- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.208
- 198
- 35
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Ne diyecekki aptal yerine koymaya çalışacak ve benim bu hayatta en kaldıramadığım şey aklımla dalga geçilmesi o sinirle rezil oluruz ancaBen yalnızsınız sanıyordum. Aile evinde aşk acısı çekmek de zordur. Bence içiniz biraz soğuyunca yüzleşseniz daha rahat atlatırsınız. Tek kelime bile olmadan kapanırsa ileride duygusal patlamalar yaşarsınız.
Sizce işe gitmem mi daha iyi izinimi devam ettirmem mi?
Kötü olmuş ama onun bir suçu yok dışardanda normal görünebilir. İsterseb kıza bi sor bakalım neyin nesiymişGitmedim ki hiç mesajları gördüğüm an hiçbir şey konuşmadan çıktım gittim
Eve gidince stalk yaptığım hesabımdan listesine baktım aynı ismi buldum. Her siteden baktm kıza manyak gibi hala inceliyorum
Sizi kandırmasına izin vermeyin tabii. Hesaplaşmadan biterse sürekli aklınızda olur, zamansız hatırlarsınız. Konuşmak isterse içinizi dökün, anlasın şerefsizlik yaptığınıNe diyecekki aptal yerine koymaya çalışacak ve benim bu hayatta en kaldıramadığım şey aklımla dalga geçilmesi o sinirle rezil oluruz anca
Bu senin değil onun sucuDün yazmıştım arkadaşlar sevgilimin telefonunda mesajlar gördüğümü. Daha her şey çok yeni biliyorum. Ama ben dayanamıyorum acıya hazmedemiyorum . Gece tam gözlerimi kapatacağım mesajlar gözümün önüne geliyor. Bir zamanlar aşık olduğum insanı bunları yaparken düşünüyorum. Deliriyorum . İşten izin aldım kafamı toplayıp çalışamıyorum çünkü. Dizi seyredeyim zaman geçsin diyorum. En ufak bir sahnede dakikalarca ağlıyorum. Nesine ağlıyorsu öyle bir adama demeyin. Ona ağlamıyorum. Kandırılışıma isyan onunlayken hissettiğim o masum duygularıma isyan. Nasıl geçecek bu durum? Nasıl sileceğim o mesajları aklımdan gözümün beynimin içinde dönüp duruyor. Ardından sakinleşiyorum ve onu değil tabiki ama birlikteykenki hissettiklerimi özlüyorum o alışkanlık var ya hani ne kadar nefret etsem de alışkanlıklarımız vuruyo . Ama dönmem ve onu sevmem imkansız. Sonra yeniden sinirleniyorum. Ben bukadar üzgüken onun mutlu hayatına devam etmesini kaldıramıyorum. Ben iki gündür yemek bile yemezlen bekli de o gülüyor arkamdan. Birşeyleri fırlatmak isyan etmek istiyorum. Yeniden kandırılmışlığın acısı çöküyor. Nasıl geçecek bu ruh hali bozukluğu nolur yadım edin akıl verin böyle giderse delireceğim
Birincisi o üzülmüyor die düşünmeyin. İllaki üzülüyordur sonuçta bir insan kaybediyorsunuz. İki taraf içinde elbetteki zordur. Ama affetmeyin bence cünkü tekrar eder. Biraz zaman verin kendinize üzülün ağlayın normal böyle şeyler. İki üç hafta sürebilir. Sonra rutin olacak ara ara elbet aklınıza gelip hüzünleneceksiniz. Ama etkisi okadar çok olmaz. Bi süre sonrada Bi anından ibaret olacak. Olaya şöyle bakın bu sizin için bir tecrübe bir ders oldu. Yaşadıklarınızla bir sonraki adımınızı daha sağlam atarsınızDün yazmıştım arkadaşlar sevgilimin telefonunda mesajlar gördüğümü. Daha her şey çok yeni biliyorum. Ama ben dayanamıyorum acıya hazmedemiyorum . Gece tam gözlerimi kapatacağım mesajlar gözümün önüne geliyor. Bir zamanlar aşık olduğum insanı bunları yaparken düşünüyorum. Deliriyorum . İşten izin aldım kafamı toplayıp çalışamıyorum çünkü. Dizi seyredeyim zaman geçsin diyorum. En ufak bir sahnede dakikalarca ağlıyorum. Nesine ağlıyorsu öyle bir adama demeyin. Ona ağlamıyorum. Kandırılışıma isyan onunlayken hissettiğim o masum duygularıma isyan. Nasıl geçecek bu durum? Nasıl sileceğim o mesajları aklımdan gözümün beynimin içinde dönüp duruyor. Ardından sakinleşiyorum ve onu değil tabiki ama birlikteykenki hissettiklerimi özlüyorum o alışkanlık var ya hani ne kadar nefret etsem de alışkanlıklarımız vuruyo . Ama dönmem ve onu sevmem imkansız. Sonra yeniden sinirleniyorum. Ben bukadar üzgüken onun mutlu hayatına devam etmesini kaldıramıyorum. Ben iki gündür yemek bile yemezlen bekli de o gülüyor arkamdan. Birşeyleri fırlatmak isyan etmek istiyorum. Yeniden kandırılmışlığın acısı çöküyor. Nasıl geçecek bu ruh hali bozukluğu nolur yadım edin akıl verin böyle giderse delireceğim
Tabi kiHiç yüzleşmedim. Belki içimde aşamadığım kriz bu yüzden. Her yerden engelledim.İşe de gitmedim gelmesin diye . Eve gelemez ailemden çekinir
Affedeceksiniz bence.Güncelleme : ayrılmayı hazmedemedi. Rahatının kaçmasının şokunu üstünden atamıyor. Peşimi bırakmıyor günlerdir yıldım gerçekten yıldım. Engellesem bile olur olmadık şekillerde farklı profillerden numaralardan ulaşıyor. Sürekli iş çıkışıma geliyor. Kesinlikle dönmem ama yaptıkları bıktırdııı
neden affedeyim ki ? Evlilik bağım bile yok çocuğum yok kaldıki çocuk bile affetmeye sebep değil . Ben bu adamın nesini affedeyimAffedeceksiniz bence.
