Aldatılmanın boyutu varmıdır sizce

Sevgiseli-46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2017
14
7
36
Sanal aldatma yada fiziken aldatma bi farkı varmı sizce ? Çocuk varsa Aldatmaya kaç kere şans verirdiniz. Yada şans verir miydiniz. Ha bi de aldatıldınız siz mi giderdiniz evden yoksa onu mu gönderirdiniz?

Çocuk varsa 3 kere eğer yoksa 2 kere şans verirdim. Sanalda aldatsa sıkıntı yok sonuçta ellemiyor ona herzaman izin verirdim. FiZiksel çok sıkıntı olurdu kavga eder ama ayrılamazdım.
Şaka mısınız ?

Diğer konuna ban yememek için yazmadım ablacım gerçekten git ya gerçekten git çünkü sen resmen affetmeye yer arıyorsun zaten edeceksin bizim sinirlerimizi germe yüz kişi kocanın ne halt olduğunu bitmesi gereken bir şey olduğunu söylemiş umrunda değil bir kişi çıkıp evet boyutu vardır sanalda olsa aldatma değil dese o yüz kişinin dediğini unutup kocanın koynuna gireceksin bunu hepimiz anladık bari bizi çileden çıkarma

adını açık ilişki koyup ikiniz de istediğiniz gibi takılabilirsiniz,
böylece asla gerçekleşemeyecek sadakat beklentinizden de kurtulmuş olursunuz.

Cocuk varsa da yoksa da bosanirim. Aldatmanin da boyutu vardir igrenclik acisindan, az igrenc cok igrenc seklinde kategorilendirebilirim ama netice degismez aldatmis iste. Evden kendim ayrilirim cunku bu ev ona ait. Araba benim,alir arabayi giderim anamin evine.

Ne olursa olsun affedeceksiniz zaten .neden konu açıp duruyorsunuz ki?? İçin rahatlayacaksa söyleyelim senin eşten bi b.. olmaz bacım

İkisi de aldatma adı üstünde hem de

Farkı yok, şans verilmez bence nasıl güvenebilir ki bi insan? Onu gönderirdim ama öncrki konunuza istinaden söylüyorum bişey yapmak istiyosanız kararlı olun biraz çocuğum var deyip 100 kere aldatılmayı sineye çekip ev arkadaşı gibi yaşamak nasıl mümkün olabilir

Kardesim affedeceksiniz madem niye yakalamaya calisiyorsunuz?
Bunun 3'u 5'i mi var Allahaskina, birak saymayi artik takip de etme sen de rahat et adam da rahat rahat takilsin. Evdeki cocuga yansitmamis olursunuz en azindan o bari bilmez babasinin yedigi haltlari.

Sen şu kocası 100 den 1 e düştü diyen değil misin? Senin durumunda yapılacak birşey kalmadı artık canım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…