resepsiyoniste bir miktar para verip adamın resmini gösterip burada kiminle görüldüğü sorulabilir
kamera kayitlaria bakabilirmsiniz acaba
Otelde tanidik bulmak lazim hatta sorun olmaz umarim otel ismi vereyim belki bir tanidik bildik cikar d-maris hisaronunde kalmis.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tanıdığınız polis bir akrabası varsa arkadaşınızın, yada sizin, otel kayıtları günlük alınıyor bildiğim kadarıyla emniyet tarafından, işte siz böyle bir polisiniz varsa oradaki en yakın karakoldan veya emniyet müdürlüğünden öğrenebilir sankim..
Oteldeki gorevlilerde cok sasirdi kimlik olmamasina, hayret hic olmaz boyle bisey dediler. Yani otel faturasini bile saklamayi beceremeyen adam kimlik vermemeyi akil eder mi bilemedik... kamera kayidi yada goren birisine ihtiyacimiz var sanirim, cunku resmi dokumanlarda yok ne yazikki.
Kadini bulsaniz ne degisecek ki? Aldatmis, belli... Bilmem ne abisi de olmadigi da ortada. Kendisi oda tutup misafir gibi kadin getirmis baska acikmasi yok.
Kizlar merhaba,
Kendi derdim degil ama cok yakin arkadasimin derdi aklima hemen burasi geldi, hersey cozuluyor burda el birligi ile. :)
Arkadasimin kocasi gecen hafta kayseriye gidiyorum diye yalan soyleyip marmarisin en luks oteline 3 gecesi 5000 tl verip tatil yapiyor. (Bunu arkadasim kocasinin arabasindaki otel faturasindan yakaliyor.)
Adam sonradan sen kizarsin diye soylemedim ahmet abiye sozum vardi gittik diyor, fakat arkadasim oteli ariyor fatura ayrintilarina ulasmak icin, otele 2. Bir kimlik birakilmamis ama oda 2 kisilik. Ne ahmet abi ne baska bir kadin ortada yok.
Biz baska bir kadin olabiliceginden supheleniyoruz ama bunu otelden ortaya cikaramiyoruz cunku kimlik birakilmamis.
Nasil bulabiliriz bu kadini hanimlar bir el atin Allah rizasi icin.
Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler!!
deluks otellerde evlilik cüzdanı sormazlar ama mutlaka kimlik alırlar.. otel size bilgi vermez, yada vermek istemez.. müşteri güveni sarsmamak için..
Günah falan almıyorsunuz kardeşim, gerçekten ahmet abiye sözü olsa neden saklasın.Ahmet abiye sözüm vardı şu şu oteldeyim diye anlatırdı kayseri yalanını niye söylesin. bir de maddi durumla nasıl bilmiyorum ama erkekler böyle pahalı sözler vermezler bir araya gelmek için gerçekten yemeyin bunu...ne yapacak ahmet abisiyle otelde...otel kayıtlarına ulaşmaya bakıni resepsiyoniste para verilebilir, polisle gidilebilir ama lüks oteller kurumsal olarak müşteri bilgilerini polisle bile kolay kolay paylaşmazlar. telefonunu karıştırın fatura ve arama ayrıntısına bakın kimlerle mesajlaşmış görüşmüş oradan yakalayabilirseniz belki. avea ve vodafone kullanıyorsa online şifre ile alınıp bakılabiliyor bildiğm kadarıyla. ve erkek bayan farketmez bütün tel noları tek tek arayıp kontrol edin bakalım bir süre yakın takip ama çaktırmadan, yoksa kanıtları yok eder.
Kizlar merhaba,
Kendi derdim degil ama cok yakin arkadasimin derdi aklima hemen burasi geldi, hersey cozuluyor burda el birligi ile. :)
Arkadasimin kocasi gecen hafta kayseriye gidiyorum diye yalan soyleyip marmarisin en luks oteline 3 gecesi 5000 tl verip tatil yapiyor. (Bunu arkadasim kocasinin arabasindaki otel faturasindan yakaliyor.)
Adam sonradan sen kizarsin diye soylemedim ahmet abiye sozum vardi gittik diyor, fakat arkadasim oteli ariyor fatura ayrintilarina ulasmak icin, otele 2. Bir kimlik birakilmamis ama oda 2 kisilik. Ne ahmet abi ne baska bir kadin ortada yok.
Biz baska bir kadin olabiliceginden supheleniyoruz ama bunu otelden ortaya cikaramiyoruz cunku kimlik birakilmamis.
Nasil bulabiliriz bu kadini hanimlar bir el atin Allah rizasi icin.
Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?