aldatılmanın ardından evlilik..

valla çok haklısın ceylann kızlar bence erkekler değil harbi kadınlar bozuldu... benim arkadasımın eşi de 3 çocuklu kendinden yasça büyük bir bayanla ilişki yaşadı
düşünüyorum da bu nasıl bir annedir ne kendi çocuğunu ne karşı tarafın çocuğunu düşünmüyor geberteceksin böylelerini aşkmış ne aşkı yaaaa

annemin kanser tedavisi görüğü sürelerdi.işi bırakmış annemle ilgileniyordum.
tek derdim annemin iyileşmesiydi.uzun süren tedaviler saatlerce süren ameliyatlar.
gözüm hiçbir şey görmüyordu kendimi unutmuştum.
eşimin bu süreçte beni manen yalnız bırakmaına şaşırıyordum ama çokta düşünecek halim yoktu.
hastanede yatıyorduk çünkü..
annemi kaybettik..dünyam yıkılmıştı nasıl toparlanacaktımki..
normal hayata dönmeye baslamıştım yavaş yavaş yapacak bişey yoktu annem ölmüştü.

bigün komşumla konuşurken ben hastanedeyken eve bir bayanın geldiğini temizlik için olduğunu düşündüğünü söyledi.
kafam karışmıştı kimdi bu bayan ??benim evime temizliğe biri gelecek olsa haberim olurdu.
bir gece eşim uyurken telini karıştırdım.hiç yapmadığım bişeydi bilirdi.
o kadar büyük suç işliyor gibiydimki elim ayağım titriyordu..
ve bütün mesajlar duruyordu..eşim dediğim adam ben yokken eve işyerinden bir kadını getirip onunla beraber olmutu..
hiç bişey demedim diyemedim ..desem ne olacaktıki kabulmü edecekti..

kendime yeni bir yol çizmeliydim.işim yoktu param yktu kızım vardı..

iş buldum 3 ay sonra aldığım avansla ev tuttum eşyalarımı topladım ..
onun eşyalarını kapıya koydum ..
konuştuk..ben yapamam senle dedim.gidiyorum..
ağladı zırladı BİTTİ dedim ..çok zor günlerdi..yalnız parasız acı dolu..
çokşükür rabbime tek celsede boşandık..
şimdi ne yüzünü görüyorum nede ne yaptığından haberim var..
aldatması bi tarafa beni en çok yakan ben hastanedeyken canımla uğraşırken onun zevkini düşünmüş olmasıydı.

Bekara eş boşamak kolay, derler. Büyük konuşmam. Eşim Allah göstermesin bana ihanet etse yıkılırım ve onunla devam edemem..:14:

Kusura bakmayın kızlar ama hep kadınları suclamaktasınız farkında mısınız???Sanki kocalarınız ya da sevgilileriniz çok masum hep kadınlar suclu.Emin olun erkeklerinde gözleri fır dönüyor.Özellikle de evli olanlar..Aldatılıp yakalananların klasik lafıdır o öölesine maceraydı ben seni seviyorum!!!Hala buna inanıyor musunuz???Tabi ki öyle dicekler baska ne bekliyorsunuz?İnanın o kadar cok örnek var ki cevremde.Eşlerini aldatıyorlar yakalanıncada işte gönül eglendirdim aslında sevmedim hepsi yalan!!!!Benim eşlerini aldatan erkek arkadaslarım var ve yakalananlarda hep aynı laf.Ama diğer kişiyle de görüşmelerine devam ettiler.Üzgünüm ama sizinki caresizlikten gerisi hikaye..Böyle yaptıkca da erkekler daha coooook aldatır.1 kere aldatmıssa zaten güvenmeyin kesinlikle gerisi gelir.Bizzat erkek arkadaslarımdan dinledim.Cogu sevgisi bittigi halde evli kalmakta sevmedikleri icinde baskasında bulmakta hoşlantıyı, sevgiyi..Ben aldatılsam kesinlikle birlikte olamam bu kadar örnegi gordukten sonra…Bence aldatılan sevilmiyordur bir seyler bitmistir üzgünüm ama asıl gercek bu.Hala beraber olmak sadece caresizlik baska biriyle bundan sonra yapamama korkusudur .Sadece kadınları suclamayın kimbilir o kadını elde etmek icin neler yapmıstır kocalarınız ya da sevgilileriniz.Allah kimsenin basına vermesin ama ben asla aldatıldıktan sonra beraber olup gurursuzluk yapamam cunku bunun 2.si 3.sü gelecektir..Gercekten seven icin kadın olsun erkek olsun karsısındaki ne yaparsa yapsın aldatmaz..

