Aldatılmanın acısı geçmez mi?

beden olarak aldatılmak kötü evet, ama bence manen aldatılmak daha beter!!!
o kadın konusunu kapatamadım bendede suc var diyosun, tabiki kapatmıcaksın, dilinle söylemesende zihnin bağırmıcak mı sanıyorsun...
canım kızın da varmış ama ben aldatılmak nasıl olursa olsun o ilişkiyi bitirme taraftarıyım,
güven duygusu herşeyden önemli
Allah yardımcın olsun

bir defa yapan hep yapar ben bunu bilir bunu söylerim...aldatmanın affı olmaz arkdaşlar olursada böyle bi hayat olur! onlamı ? yattımı? kalktımı? oooooo yer bitirir şüpheler..yani olan kendinize olur ....bu çıkmazda debelenmektense bırakın gitsin kendi hayatınızı ertelemeyin..bir kadın böyle bir olayı ölse unutmaz ve unutturmaz kendi değerinizi bilin değmez kızlar....

canim allah yard8imcin 0olsun gercekten zor durukm ama insan untu,maya calisada kalbinden sokemiyor icine atsan kendini yiyp yiyip bitiriyor allahim kimseye aysatmadin

evet gerçekten söylediğiniz gibiyim.Görüşüyomu,konuşuyomu falan.Ama çocuğum neolcak?bana ilere demezmi anne bir şans daha verseydin olmazmı diye?

Selam,Bakın kızlar anlaşılan başınıza gelmemiş,inşallah Da gelmez.gelince farklı düşünüyosunuz,bundan tam 6 ay öncesine kadar ben de sizler gibi düşünüyordum ama yaşadım sizinki belki argo olacak ama 'bekara karı boşamak kolay gelir, lafına benziyor.bu yazılanları eşimede okuttum biraz önce onunla bu konuda hala konuşuyoruz ne hale düşürdün beni dedim ana utandığını, seni sviorum dedi.çok etkilendim :) merak etmeyin ben onu bıraksaydım şayet onun daha mutlu bir hayatı olurdu,emin olun bu her erkek için böle yani mutluluktan kastım kzımı ayağında sallıyor,bakıyor sorumluluğu var evine bakmak zorunda rahat değil yani.boşansak o rahat olacak gezip tozacaktı bense kızıma bakmak tüm sorumluluğunu omuzlarıma yükleyip kadınlığımı unutacaktım,..ayrıca benim nasıl bir haleti ruhiye içinde bulunduğumu göremeyecekti şimdi gördü çok kötü oldu ve giti.beni bekliyor yatmak için,yani yaptığı hatanın kırıklarını o da yaşıyor,eminim.bu bence ona acı veriyor,...
ılgınım ; al karşına konuş güzelce amacının ne olduğunu sor;seni sevip sevmediğini sor gözlerine bak ama çocuk olmasın yanınızda yalnız olun .evliliğimizi kurtaracaksak kararlar alalım de dene sen bir,ne diyecek bakalım evet tuvalete telefonla girmesi gıcık birşey ama sordugunda egerki ayrılmak istemiyorsa karar alalım telefonu ortaya bırak ben rahatsız oluyorum ben yara aldım,ben de Allah ın kuluyum sen de birbirimize çektirmenin bir anlamı yok de.açıkça söyle telefonla tuv.girmeni istemiyorum de emin olman için senin güçlü olman lazım öncelikle biti diorsa tuvalete telefonla girmeyecektir.telefonunu kurcala bak bakalım yani onada evet güvensizim de sorarsa ama bunları bitmiş tükenmiş bir halde yapma,üff yaaa nasl anlatsam dik dur (inan bunlar çok önemli beden dili)...ben ii olunca o da iyi oluyor demişsin bak bir ışık var bu arada kaç yıllık evlisin,?içinden gelsin yaa sen kadın değilmisin senin ihtiyacların yokmu kızlar yapmayın ,içine selam söyle gelsin :) kendi kendinin psikoloğu ol...ben seni çok iyi anlıyorum bak ben anlatsam ahh neler yaptım neler zamanla anlatırım...sen de boşanmak istemiyorsun endişelerin var kzıın var herşeyden önemlisi Sen varsın ve eşini seviyorsun,evet benim depreşiyor duygularım ama bak sana yarın birkaç şey yollayacağım bu benim yazılarım değil psikologların yazıları o seni güçlendiri.hatta ben eşimede okuttum onları ..Ben ne yaşıyorsam öyle kolay değil vurup kaçmak,onada okutuyorum söylüyorum nasıl ruh hali içimde oldugumu yeri geldiğinde ama.herzaman değil. kendine iyi bak ...Bak ki bebeğinde mutlu olsun,yere düşen altın'nada iyi bak boşver sen ...onu günahkar olarak gör..acı ona yaa.kendine değil.utanan aciz o çünkü.görüşmek dileğiyle;öpüyorum....Aşacağız bu sorunu :) İNAN...

