bu adamdan bi maydanoz olmaz "bence".

Yalniz bana aciklamasi daha tuhaf geldi

Önceki sevgisiyle şimdiki bir değilmiş o yüzden mi yapmis?

Yani önceden sevmiyordum başka arayislar icindeydim bosluktaydim ama simdi sevmeye basladim dert etme mi diyor???
o zamanlar ilişkinin başıymış şimdi çok daha baglıymış o zamandan sonra giriş yapılmamış ama beni çok büyük hayal kırıklıgına ugrattı

Back
X