Isin komik yanini anlatmadim size, artik sinirlerimiz bozuldu guluyoruz, adam kayseriden dondum diye donuyor ama baya bronzlasmis bi sekilde erkekler gercekten bu yalan konusunda cok basarisiz..... hahahah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Isin komik yanini anlatmadim size, artik sinirlerimiz bozuldu guluyoruz, adam kayseriden dondum diye donuyor ama baya bronzlasmis bi sekilde erkekler gercekten bu yalan konusunda cok basarisiz..... hahahah
olay şöyle gelişmiştir..
bu adamcagız ahmet abisiyle kayseri pastırması yiyip çayını yudumlar ,
daha sonra kayserının denızıne gırıp bogulasıya yüzerler,
denızden cıkıp plajda ahmet abıyle bırbırlerını yaglarlar ,
sonra gunesin altında uyuyakalırlar ...
bence cok masum bu adam aldatır mı ya baksanıza nasıl da sevimliler kıyamam
Kizlar merhaba,
Kendi derdim degil ama cok yakin arkadasimin derdi aklima hemen burasi geldi, hersey cozuluyor burda el birligi ile. :)
Arkadasimin kocasi gecen hafta kayseriye gidiyorum diye yalan soyleyip marmarisin en luks oteline 3 gecesi 5000 tl verip tatil yapiyor. (Bunu arkadasim kocasinin arabasindaki otel faturasindan yakaliyor.)
Adam sonradan sen kizarsin diye soylemedim ahmet abiye sozum vardi gittik diyor, fakat arkadasim oteli ariyor fatura ayrintilarina ulasmak icin, otele 2. Bir kimlik birakilmamis ama oda 2 kisilik. Ne ahmet abi ne baska bir kadin ortada yok.
Biz baska bir kadin olabiliceginden supheleniyoruz ama bunu otelden ortaya cikaramiyoruz cunku kimlik birakilmamis.
Nasil bulabiliriz bu kadini hanimlar bir el atin Allah rizasi icin.
Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler!!
Kizlar merhaba,
Kendi derdim degil ama cok yakin arkadasimin derdi aklima hemen burasi geldi, hersey cozuluyor burda el birligi ile. :)
Arkadasimin kocasi gecen hafta kayseriye gidiyorum diye yalan soyleyip marmarisin en luks oteline 3 gecesi 5000 tl verip tatil yapiyor. (Bunu arkadasim kocasinin arabasindaki otel faturasindan yakaliyor.)
Adam sonradan sen kizarsin diye soylemedim ahmet abiye sozum vardi gittik diyor, fakat arkadasim oteli ariyor fatura ayrintilarina ulasmak icin, otele 2. Bir kimlik birakilmamis ama oda 2 kisilik. Ne ahmet abi ne baska bir kadin ortada yok.
Biz baska bir kadin olabiliceginden supheleniyoruz ama bunu otelden ortaya cikaramiyoruz cunku kimlik birakilmamis.
şimdi herşey ortada. adam kayseriye diye marmariste lüks bir otelde 5000 lira vererek 3 gece kalıyor. 2 kişilik oda tutuyor ahmet ağabeyle gittim diyor.Kizlar merhaba,
olay şöyle gelişmiştir..
bu adamcagız ahmet abisiyle kayseri pastırması yiyip çayını yudumlar ,
daha sonra kayserının denızıne gırıp bogulasıya yüzerler,
denızden cıkıp plajda ahmet abıyle bırbırlerını yaglarlar ,
sonra gunesin altında uyuyakalırlar ...
bence cok masum bu adam aldatır mı ya baksanıza nasıl da sevimliler kıyamam
d-maris hisarönü imiş.5000 tl hangi otel çok merak ettim arada pırlanta elmaslar olmasın bide
Gece ne pırlantalar gondermislerdir odaya5000 tl hangi otel çok merak ettim arada pırlanta elmaslar olmasın bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?