Selam,Bakın kızlar anlaşılan başınıza gelmemiş,inşallah Da gelmez.gelince farklı düşünüyosunuz,bundan tam 6 ay öncesine kadar ben de sizler gibi düşünüyordum ama yaşadım sizinki belki argo olacak ama 'bekara karı boşamak kolay gelir, lafına benziyor.bu yazılanları eşimede okuttum biraz önce onunla bu konuda hala konuşuyoruz ne hale düşürdün beni dedim ana utandığını, seni sviorum dedi.çok etkilendim :) merak etmeyin ben onu bıraksaydım şayet onun daha mutlu bir hayatı olurdu,emin olun bu her erkek için böle yani mutluluktan kastım kzımı ayağında sallıyor,bakıyor sorumluluğu var evine bakmak zorunda rahat değil yani.boşansak o rahat olacak gezip tozacaktı bense kızıma bakmak tüm sorumluluğunu omuzlarıma yükleyip kadınlığımı unutacaktım,..ayrıca benim nasıl bir haleti ruhiye içinde bulunduğumu göremeyecekti şimdi gördü çok kötü oldu ve giti.beni bekliyor yatmak için,yani yaptığı hatanın kırıklarını o da yaşıyor,eminim.bu bence ona acı veriyor,...
ılgınım ; al karşına konuş güzelce amacının ne olduğunu sor;seni sevip sevmediğini sor gözlerine bak ama çocuk olmasın yanınızda yalnız olun .evliliğimizi kurtaracaksak kararlar alalım de dene sen bir,ne diyecek bakalım evet tuvalete telefonla girmesi gıcık birşey ama sordugunda egerki ayrılmak istemiyorsa karar alalım telefonu ortaya bırak ben rahatsız oluyorum ben yara aldım,ben de Allah ın kuluyum sen de birbirimize çektirmenin bir anlamı yok de.açıkça söyle telefonla tuv.girmeni istemiyorum de emin olman için senin güçlü olman lazım öncelikle biti diorsa tuvalete telefonla girmeyecektir.telefonunu kurcala bak bakalım yani onada evet güvensizim de sorarsa ama bunları bitmiş tükenmiş bir halde yapma,üff yaaa nasl anlatsam dik dur (inan bunlar çok önemli beden dili)...ben ii olunca o da iyi oluyor demişsin bak bir ışık var bu arada kaç yıllık evlisin,?içinden gelsin yaa sen kadın değilmisin senin ihtiyacların yokmu kızlar yapmayın ,içine selam söyle gelsin :) kendi kendinin psikoloğu ol...ben seni çok iyi anlıyorum bak ben anlatsam ahh neler yaptım neler zamanla anlatırım...sen de boşanmak istemiyorsun endişelerin var kzıın var herşeyden önemlisi Sen varsın ve eşini seviyorsun,evet benim depreşiyor duygularım ama bak sana yarın birkaç şey yollayacağım bu benim yazılarım değil psikologların yazıları o seni güçlendiri.hatta ben eşimede okuttum onları ..Ben ne yaşıyorsam öyle kolay değil vurup kaçmak,onada okutuyorum söylüyorum nasıl ruh hali içimde oldugumu yeri geldiğinde ama.herzaman değil. kendine iyi bak ...Bak ki bebeğinde mutlu olsun,yere düşen altın'nada iyi bak boşver sen ...onu günahkar olarak gör..acı ona yaa.kendine değil.utanan aciz o çünkü.görüşmek dileğiyle;öpüyorum....Aşacağız bu sorunu :) İNAN...

