Aldatılmanın verdiği acıyı yaşayan bilir...

yetersevda07

dertler toka değil ki...
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
14
5
3
44
Eski çalışanı, işten çıkarılmasının acısını benim iş yerime gelip ulu orta kocan seni aldatıyor t... 'yla diye haykırdığında ben o an sadece resmi ilişkiler dışında başka bir samimiyetimin olmadığı arkadaşlarımın karşısında kendimi aşağılanmış hissetmiştim.
T... denen kadından haberim vardı.eşimin eski sevgilisiydi.Ben eşimle tanıştığımda onlar yıllar önce ayrılmışlardı ve eşim bunları ve de tüm hayat hikayesini bana daha evlenmeden anlatmıştı.Evlendikten iki buçuk yıl sonra bir gün hiç alakası yokken ve ben altı aylık hamileyken bana bir şey itiraf etmek istediğini söyledi.
T...bir şekilde numarasını bulmuş ve eşime ulaşmış eşim de onunla görüşmüş,yemek yemişler ve eşim ona hayatından bahsetmiş.MUTLU bir evliliğim var falan...detaylara girmek istemiyorum çok uzun çünkü...bunu bana kendisi anlattığı için problem çıkarmadım...sustum.Çok sonradan anladım ki meğer işten çıkarılan kadın elemanı eşimi tehdit etmiş çıkarılırken adam da bu yüzden anlatmış bana...:)
Bu yıl yaşadıklarım...Çocuğum iki yaşında şu an. Ve hayatımı cehenneme çeviren olaylar bu yılın mart ayında başladı...Önce maddi sorumluluklarını yerine getirmeme,sonra küçümseme,sonra küfür hakaret...Bütün yük sırtımdaydı,hem ev işleri hem dışarıda çalışma...neyse uzatmayayım. en son küfür hakarete varınca kendime geldim ve ayrılmaya karar verdim.onunla da paylaştım bunu çok ta itiraz etmedi.aradan geçen zamanlar yaşananlar çok detaylı... yeri geldikçe ya da soruldukça anlatırım.
boşanmadan önce son bir şans ver dedi ablam bu arada o da bana ayrılmadan önce tatile çıkalım demişti.kabul ettim çünkü 6 yıllık evliliğimizde bırakın tatile gitmeyi istanbul gibi bir yerde müzeye bile gitmemiştik.
Tatil dönüşünde ablamı ziyaret ettik ve nasihatlarda bulundu evliliğimizle ilgili.
Eve döndük ben o nun elinden düşürmediği sony x periasını ilk defa imzasız yani açık ve kurcalanmaya hazır bir şekilde gördüm ve kurcaladım önce rsimlere sonra mesajlara sonra tel rehberine falan derken elim whatsap denen bir butona yanlışlıkla değdi.ben hala akılsız tel kullandığım için bu programları bilmiyordum.
.....
....
Gördüklerim beni şok etmişti dha doğrusu okuduklarım...kadın ona hesap soruyordu

''sen o kadının ve çocuğunun yanındaydın değil mi ''diye bu da hayır arkadaşlarımlaydım falan diyordu.ilşkileri 5 ay önce başlamış kadın karnındaki çocuktan bahsediyordu.ellerim titreyerek gözlerim karararak okuyordum tüm iğrenç yazılarını.ve şarzı bitiyordu bataryası da evde değildi.

daha sonra tüm detayları öğrendim boşanacağım.
şimdi ayrıyım ama neden neden uyuyamıyorum geceleri...sigara üstüne sigara içiyorum ve kafama takmamam gerekirken kahroluyorum ..neden ??? haa bu arada beni aldattığı kadın t... değil m..... diye biri...

Anlamadım t.. degil m... o işten cıkarılan t....imi söyledi yanlış mı? Cıktı ..
offff anlamadım ..
neyse eşiniz ö*üz cıkmış siktiretin cocuggunuxla mutlu bir hayat yasayın o sizi haketmiyor haketseydi bunu yapmazdı.
Ne bicim kadınlar var yaa allahlarından bulsunlar evli oldugunu bile bilee tüüüüüüüüüüüühhhhhhhhhhhhhhhhhh yüzüne tükürdügüm ş*llık erkeklerle fingirdiyor allahın bulsunlar ..

En iyisi unutmak. Böyle karaktersiz biri yüzünden de kendini yıpratma, çocuğunu düşün sadece.

Şirkette çalışan nasıl biliyormuş aldattığını ?

Allah yardımcınız olsun.
resmen bir travma yaşamışsınız .. zaten uzmanlar aldatılmanın travma olduğunu söylüyor.. sizinki de öyle..
şimdi biz ne desek boş aslında..
"üzülme" desek ne olacak.. üzülmemek elinizde mi ?
elbet üzüleceksiniz, kızacaksınız, ağlayacaksınız..
ama emin olun ki hepsi geçici..
zamanla acı hafifleyecek. kanamayacak artık.
ve de kendinize kızacaksınız "kendimi neden bu kadar hırpaladım" diye..

çok çok yakın bir arkadaşımın başına benzer bir olay geldi, ordan biliyorum.
her evresinin içindeydim, davalarında bile..

geçecek emin olun..

ben simdi anlamadım m... ile aldattıysa t... ile ne ilgisi var,iş yerindeki kız neden t...ile tehdit etmiş ayrıca..ikisiyle birden aldatmış olmasın..bütün hikayede t..yi anlatmışsınız ama en sonda m... demişsiniz

Allah bin türlü belalarını versin ikiside birbirinden pislik:KK62:

hemen boşanın o adamdan bu sebep oldukları acıyla hiç bir zaman mutlu olamaz o pislikler

Yaşadığın şokun etkisi bu çöküntü
Zamanla durulacak içindeki keder, hırs evresine geçeceksin sonra ifadesiz bir şeye dönüşecek içinde
Biraz sabır sadece, oyalamaya bak kendini
Ve lütfen ama lütfen o şerefsizden öyle bir tazminat al ki aklı oynasın yerinden

Lütfen sigaraymış uykusuzlukmuş bunlarla kendinizi hırpalamayın..yıllar sonra neden canıma kastetmişim diye üzüleceksiniz..değermi hiç o ciğeri beş para etmez varlığa..çocuğunuz ve kendiniz için yaşayın artık...tamamen hayatınızdan çıkarın görmeyin duymayın..
Ve unutmayınki bu yavrucağıda, sizide bu duruma getirenler mutlaka layığını bulacaklar..
Er yada geç..
Bu dünyada yada öbür dünyada..
Ama mutlaka..

eşiniz kadar o pis kadın da suçlu nasıl bir vicdan ki bir başkasının yuvasını yıkıyor ve evliyken ona sahipleniyor.asil o kadın ş...siz asıl o kadın yoldan çıkartmış hoş eşinde hazırmış...reziller pisliklerinde bogulsunlar

allah sana sabır kolyalık versin

Back
X