ben de aldatılan bir bayanım hemde hiç mi hiç şüphelenmedim emin olun çünkü eşim bir kadın gördüğünde bakmayan bir adam hatta eskiden yani tv de bile şu kız çok güzelmiş dedigimde yok be ne güzeli derdi yani hiç dah hı güzel dedigini duymadım 4 yıllık evliyim bir de kızım var.bu arada geçen yıl kullanmadıgı telefonu kız kardeşime verdi sonra orda mesajlar silinmemmiş tabi kalmış kardeşim okumuş ve bana getirdi bende salak gibi aldım kafasına fırlattım ve kırıldı.te numarsı almadım alsamda ne yapacaktım ki sonra haftalarca konuşmadım yatakları ayırdım boşanmayıda düşündüm ama ne yapacaktım ki tamam çalışıyorum ama bir kız çoçugu annesiyim ve gösterişlide birim kapalı olmama ragmen dikkat çekiyorum istemesemde okadr düşündüm kü boşansan başka biriyle evlensem onun beni aldatmayacagı ne malum du?yada kız çoçugunu nasıl üvey babada büyütecektim evlenmesesem yaşım küçük elbet olacaktı yada babya bırakamazdım ayrılamzdım bıraktım diyelim orda üvey anneye nasıl bırakacaktım okadr çok şey düşünüyorsunuzki RAbbim kimsenin başına versin daha sonra barıştım yani çok pişman eşim ben ne kadr unutamazsamda untmaya çalışıyorum yani çoçuk olunca çok zor hemen atamıyorsun biraz karışık yazdım afedin....

Kusura bakmayın kızlar ama hep kadınları suclamaktasınız farkında mısınız???Sanki kocalarınız ya da sevgilileriniz çok masum hep kadınlar suclu.Emin olun erkeklerinde gözleri fır dönüyor.Özellikle de evli olanlar..Aldatılıp yakalananların klasik lafıdır o öölesine maceraydı ben seni seviyorum!!!Hala buna inanıyor musunuz???Tabi ki öyle dicekler baska ne bekliyorsunuz?İnanın o kadar cok örnek var ki cevremde.Eşlerini aldatıyorlar yakalanıncada işte gönül eglendirdim aslında sevmedim hepsi yalan!!!!Benim eşlerini aldatan erkek arkadaslarım var ve yakalananlarda hep aynı laf.Ama diğer kişiyle de görüşmelerine devam ettiler.Üzgünüm ama sizinki caresizlikten gerisi hikaye..Böyle yaptıkca da erkekler daha coooook aldatır.1 kere aldatmıssa zaten güvenmeyin kesinlikle gerisi gelir.Bizzat erkek arkadaslarımdan dinledim.Cogu sevgisi bittigi halde evli kalmakta sevmedikleri icinde baskasında bulmakta hoşlantıyı, sevgiyi..Ben aldatılsam kesinlikle birlikte olamam bu kadar örnegi gordukten sonra…Bence aldatılan sevilmiyordur bir seyler bitmistir üzgünüm ama asıl gercek bu.Hala beraber olmak sadece caresizlik baska biriyle bundan sonra yapamama korkusudur .Sadece kadınları suclamayın kimbilir o kadını elde etmek icin neler yapmıstır kocalarınız ya da sevgilileriniz.Allah kimsenin basına vermesin ama ben asla aldatıldıktan sonra beraber olup gurursuzluk yapamam cunku bunun 2.si 3.sü gelecektir..Gercekten seven icin kadın olsun erkek olsun karsısındaki ne yaparsa yapsın aldatmaz..