Bende eylül ayında eşimle aldatma konusunda problemler yaşadık. Eşimi şirketin sekreteriyle msnde yazışıyorken yakaladım. Hemen öylesine dalga amaçlı yazdığını falan söyleyip binlerce özür diledi. Ben başlarda affetmedim hatta tlf. açmadım evde hiç konuşmadım sanki o yokmuş gibi davrandım kendisi çok pişman oldu benimle barışmak için ağbime bile konuyu anlatmış benimle konuşmasını istemiş. Aslında onu affetmiştim ama biraz burnunun sürtülmesini istedim. Çünkü ayrılmak gibi bi seçeneğim yoktu bizim 2 kızımız var ve en küçüğü 10 aylıktı. O zamandan sonra kendimi tamamiyle değiştirdim hep onun istediği gibi giyinirdim ama artık daha dikkat çekici şeyler giyiyorum ve sesini çıkaramıyor onu asla önemli birşey olmadıktan sonra aramıyorum sürekli o beni arıyor.Ama bana sorarsan kafamda binbir tane tilki dolaşıyor ama ona hiçbir zaman hissetirmiyorum ama onu uzaktan da olsa neler yaptığını gözetliyorum her akşam o uyuduktan sonra tlf. bakıyorum çünkü sekreter hala yanında çalışıyor şirkete ziyaretlerim şıklaştı tabi kız beni görünce kaçacak delik arıyor. Ilgıncığım kolay değil ama ne yapacaksan hissettirmeden yapacaksın. Evde bence konuyu fazla açma gerçekten birgün bunaltırsın eşini ve yeter artık diyebilir. Bak seninde kızın varmış biraz onuda düşün. bak biraz zaman geçsin bu yazdıklarına gülüp geçeceksin ben kendime neler yapmışım onun için değermiydi falan diyeceksin. Sen şu anda sadece kendi kendine yapıyorsun Kendine uyraşacak birşeyler bul kafanı dağıt düşünüp durma tabi bu sadece bizim fikrimiz İnşaallah sorununun en kısa zamanda çözümlemen dileğiyle .....

bence ya tamamen unuttum gözüyle bakıp affedecektin yada hiç affetmyecektin...olayın üzerine konuşursan eşin de sende yıpranırsınız ve aksne eşin belki bak bir kere affetti birdaha affeder beni hesabı yapar...oyüzden canım ya tamamen unut yada zamana bırak bakalım ama üzerine deşme sakın ne kendine ne eşine .....

lütfen hayatının kalan kısmını eşinle geçireceksen koy tavrını ve bir daha bu konuyu açma.öyle bir tavrın olsunki böyle bir şeyin tekrarında asla dönüşün olmadığını bilsin.sürekli şüphen olayı olağan hale getirir.bu asla yaşanmaması gereken ama ne yazıkki yaşanmış bir olay.bunu yaşadığını bilmeyen kadın sayısı bilenden daha fazla.
şüphe saplantı haline geldiyse yardım al,sevdiklerinle bir araya gel.tamamen unutmazsın ama herşey gibi buda soğur,rahatlarsın.herşey düzelir inşallah.

ah be kızlar öyle zorki bu olay , yaşadım bende . Gözümle görmedim . ama msn kayıtlarından yakaladım. Çok zordu inanın. o kadına seni çok seviyorum diyordu. eşimi değil seni seviyorum diyordu. En ağrımada bu gitti sanırım. Msn sini yanlışlıkla kayıt yaptırmıştı ve bu şeklide öğrenmiştim. Hiç aklımda yokken . o kadar kötüydüki . yazışmalar çok çirkindi. eşim inkar edemedi zaten herşey aleniydi. Ama ondan sonra delirdim sanki . bütün msn de kayıtlı olan kişilerin afedersiniz ağ... ettim. Suçlu suçsuz herkesin eşim gıkını çıkartamadı. Barışmak için neler neler yaptı. Benim için deli divane olan eşim. beni dünyalara değişmeyen eşim. bana bunu nasıl yapabilmişti. Benimle evlenebilmek için yıllarca peşimden koşmuştu . Hala düşündükçe deliriyorum. Unutuluyormu hayır asla unutulmuyor. Acısı hafifleşiyor yanlız bunu söyleyebiliyorum. Günlerce sorguladım bu nasıl olur diye , eşimle aylarca konuşmadım. gelmeyen ne tek taşlar kaldı ne hediyeler. Eşim o dev gibi adam karşımda ufacıcık bir hal almıştı. Her gün eve gelirken acaba gidecekmi diye korkuyla geliyordu . bunun farkındaydım.gitmeyi düşünüyordum bende ama çocuk engel oluyordu hep. İyikide engel olmuş iyikide gitmemişim. Şimdi herşey çok farklı eskisinden çok daha iyi.

