aldatılmaktan korkuyorum

Eskiden yaşadığımız birkaç olay var maalesef. Karşı cinse yakınlık gibi. Kızlara çok kibar davranması gibi. Yani anlatamadigim birsey ama karşı cinsle konuşmaktan keyif aldığı izlenimini bıraktı bende.
Pekı bunu esınızle paylastınız mı kac yıllık evlısınız?bu sekılde ha aldattı ha aldatcak malesef hayat sızede esınızede zehır olur.Ayrıca esınızın bayanlara kıbar olması guzel bısey yanı ılla bayanlara kıbar dıye aldatır dıye bı kaıde olamaz ama yabı kıbarlıktan kastınız ne orasıda ayrı bı olay.Kıbarlık adı altında resmen asılan tıplerde var malesef..

Ben de aynı durumdayım arkadaşım ama anladığım kadarıyla seninkinden çok daha ağır benim durumum. Psikolojik destek almayı düşünüyorum artık çünkü paranoyalarım beni ve çevremdeki insanları çok yormaya başladı.
Kendime olan güvenim tam karşımdaki insana da öyle ama bir an geliyo kafama düşünceler akın etmeye başlıyor. Erkek arkadaşımın beni üzmemek için söylediği pembe bir yalan yüzünden bile sinir krizleri geçirdiğim oluyor. Söylediği herşeyi yalan mı gerçek mi diye sorguluyorum o saatten sonra.
Aldatılma, yalan söylenilme, kandırılma korkum o kadar fazla ki henüz o bana hiçbir yanlış yapmadan ilişkiyi bitirmek istiyorum ki beni aldatma ihtimali hiç kalmasın. Biliyorum kafam ancak o zaman rahat edecek, ancak o zaman gece uyuyabileceğim.
Sevgilim anlayışlı bir insan olmasa beni çoktan terketmişti ancak o da peygamber olmadığından bir gün yorulup beni yalnız bırakacağını biliyorum. Al sana bir korku daha ;) bu korkular yüzünden hem kendime hem hayatımdaki insanlara bazen cehennemi yaşatıyorum.
Eğer ilişkilerini bozacak derecedeyse bu durum psikolojik destek almalısın çünkü kendi kendine geçmiyor. Tecrübeyle sabit.

Pekı bunu esınızle paylastınız mı kac yıllık evlısınız?bu sekılde ha aldattı ha aldatcak malesef hayat sızede esınızede zehır olur.Ayrıca esınızın bayanlara kıbar olması guzel bısey yanı ılla bayanlara kıbar dıye aldatır dıye bı kaıde olamaz ama yabı kıbarlıktan kastınız ne orasıda ayrı bı olay.Kıbarlık adı altında resmen asılan tıplerde var malesef..
Evey asılmak gibi hissettiğim. Yani ortada birşey yokken kızlarla sohbet için mesaj attığını gördüm. Bu ona zevk veriyor hissettigim bu açıkçası. Dört aylık evliyim henüz. Paylaştım ama o ortada sorun edilecek birsey olmadığını düşünüyor.

Günaydın arkadaşlar. Başlıkta da belirttigim gibi ben aldatilmaktan korkuyorum. Bu nasıl aşılır bilmiyorum. Korktuğum şey böyle bir durumda kalırsam eğer ne yapacağımı bilmemekten mi kaynaklanıyor bilmiyorum. Diyorum ki kötüyü çağırma olacağı varsa nasıl engel olabilirsin ki? Ama fayda etmiyor. Benim gibi düşünen, bunu enendişe haline getirmiş olan ya da bunu asabilen var mı aranızda?

tüm insanlar korkarkii..Aldatan insan bile aldatılmaktan korkarken senin korkman çok doğal :)) ama takıntı yapma bunu, mesela ben eşimn saçma bi davranışında hemen şüphelenirim ama 2 dkka sonrada unuturum böylesi gayet normal endişelenmene gerek yok. Paranoya haline gelmediği sürece normal bu düşüncelern.

Günaydın arkadaşlar. Başlıkta da belirttigim gibi ben aldatilmaktan korkuyorum. Bu nasıl aşılır bilmiyorum. Korktuğum şey böyle bir durumda kalırsam eğer ne yapacağımı bilmemekten mi kaynaklanıyor bilmiyorum. Diyorum ki kötüyü çağırma olacağı varsa nasıl engel olabilirsin ki? Ama fayda etmiyor. Benim gibi düşünen, bunu enendişe haline getirmiş olan ya da bunu asabilen var mı aranızda?

ben de sizin gibiyim. Babam annemi aldatıp bizi terkettiği için böyle olduğunu düşünüyorum. Çevrenizde çok sevdiğiniz birinden hakarete uğradığınız ya da çevrenide çok sevdiğiniz birinin aldatıldığına şahit olduğunuz oldu mu hiç ?
Ben genel olarak aldatılmaktan çok korkardım ve hala tam olarak silebilmiş de değilim hala da korkarım. genel olarak aldatılmak dediğim hani kandırılmak küçük düşürülmek falan da dahil... Bunun için psikolojik destek de aldım ama döndüm bir baktım o bir yıl boyunca aldığım destek çok da işe yaramamış . O destek sadece bu durumlar karşısında sakin kalmamı öğretti ama asıl sorunu kendi içime döndüğümde buldum. Asıl sorun bendeymiş. Ben özgüvensizmişim kendime değer vermediğim için insanların da bana değer vermeyip beni aldatacağını düşünmüşüm. Özgüven kazanmaya çalışıyorum şimdi bence siz de öyle yapın. kurslara gidin sosyal olun kabuğunuzu kırın...

Evey asılmak gibi hissettiğim. Yani ortada birşey yokken kızlarla sohbet için mesaj attığını gördüm. Bu ona zevk veriyor hissettigim bu açıkçası. Dört aylık evliyim henüz. Paylaştım ama o ortada sorun edilecek birsey olmadığını düşünüyor.
Anlıyorum korkularınız yersız degl ozaman umarım korktugunuz basınıza gelmeden esını dogru yolu bulur bu arada severek mı evlendınız?

bende aldatılmaktan ziyade öyle bir şey olursa öğrenememekten korkuyorum...
Bende ogrensem tamam uzulurum ama yıkılmam vururum tekmeyı hayat bana guzel derım bakarım hayatıma ama ya ogrenemeyıp saf salak yerıne koyulursam ozaman olay baska bı boyuta gecer gıbume gelıyor.Ama bı yandanda erkeklerın genelı mutlaka bı ız bırakır gıbıme gelıyo oyle dıyıp avutuyorum yada kendımı;(

Yanlis hatirlamiyorsam yeni evlisin. Niye boyle seyleri dusunuyorsun ki. Kendin de farkindasin kotuyu dusunme cagirma.
Sana tavsiyem once kendine bir mesgale bul. Sonra ea bir muddet BDV ye takilma

Bende korkuyorum ama bu suanki esimle alakali değil. Daha onceki sevgilimin attigi kaziktan dolayi ister istemez bazen o korkularım depresiyor.yani esime guvenmesem kirardim kafayi heralde.ama sen hic aldatilmamissin dedigine gore.o zaman bu durumda seninki baya kendine güvensizlik oluyor ..neden kendine guvenmedigine bak mesela sevgilin cok mu yakisikli.cok mu populer yani seni etjileyecek illaki bisey cikar.durduk yere de negatif cagrisim yapma.aldatirsa basarsin tekmeyi.adam mi yok.ozguvenini yüksek tut cnm benim.

Back
X