canım gerçekten büyük konuşma bende senin gibi düşünenlerdenim ama öyle olmuyor inan,tabi pis adamlar var hani artık bu dilde olan benseni seviyorum onlar yalan falan am ben kendim için soyleyeyim benim hiç bir zaman oyle olmadı ben yakaldıktan aylar sonra eşim eve geldigin deçok yıkık durumdaydı konuşalım dedi ben sana bunu nasıl yaptım bilmiyorum geceleri uykum kaçtı ne yapacagımı bilmiyorum falan okdar samimydiki olay bitmiş ve aylar geçmişti ben bile üstüne çizgi çekmiştim ama okdar pismandıki onu ogün gördüm ve bu bana yetti Rabbim inş herkesin evinden böyle acıları uzak eder yaşatmaz..

Çok yeni yaşayan biri olarak ben devam etmeyeceğim.7 yaşında bir oğlumu yanıma alarak annemlere yerleştim.Maddi imkanım olmasına rağmen ev açmamaya karar verdim.Haziran ayında ortaya çıktı aldatılmam.Bir şans vermeyi asla düşünmüyorum,Aynı evi paylaşacak olmak bu saatten sonra daha büyük sorunları getireceğine inanıyorum.Bunu sindirmek gerçekten zor.Hala gözümün önüne geliyor film şeridi derler ya; şöyle yapmıştır ,oraya gitmişlerdir,ona şunu demiştir ,kurgu yapıyorum kadını hiç görmediğim halde.Bunun yanı sıra o kadını evime getirmiş olması beni çok yıprattı.
Bunu bana yapmamalıydı diyorum,başka bir problemimiz vardı.Bu problemle ilgili her zaman destek olmuştum.Vicdanım rahat sonuna kadar yapabileceklerimi yaptım.Bunu herkeslede paylaşabilirim,çünkü bu işi ben yapmadım.Ve inandığım bu işi bir kere yapan yada farkedilen; bunu tekrar deneyecektir.

aldatilma ama nasil? SImdi diceksiniz ki, farketmez aldatmak aldatmaktir. Oyle degil iste. En azindan benim icin.
Mesela, bir gecelik para karsiligi yapilan bi aldatma ile, uzun sureli ayni kisi ile iliski yasamak arasinda fark var.
Mesela ben, 2,5 senelik evliydik, esimi coooooooooooook seviyordum, ve onun da beni sevdiginden ! emindim.
bi oglumuz var.
Gecen aylarda tesaduf eseri ogrendim ki esimin 6-7 ay suren ve biten bi iliskisi olmus. Tabi benim hayal kirikligimi anlatacak kelime yok, dunyalar basima yikildi derler ya, aynen oyle.Ben enkazin altinda kaldim ruhum coktu.
Anlattikca sinir oluyorum ama, her gun Allaha dua ediyorum yasananlari unutmam icin yardim etsin bana diye. Yada en azindan acimi hafifletsin yuce rabbim.
Affetmeye gelince ise, aldattigini ogrendigimde karma karisik bir psikolojideydim, ne yapacagimi bilemedim. Maddi yonden problemim yok. Ama esimi cok seviyordum, kolayca silip atamicagimi dusundum. O da geldi yalvardi, guya pismanmis, neden yaptigini kendi de bilmiyormus falan. Ben once affetmis gibi oldum, ama gece yatiyorum gozumun onunde film seridi gibi, sabah kalkiyorum ayni sekilde. Ex esim kendini affettirmek icin caba fln gostermedi, unutturmak icin bi sey yapmiyordu. olaylar daha tazeyken bi tartisma cikti aramizda yine, bana dedi ki affetmeseydin sanki kapindami yattim. Iste o an benim donum noktam oldu. Gozumde hiccc birrr degeri kalmadi esim olacak alcagin.
Simdi gelelim basta yazdigim meseleye, mesela o aldatilma bir gecelik para karsiligi yapilmis bisey olsaydi gercekten buyutmezdim. Diyeceksiniz ki sana oyle geliyor. Degil iste, keske 5 farkli kadinla para karsiligi birlikte olsaydi da, 6-7 ay bi kadina gitmeseydi. Amannnn aklima geldikce deliriyorum, bana dua edin lutfen unutmam ve hayat sevincimi yeniden geri kazanmam icin.
Affetmeyin derim ben, biz kadinlar affettikce erkekler daha cok yapar.