Ama bazı şeyleri sorgulamak lazım eşlerimiz bunu yapıyor hiç yokken diyoruz. Ama hiç yokkenmi ben eşimle konuştuğumda bunların farkına vardım. Kendimi kaf dağında görüyordum doğru. Eşime kendime göre iyi davranıyordum. Ama bu benim düşüncemdi. Öyle değilmiş bunu oturup konuştukca anlamıştım. Eşim bana bunları bir kez bile söylememişti o güne kadar. Onun isteklerine karşılık veremiyormuşum. Ona sevildiğini hissettirmiyormuşum. Afedersiniz yatağın ne kadar önemli olduğunu o gün anlamıştım. Gerçektende eşler için yatak çok önemliymiş. Evet eşim beni aldatmıştı. Bunu reeldede yapmamıştı msn de yapmıştı. Tam aldatmada değildi aslında . ama aldatmaydı işte. Ama eşim kadar bende suçluydum. O günden sonra eşim her ne olursa olsun bir daha böyle bir şey yapmayacağına söz verdi ve inanın yapmadı . Ama bende değiştim. eskisi gibi değilim artık. Eşim kendisini sevdiğimi hissedebiliyor artık. Her acıdan onun gibi düşünmeye başladım. Evlilik ben demek değilmiş. Biz demekmiş bunu öğrendim. Karşındaki kişiye saygı göstermekmiş birazda . onun düşüncelerine isteklerine karşılık vermekmiş.

canım bence bu olayı unutman imkansız
hangi kadın böyle birşeyi sineye çekebilir kii..
belki etkilerini en aza indirebilrsin kızına sarıl
kendıne hobiler bul madem bu şekilde yaşamak zorundasın
kendini başka şeylerle oyalamaya çalış..
şimdilik aklıma bunlar geldi...

Aldatılmak da aldatmak da elbette çok kötü bir şey. Bundan Allaha sığınırız. Efendimiz: "Bizi aldatan bizden değildir" buyurur. Ama her şeye rağmen insanlar nefislerine ya da şeytana mağlup olabiliyorlar. Bunun için Efendimiz aldatmayı bir boşanma sebebi saymış ve hanımının kendisini aldattığını söyleyen bir insana, "Öyleyse boşa" demiştir. Hala sevdiğini söyleyince de, "O halde katlan" buyurmuştur.
Şimdi siz iki kötü durumla karsı karşıyasınız, bunlardan birisini seçmek zorundasınız: Ya boşanır ve bunun zorluklarını göze alır, bunlara katlanırsınız ki, bu çok zordur ve hangi kötülüklere sebep olacağını bilemezsiniz. Ya da bu ızdırabı içinizde sürekli taşır ve beraberliğe katlanırsınız. Şahsen ben size bunu tavsiye ederim. Çünkü böylece kocanızı da kurtarmış olursunuz. Tahammül için ve onun düzelmesi için Allaha sürekli dua edersiniz. Bu da sizin ibadetiniz olmuş olur. Ama her iki durumda da bu acıların mükâfatını Allahtan alırsınız.
buda bir alıntı ....ANlayana çok şey anlator arkadaşlar...

canım ya çok üzüldüm.şu an seninle aynı duyguları bende paylaşıyorum üstelik ben daha öncede af ettim.ama bu sefer tavrımı koydum.çünkü bir kere af ettinmi arkası geliyor nasıl olsa af etti gene af eder diyorlar.insanın aynı yastığa baş koyduğu birinin bunu yapması çok yıkıcı can acıtıcı ve bir o kadarda düşündürücü.verdiğimiz değerin emeğin sevginin kıymetini bilmeyenlerle bir ömür birlikte yaşamak çok saçma geliyor bana.bunun için çocuğuna sarıl o ayakta kalabilmen için tek dayanak.ben öyle yapıyorum.bir kadın isterse dünyayı dize getirebilir güçlü ol kimseye boyun bükme.bırak o senin peşinden koşsun.sabrınıda yitirme sakın.meydanıda onlara bırakma.allah yardımcın olsun sevgiyle kal

