aldatılmaktan korkuyorum

regarde-moi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
1.072
764
108
Günaydın arkadaşlar. Başlıkta da belirttigim gibi ben aldatilmaktan korkuyorum. Bu nasıl aşılır bilmiyorum. Korktuğum şey böyle bir durumda kalırsam eğer ne yapacağımı bilmemekten mi kaynaklanıyor bilmiyorum. Diyorum ki kötüyü çağırma olacağı varsa nasıl engel olabilirsin ki? Ama fayda etmiyor. Benim gibi düşünen, bunu enendişe haline getirmiş olan ya da bunu asabilen var mı aranızda?

Aldatılmaktan neden korkulur?
Ya kendinize güvenmiyor, karşınızdaki insanın sizden daha iyisine gideceğinden korkuyorsunuzdur.
Ya karşınızdakine güvenmiyor, dişi sineğe el sallayacağından korkuyorsunuzdur.
Ya karşınızdaki insana bağımlısınızdır, o hayatınızda olmazsa bir hiç olacağınızı düşünüyorsunuzdur.
Ya da hepsi birden bu ruh halini yaratmıştır sizde.
Hangisi?

ben 5 yıllık evliyim..ve bir gün bile aldatılmayı düşünmedim..çünkü evliliğim güven üzerine kurulu...ama Allah korusun böyle birşey olur ve şahit olursam arkama bile bakmam boşanırım hemen...yani birisine güvenince böyle şeyler düşünmezsin

Aldatılmaktan neden korkulur?
Ya kendinize güvenmiyor, karşınızdaki insanın sizden daha iyisine gideceğinden korkuyorsunuzdur.
Ya karşınızdakine güvenmiyor, dişi sineğe el sallayacağından korkuyorsunuzdur.
Ya karşınızdaki insana bağımlısınızdır, o hayatınızda olmazsa bir hiç olacağınızı düşünüyorsunuzdur.
Ya da hepsi birden bu ruh halini yaratmıştır sizde.
Hangisi?
Sanırım karşındakine güvenmiyorum Bu saydiklarin arasında en çok. Bagimliydim. Ama artık değilim eskisi gibi.

ben 5 yıllık evliyim..ve bir gün bile aldatılmayı düşünmedim..çünkü evliliğim güven üzerine kurulu...ama Allah korusun böyle birşey olur ve şahit olursam arkama bile bakmam boşanırım hemen...yani birisine güvenince böyle şeyler düşünmezsin
İşte tam olarak bunu soyleyebilmek isterdim. Eşim beni aldatmaz. Bu hiç çıkmadi agzimdan.

Karsinizdaki insanin yanlis davranislarini mi gordunuz karsi cinse,tam olarak bu guvensizligin sebebi ney.

Günlük hayatın boyunca başka şeylerden de endişeleniyor musun takıntı derecesinde?
Paranoya veya obsesiflik halleri de olabilir çünkü, eğer görünürse somut bir neden yoksa.

Bu teknojoji cagnda her aldatmayı ortaya cıkarırız canım merak etme.yapacaklarını anlatıyorum.

1.bir ise girip calısiyosun,maddi özgurlugunu kazaniyosun.
2. Çok kokone olmadan,kendine bakhyorsun biraz.
3. Esinin pc ye 007 spysoftware programini yukluyorsun.
4. Allaha dua ediyorsun.

İşte tam olarak bunu soyleyebilmek isterdim. Eşim beni aldatmaz. Bu hiç çıkmadi agzimdan.

eşim beni asla aldatmaz demek de çok doğru değil,böyle düşünüp aldatılan kadınlar yıkımı daha çok yaşıyorlar.

güven ama hep aklında olsun.

Karsinizdaki insanin yanlis davranislarini mi gordunuz karsi cinse,tam olarak bu guvensizligin sebebi ney.
Eskiden yaşadığımız birkaç olay var maalesef. Karşı cinse yakınlık gibi. Kızlara çok kibar davranması gibi. Yani anlatamadigim birsey ama karşı cinsle konuşmaktan keyif aldığı izlenimini bıraktı bende.

