aldatilma ama nasil? SImdi diceksiniz ki, farketmez aldatmak aldatmaktir. Oyle degil iste. En azindan benim icin.
Mesela, bir gecelik para karsiligi yapilan bi aldatma ile, uzun sureli ayni kisi ile iliski yasamak arasinda fark var.
Mesela ben, 2,5 senelik evliydik, esimi coooooooooooook seviyordum, ve onun da beni sevdiginden ! emindim.
bi oglumuz var.
Gecen aylarda tesaduf eseri ogrendim ki esimin 6-7 ay suren ve biten bi iliskisi olmus. Tabi benim hayal kirikligimi anlatacak kelime yok, dunyalar basima yikildi derler ya, aynen oyle.Ben enkazin altinda kaldim ruhum coktu.
Anlattikca sinir oluyorum ama, her gun Allaha dua ediyorum yasananlari unutmam icin yardim etsin bana diye. Yada en azindan acimi hafifletsin yuce rabbim.
Affetmeye gelince ise, aldattigini ogrendigimde karma karisik bir psikolojideydim, ne yapacagimi bilemedim. Maddi yonden problemim yok. Ama esimi cok seviyordum, kolayca silip atamicagimi dusundum. O da geldi yalvardi, guya pismanmis, neden yaptigini kendi de bilmiyormus falan. Ben once affetmis gibi oldum, ama gece yatiyorum gozumun onunde film seridi gibi, sabah kalkiyorum ayni sekilde. Ex esim kendini affettirmek icin caba fln gostermedi, unutturmak icin bi sey yapmiyordu. olaylar daha tazeyken bi tartisma cikti aramizda yine, bana dedi ki affetmeseydin sanki kapindami yattim. Iste o an benim donum noktam oldu. Gozumde hiccc birrr degeri kalmadi esim olacak alcagin.
Simdi gelelim basta yazdigim meseleye, mesela o aldatilma bir gecelik para karsiligi yapilmis bisey olsaydi gercekten buyutmezdim. Diyeceksiniz ki sana oyle geliyor. Degil iste, keske 5 farkli kadinla para karsiligi birlikte olsaydi da, 6-7 ay bi kadina gitmeseydi. Amannnn aklima geldikce deliriyorum, bana dua edin lutfen unutmam ve hayat sevincimi yeniden geri kazanmam icin.
Affetmeyin derim ben, biz kadinlar affettikce erkekler daha cok yapar.
Buarada merak ediyorsunuzdur ben naptim diye. Hayatimdan cikarttim !!!