İletişim Uzmanı İnci Beydeşman aldatılma olayının kadının elinde olup olmadığını değerlendirdi. Aldatılmanın aslında aile bağlarını zedelemeyecek ölçüde çözülebilecek bir sorun olduğunun altını çizen Beydeşman, kadınların erkeğini nasıl yöneteceğini ve erkeğinin hayalindeki kadın tipinin ne olduğunu iyi bilirlerse sorun yaşamayacaklarını öne sürdü.
Aldatılma olayı sonrası hemen boşanmaya karar veren kadını değerlendiren Beydeşman, “bu şekilde bir kararı hemen alan bir kadın zaten evliliğinde eşini iyi yönetemez. Bunu kabul etmesi gerekir” dedi.

Türk toplumunda, erkeklerin çok fazla mağdur edildiğini kaydeden Beydeşman,”Toplumsal değerlere dönüp baktığımızda aldatmak bir suç; ama aldatmanın sebebini de irdelemek gerekiyor. Evli çiftlerin uzmanlara başvurup kişilik analizlerini yaptırıp, yardım almaları gerekiyor. Eğer erkekte psikolojik açından problem varsa durum farklıdır. Ancak normal şartlardaki Türk erkeğinin yapısını düşünürsek, erkeğin aldatma sebeplerini kadında aramak gerek. Kadınlar, eşlerinin hayalindeki kadını iyi tespit etmeli, eşini nasıl mutlu edeceğini destek alarak çözmeli. Biz kadınlarımıza aldatılmamanın mümkün olduğunu ve vazgeçilmez kadın olmanın bilimsel yollarını öğretiyoruz. Amacımız sağlıklı bir aile hayatı, mutlu çocuklar ve sağlıklı bir toplum” açıklamalarında bulundu.

ılgınım nasılsın?biraz toparladınmı kendini,can0677 arkadaşımız her cümlesinde haklı,onu dinle derim,ben dinlemeye başladım,o konuyu hiç açmıyorum,çok sıkıldığımda mutfağa gidip kurabiye falan yapıyorum beni oyalıyor!eşime çok iyi davranmaya başladım,sanki hiç bunları yaşamamışım gibi,ama tekrar yaparsa neler olacağını çok iyi biliyor!aşkım hayatım bitanem canım,nasılsın?seni çok özledim,keşke yanımda olsan seninle güzel bir oyun oynardık gibi mesajlar çekiyorum.''eve akşam nasıl geliyor biliyormusun,neşe dolu! daha kapıdan girerken bile iltifatlar yağdırıyor.bende onun sevdiği gibi giyinip kapıda güler yüzle karşılıyorum.çilve yapıyorum,gidip durup dururken boynuna sarılıyorum bir öpücük konduruyorum,kazanmak istiyorsam böyle davranmak zorunda hissediyorum kendimi.ve yapmaya başladım,herşey sende bitiyor,tamam bir saflık yaptılar,bizimde hatalarımız mutlaka var!zararın neresinden dönersen kardır.dene derim kesinlikle, kendine özen göster,konuşabiliriz eğer istersen,