Günaydın arkadaşlar. Başlıkta da belirttigim gibi ben aldatilmaktan korkuyorum. Bu nasıl aşılır bilmiyorum. Korktuğum şey böyle bir durumda kalırsam eğer ne yapacağımı bilmemekten mi kaynaklanıyor bilmiyorum. Diyorum ki kötüyü çağırma olacağı varsa nasıl engel olabilirsin ki? Ama fayda etmiyor. Benim gibi düşünen, bunu enendişe haline getirmiş olan ya da bunu asabilen var mı aranızda?

cnm bende sen gibiydim. çok korkuyordum. sürekli eşimin youtube ve arama geçmişine bakıyordum
şu an aşma aşamasındayım nasılmı. ilk önce kendi kendime aldatılırsam ne yapacağımı düşündüm. evet kesinlikle

ayrılacaktım. öyleyse nedendi bu korku. çok sevdiğim için. ama böyle devam edersem şu anımıda mutlu yaşayamayacaktım
kararımı verdim anı yaşayıp mutlu olup birgün böyle bişi başıma gelirsede ben evliliğimde çok mutlu oldum. bundan sonrasında da beni yeni bir hayat

bekliyor deyip yoluma devam edecektim. yeni heyecanlar yeni umutlar yeni acılar. ama şimdiden olmamış bir şeyin acısını yaşamayı haketmediğimi düşünüyorum

sende kendini telkin et

bu arada eşimi youtube arama geçmişini gizli yaptım bakmıyorum hiç bişisine

Eskiden yaşadığımız birkaç olay var maalesef. Karşı cinse yakınlık gibi. Kızlara çok kibar davranması gibi. Yani anlatamadigim birsey ama karşı cinsle konuşmaktan keyif aldığı izlenimini bıraktı bende.
Durum boyle olunca aldatilma korkusu da beraberinde geliyor tabi ki...konustunuz mu bunlari onunla.biliyor mu kendisine guvenmedignizi.hani bu düsunceyi silmek icin birseyler yapiyor olmasi lazim saglikli bir iliski icin.

ben daha bir gün olsun ne arama geçmişini ne telefonunu ne de başka birşeyini kurcalama gereği duymadım..
zaman zaman takılır bile hatun beni neden kontrol altında tutmuyorsun yoksa sevmiyormusun beni der.
sanırım ikinci buluşmamızdı ona şöyle demiştim..
ben sana inanmayı seçtim.
ve bu hala da bu şekilde.
asla beni aldatmaz başka kadınlara bakmaz demiyorum..
rabbim bu acıyı hiç birimize yaşatmasın inşallah.
lakin vesveseylede yaşanmaz.
hem sana hem eşine yazık.

Durum boyle olunca aldatilma korkusu da beraberinde geliyor tabi ki...konustunuz mu bunlari onunla.biliyor mu kendisine guvenmedignizi.hani bu düsunceyi silmek icin birseyler yapiyor olmasi lazim saglikli bir iliski icin.
Hayır açık açık konuşmam gerektiğini düşünüyorum. Aklımda oturtmaya çalışıyorum konuşmayı. Ama o haksız olduğu bir konuda konuşmaktan kaçıyor. Yani oturup bu konuda ciddi ve sakin bir konuşma yapabileceğimizi düşünmüyorum. İlk tepkisi neden eskileri aciyorsun olacaktır.

Hayır açık açık konuşmam gerektiğini düşünüyorum. Aklımda oturtmaya çalışıyorum konuşmayı. Ama o haksız olduğu bir konuda konuşmaktan kaçıyor. Yani oturup bu konuda ciddi ve sakin bir konuşma yapabileceğimizi düşünmüyorum. İlk tepkisi neden eskileri aciyorsun olacaktır.
Evet konusman en iyisi,sende guvensizlik olusturan davranislarini eger seni gercekten seviyorsa duzeltme yoluna gidecektir muhtemelen,konusmana ragmen bakarsin halen ayni,bir caba sarfetmiyor aklindaki dusunceleri silmek icin,yavas yavas kendini ayriliga alistirmaya basla derim,cunki boyle düsuncelerle,korkularla iliski yürümez,yürüsede mutlu bir sin beklenemez.

Evet konusman en iyisi,sende guvensizlik olusturan davranislarini eger seni gercekten seviyorsa duzeltme yoluna gidecektir muhtemelen,konusmana ragmen bakarsin halen ayni,bir caba sarfetmiyor aklindaki dusunceleri silmek icin,yavas yavas kendini ayriliga alistirmaya basla derim,cunki boyle düsuncelerle,korkularla iliski yürümez,yürüsede mutlu bir sin beklenemez.
Mesela mesleği gereği farklı şehirlerde olacağız sık sık. Bu durumda güven çok çok önemli. Her saat başı arayıp kontrol edemem ki. Düşünceler beni çok yoruyor.

Back
X