Selam,Bakın kızlar anlaşılan başınıza gelmemiş,inşallah Da gelmez.gelince farklı düşünüyosunuz,bundan tam 6 ay öncesine kadar ben de sizler gibi düşünüyordum ama yaşadım sizinki belki argo olacak ama 'bekara karı boşamak kolay gelir, lafına benziyor.bu yazılanları eşimede okuttum biraz önce onunla bu konuda hala konuşuyoruz ne hale düşürdün beni dedim ana utandığını, seni sviorum dedi.çok etkilendim :) merak etmeyin ben onu bıraksaydım şayet onun daha mutlu bir hayatı olurdu,emin olun bu her erkek için böle yani mutluluktan kastım kzımı ayağında sallıyor,bakıyor sorumluluğu var evine bakmak zorunda rahat değil yani.boşansak o rahat olacak gezip tozacaktı bense kızıma bakmak tüm sorumluluğunu omuzlarıma yükleyip kadınlığımı unutacaktım,..ayrıca benim nasıl bir haleti ruhiye içinde bulunduğumu göremeyecekti şimdi gördü çok kötü oldu ve giti.beni bekliyor yatmak için,yani yaptığı hatanın kırıklarını o da yaşıyor,eminim.bu bence ona acı veriyor,...
ılgınım ; al karşına konuş güzelce amacının ne olduğunu sor;seni sevip sevmediğini sor gözlerine bak ama çocuk olmasın yanınızda yalnız olun .evliliğimizi kurtaracaksak kararlar alalım de dene sen bir,ne diyecek bakalım evet tuvalete telefonla girmesi gıcık birşey ama sordugunda egerki ayrılmak istemiyorsa karar alalım telefonu ortaya bırak ben rahatsız oluyorum ben yara aldım,ben de Allah ın kuluyum sen de birbirimize çektirmenin bir anlamı yok de.açıkça söyle telefonla tuv.girmeni istemiyorum de emin olman için senin güçlü olman lazım öncelikle biti diorsa tuvalete telefonla girmeyecektir.telefonunu kurcala bak bakalım yani onada evet güvensizim de sorarsa ama bunları bitmiş tükenmiş bir halde yapma,üff yaaa nasl anlatsam dik dur (inan bunlar çok önemli beden dili)...ben ii olunca o da iyi oluyor demişsin bak bir ışık var bu arada kaç yıllık evlisin,?içinden gelsin yaa sen kadın değilmisin senin ihtiyacların yokmu kızlar yapmayın ,içine selam söyle gelsin :) kendi kendinin psikoloğu ol...ben seni çok iyi anlıyorum bak ben anlatsam ahh neler yaptım neler zamanla anlatırım...sen de boşanmak istemiyorsun endişelerin var kzıın var herşeyden önemlisi Sen varsın ve eşini seviyorsun,evet benim depreşiyor duygularım ama bak sana yarın birkaç şey yollayacağım bu benim yazılarım değil psikologların yazıları o seni güçlendiri.hatta ben eşimede okuttum onları ..Ben ne yaşıyorsam öyle kolay değil vurup kaçmak,onada okutuyorum söylüyorum nasıl ruh hali içimde oldugumu yeri geldiğinde ama.herzaman değil. kendine iyi bak ...Bak ki bebeğinde mutlu olsun,yere düşen altın'nada iyi bak boşver sen ...onu günahkar olarak gör..acı ona yaa.kendine değil.utanan aciz o çünkü.görüşmek dileğiyle;öpüyorum....Aşacağız bu sorunu :) İNAN...