Buarada merak ediyorsunuzdur ben naptim diye. Hayatimdan cikarttim !!!:7:

Maalesef çok zor kadın unutmuyor unutamıyor belkide unutmak istemiyor her olayın ucunu o iğrenç konuya getirip bağlamayı beceriyor. aradan geçen aylara yıllara rağmen hala olayın ilk günkü acısı içinden çıkmıyor .Aldatılmanın boyutuda çok önemli olmuyor aslında , duygusal olması yada olmaması, aralarında bişey yaşanması yada yaşanmaması sadece bir konuşma bile aldatılmanın en ağır acısını içinizde yaşamanıza ve hayatınız boyunca unutamayacağınız , hayatınızın her saniyesinde olayla yüzyüze kalmanıza (seyrettiğiniz filmin konusu olabilir eşinizle gittiğiniz arkadaş ortamında sohbet konusu olabilir aile içerisinde başkası tarafından yasanmış ve size de anlatılıyor olabilir şu an olduğu gibi forum sayfalarında karşınıza çıkabilir ..... sayamayacağım daha bir çok ortamda karşılaşabilirsiniz) sebep olacak ve o an hayatınıza lanet edeceksiniz . Ardından gelen kavgalar kimseyle görüşmek istememeler ,yoğun bir başağrısı, mide krampları, yemek yiyememe, çocuğunla ilgilenememe ,yatağa girip ağlama nöbetleri ,bazı zamanlarda da sinir krizleri ,alınan hapların etkisiyle bişey hissetmeden sabaha kadar ölü gibi uyumak kısacası hayattan kopmalar başlıyor sabah oluyor önceki yaşananlar bir yana sorumluluklarınız geliyor aklınıza varsa çocuklarınız ve gitmek zorunda olduğunuz bir işiniz varsa alınan sıcak bir duşla kendinize gelmeye başlıyorsunuz yavaş yavaş .İş için hazırlık çocuğun kahvaltısı derken peşinizde deli gibi dolaşan size bu acıyı yaşatan o adam; eşiniz , gözlerinizin içine bakıyor acı bana der gibi (acınması gereken acıyı yaşatan o adam mı yoksa acıyı yaşayan siz mi bu da ayrı bir konu ) bişey diyemeden evden işe gitmeler .Akşam saati eve dönüşler dönüş yolunda akşam yemeğini düşünüldüğüne göre bir önceki günden daha iyiyizdir . Ertesi gün biraz daha iyi , sonraki gün çok daha iyi . Akşam dizi seyredelim diyoruz öyle bir gecer zamanki film karesinde cemile merdivenlerde oturmuş ağlıyor eski eşinin ardından ve anılarda yaşanmışlıklar ... Evdekilerde artık size nerde nasıl ulaşacağını biliyor bir elinde kolonya bir elinde su arkanızdan geliyorlar. Kısır döngü başlıyor yeniden , boşanmayıp affetme sürecinde yaşanılan travmalardan bazı örneklerdi . Boşanıldığında nasıl bir travma yaşanılıyor bilinmez...

tıpkı beni anlatmışsınız çok zor devam ettirmekle bitirmek arasında gidip geliyorum 2 çocugum var 7 ay oldu hala atlatamadım ondan sogudum ne düşünecegimi bilemez haldeyim ve dediğiniz gibi herşey bana bu kötü olayı hatırlatıyor

Back
X