İyiyim napayım unutmaya çalışıyorum ama ara sıra öyle bir giriyorki aklıma inanamazsın acaba hala sürüyormu diye düşünmekten mahfoluyorum.Bugünde öyle bir gün neoldu bilmiyorum.Bende artık evde pek konuyu aç miyomyorum ama damarıma basyor deliricem ya.Telefonla tuvalete giriyor mesela neden yapıyor zaten hiç güvenim yok of ya.yeter diye bağırasım geliyo bazen.
Mesela bak yarn seyahate gitcek tamam artık beni görme perşan olur akılcıığım düşünmekten.Kalcak hemde cuma gelcek her hafta gidiyor.Kız o gittiği şehirde üniversite okuyordu ya.Ama eğer eşim doğru söylüyorsa kızın ekimde okulu bitmiş ve memleketine geri dönmüş.Çocuğunun üzerine yeminler etti gerçekten artık burda yok için rahat olsun diye ama gelde inandır beni.Of ya azap günlerim başlıyor yarından cumaya kadar artık.Burdayken okadar kötü değilim konuyu unutuyorum.Ama oaraya gittimi allah artık.Telefonu açmasın onunla geç açsın yanında yemek yesin birlikteler gibi bir yığın senaryolar yazıyorum.Sence inanmalımıyım eşimi tanıyıorum aslında herşeyi yaapr ama çocuğunun üzerine asla yemin etmez.Gittiğine dair yemin etti ordaki arkadaşarından duymuş sözde.Bugün nedensiz yere bir garibim inan artık bu hallerimmden kendim sıkıldım.İŞten yeni heldim yorgunum ama hala beynim deli gibi acaba konuşuyormu,görüşüyormu diye düşünüyor.Yeminler ediyo bekar kız hayatını benimlemi mahfetcek onu istesem boşanırdım diyor ama erkeklere akıl ermiyorki.Hepsini aynı anda istiyolar genelde.Bana da hala soğuk tam ısınır gibi oluyor ben bi laf falan sokunca yine uzaklaşıyor.Ama şuara onun bayağı aklını karıştırıyorum.Akşamları sürekli bilgisayar başında otururdu kakmazdı şimdi ben oturuyorum o uyuz oluyo.Aradığında bilerek açmıyorum falan aman mutlu mutlu geçinceğimize kocamla çocuğumuzun geleceğini konuşcağımıza karıyla kızla uğraşıyoruz ya sinir oluyorum artık bıktım.Buarada konuşalım arkadaşım görüşelim msn adresini ver istersen kaydedeyim seni.öptüm

Canımsın ya çok teşekkür edrim desteğin için.Konuştuk defalarca konuştuk.Benim bundan önceki yazımı okudunmu bilmiyorum ilk aldatıldığımda yazdığım vaktin olursa bi okursan sevinirim orda sebeplerini de yazmıştım evliliğimin böyle olmasnın.Benim de baskılarım vardı istemsiz olarak uvalete telefonla girme bak zaten güvensizim sana yapma dediğimde diyorki bana;eğer yaram olsa telefonla tuvalete asla girmem hatta evde telefonu elime falan almam,sana çok iyi davranırım deli gibi güvenini kazanjrım kendimi affettirmeye ve kendime inandırmaya çalışırım diyor.Ama benim bir yaram yok artık bu yüzden gönlüm rahat seni inandırmak içinde uğraşamam bu yaştan sonra sende bana güvenmeyi öğrenartık bak ozaman herşey nasıl düzelecek sen bi düzel diyor bana.ben aptalmıyım hala görüşüyo olsam hiç hissettirmem bunu diyor.Bilemitorum ki artık 4 yllk evliyim buarada.Yazılar içinde saool okudum gerçekten çok doğru.Biraz benimki inadına yapmaya başladı gibi geliyor özür dilrim ama götü kalktı bu ilgi çok hoşuna gitti gibi sanki.Çünkü ben bugüne kadar hiç bukard şiddetli ilgilenmedim onunla sadece nerdsin kimlesin diye aradım.Nasılsın özledim bile demedim.Sevmedğimden değil sadece gerek duymadm zaten belli oluyodur sevdiğim nerdesin napıosun dememden diye düşündüm.Meğerse karşıdan farklı görünüyormuş erkek cephesinden o hareket sevmeyen bir kadın sadece kontrol altınada tutmaya çalışıyor gibi görünüyormuş.Ah ah yarın gitcek seyahate napcam yine ye beynini dur....

Çok haklısın evet o da bunaldı çünkü üzerine gitmemden farkındayım.Ama benimki senin eşin gibi düzelmiyor işte beni deliler gibi arasın sorsun yok gerçi benden fırsatta yok da.Biraz önce aradım mesela daha gelmiyormusun dedim aman allahım bu nebiçim sorma tarzıymış falan sinirlendi.Ben bu adama nasıl davrancağımı şaşrdım bana hiç tahammülü yok bıktırdımmı acaba?inşallah o günler gelirde okuyup gülerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…