Aldatılmayı nasıl hazmedersiniz?

Xeniapooh

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
1.084
1.049
333
İstanbul
Soru açık aslında gözümün içine baka baka yıllardır aldatılmışım onun icin yaptığım onca şeyden sonra dokunuyor bana bütün cefasını cektim

Daha önceden yanağında, boynunda, kollarında izler görmüştüm ama hiç şüphelenmemiştim gözüme nasıl bir perde indiyse artık.

Yanlış anlaşılmasın hazmetmek derken ayrıldıktan sonraki süreç nasıl ihanet eder bana bunu nasıl yapar gibisinden mideme, kalbime kaya oturdu sanki

Son düzenleme:
Soru açık aslında gözümün içine baka baka yıllardır aldatılmışım onun icin yaptığım onca şeyden sonra dokunuyor bana bütün cefasını cektim

Evlimiydiniz nasıl aldatıldınız?
Hazmetmek zor zamanla unutuluyor

Ayrıca sizde etmeyin yemek mi bu hazmedelim dokundurtmayın kendinizi onun gözünün içine baka baka boşayın

Valla mecburen hazmediyorsun.he evliysen tazminat alırsın . Sevgililikte gayet iyi hazmediliyor yani . En fazla içindeki öfkeni kusuyorsun o kadar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…