Yakalamam mı :)) Hangi birini anlatsam bilemedim dur birini anlatıyım müşteriyle yemege gidicez dedi tamam dedim atıyorum ahmet abi dedi :)) İyi dedim gece geldi eve daha kapıdan girmesiyle teli çaldı özel numaraydı açmıyodu ayakkabı çıkarma bahanesiyle egildi teli açtım kulagına koydum geldim abi şimdi girdim eve dedi o sırada hemen kendi kulagıma koydum teli kadın karşıdan tamam canım grşrz dedi pardon siz kimsiniz dedim kapattı teli :)))))
Bu kimdi dedim ahmet abinin karısı dedi seni nıye aradı dedim havada sis vardı da sağlam gittimmi diye aramış dedi buyrun burdan yakın ölürmüsünüz öldürürmüsünüz :))))))) valla gülüyorum artık bu kadar aptalca söylenemez yalanlar :)))))
Canım ya çok üzüldüm ben sanaay hanginize yanayım bilemedim bu evli adamlara noluyo anlamadım madem gözün dışarıda evle n me evlendin madem efendi efendi otur adi adam
Üzüntümü paylaştığınız için minnttarım daha bu sabah yine açtım bu konuyu gayet soğukkanlı ve gülerek konuştu benmle valla aşkım boşuna kuruntu yapıyosun yeter artık dedi.Bu tutumu bile çıldırttıyo beni.Ben o kadınla işten çıktıktan sonra tlfnla görüştüm aramızda bişey yoktu.Benim sorunlarım vardı sağolsun oda yardım etti bana dedi kadın.Gece yarılarında arayıp bira sigara istiyormuş kadın bizimkinden ve benim bunlardan haberim yokmuş yazıklar olsun bana,bende kendimi akıllı bi halt sanardım.kadına sordum niye gece arıyormuşsun eşimi sigara alkol isyiormuşsun dedim.Kimden istiyeyim birtek onu tanıyordum ondan istedim dedi.Allah belanı versin pislik kadın, hiç bişey diyemedim inanınki.tamam dedim sadece başaratlarım bağlandı çünkü sanki onun kocasıymışta ben onun sevgilisiymişim gibi mudanasız konuşuyo bide pişkin pişkin
Kizlar merhaba,
Kendi derdim degil ama cok yakin arkadasimin derdi aklima hemen burasi geldi, hersey cozuluyor burda el birligi ile. :)
Arkadasimin kocasi gecen hafta kayseriye gidiyorum diye yalan soyleyip marmarisin en luks oteline 3 gecesi 5000 tl verip tatil yapiyor. (Bunu arkadasim kocasinin arabasindaki otel faturasindan yakaliyor.)
Adam sonradan sen kizarsin diye soylemedim ahmet abiye sozum vardi gittik diyor, fakat arkadasim oteli ariyor fatura ayrintilarina ulasmak icin, otele 2. Bir kimlik birakilmamis ama oda 2 kisilik. Ne ahmet abi ne baska bir kadin ortada yok.
Biz baska bir kadin olabiliceginden supheleniyoruz ama bunu otelden ortaya cikaramiyoruz cunku kimlik birakilmamis.
Nasil bulabiliriz bu kadini hanimlar bir el atin Allah rizasi icin.
Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?