Konunuza hakimim. Öyle hissettim diyelim. Çünkü hep öyle oluyor. Başlarda her aldatılan esip gürlüyor sonra da onsuzluğa dayanamayıp affediyorneden affedeyim ?
Anladım. Hayır benim için onsuzluk diye birşey yok bitirdi bendeki yerini ve şu an her yaptığı şey batıyor tahammül edemiyorum bir yerlerden çıkmasınaKonunuza hakimim. Öyle hissettim diyelim. Çünkü hep öyle oluyor. Başlarda her aldatılan esip gürlüyor sonra da onsuzluğa dayanamayıp affediyor
Erkekler düzen bozmayı sevmezler. Bir süre geçtikten sonra size ulaşmaya çalışacağı belliydi zaten. Alışılmışık vardır onda da. Affetseniz zaten bir süre geçince yeni heyecanlar arayacaktır.Anladım. Hayır benim için onsuzluk diye birşey yok bitirdi bendeki yerini ve şu an her yaptığı şey batıyor tahammül edemiyorum bir yerlerden çıkmasına
Beni aldatan eski sevgili de aynılarını yapmisti, aman sakin ha kanma kanma.Güncelleme : ayrılmayı hazmedemedi. Rahatının kaçmasının şokunu üstünden atamıyor. Peşimi bırakmıyor günlerdir yıldım gerçekten yıldım. Engellesem bile olur olmadık şekillerde farklı profillerden numaralardan ulaşıyor. Sürekli iş çıkışıma geliyor. Kesinlikle dönmem ama yaptıkları bıktırdııı
Dün yazmıştım arkadaşlar sevgilimin telefonunda mesajlar gördüğümü. Daha her şey çok yeni biliyorum. Ama ben dayanamıyorum acıya hazmedemiyorum . Gece tam gözlerimi kapatacağım mesajlar gözümün önüne geliyor. Bir zamanlar aşık olduğum insanı bunları yaparken düşünüyorum. Deliriyorum . İşten izin aldım kafamı toplayıp çalışamıyorum çünkü. Dizi seyredeyim zaman geçsin diyorum. En ufak bir sahnede dakikalarca ağlıyorum. Nesine ağlıyorsu öyle bir adama demeyin. Ona ağlamıyorum. Kandırılışıma isyan onunlayken hissettiğim o masum duygularıma isyan. Nasıl geçecek bu durum? Nasıl sileceğim o mesajları aklımdan gözümün beynimin içinde dönüp duruyor. Ardından sakinleşiyorum ve onu değil tabiki ama birlikteykenki hissettiklerimi özlüyorum o alışkanlık var ya hani ne kadar nefret etsem de alışkanlıklarımız vuruyo . Ama dönmem ve onu sevmem imkansız. Sonra yeniden sinirleniyorum. Ben bukadar üzgüken onun mutlu hayatına devam etmesini kaldıramıyorum. Ben iki gündür yemek bile yemezlen bekli de o gülüyor arkamdan. Birşeyleri fırlatmak isyan etmek istiyorum. Yeniden kandırılmışlığın acısı çöküyor. Nasıl geçecek bu ruh hali bozukluğu nolur yadım edin akıl verin böyle giderse delireceğim
Geçmişte eski erkek arkadasim basit bi nedenle, sebepsiz denilebilir hatta, bi anda birakti beni. 3 ay sonra geri döndü. Oyle sevdigim halde geri donmedim. 3 aydir ne cektigimi uzuntuden bir ben biliyordum. Ben üzgünken o keyfine bakiyordu. Geri dondugunde ben yoktum. Ruhumu iyilestirmustim. Beni sebepsiz yuzustu birakanin elini tutacak kadar aciz degilim demistim. Şok olmustu. Asla barismadim. AslaDün yazmıştım arkadaşlar sevgilimin telefonunda mesajlar gördüğümü. Daha her şey çok yeni biliyorum. Ama ben dayanamıyorum acıya hazmedemiyorum . Gece tam gözlerimi kapatacağım mesajlar gözümün önüne geliyor. Bir zamanlar aşık olduğum insanı bunları yaparken düşünüyorum. Deliriyorum . İşten izin aldım kafamı toplayıp çalışamıyorum çünkü. Dizi seyredeyim zaman geçsin diyorum. En ufak bir sahnede dakikalarca ağlıyorum. Nesine ağlıyorsu öyle bir adama demeyin. Ona ağlamıyorum. Kandırılışıma isyan onunlayken hissettiğim o masum duygularıma isyan. Nasıl geçecek bu durum? Nasıl sileceğim o mesajları aklımdan gözümün beynimin içinde dönüp duruyor. Ardından sakinleşiyorum ve onu değil tabiki ama birlikteykenki hissettiklerimi özlüyorum o alışkanlık var ya hani ne kadar nefret etsem de alışkanlıklarımız vuruyo . Ama dönmem ve onu sevmem imkansız. Sonra yeniden sinirleniyorum. Ben bukadar üzgüken onun mutlu hayatına devam etmesini kaldıramıyorum. Ben iki gündür yemek bile yemezlen bekli de o gülüyor arkamdan. Birşeyleri fırlatmak isyan etmek istiyorum. Yeniden kandırılmışlığın acısı çöküyor. Nasıl geçecek bu ruh hali bozukluğu nolur yadım edin akıl verin böyle giderse delireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?