- 16 Ocak 2021
- 4.276
- 7.691
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
Dün yazmıştım arkadaşlar sevgilimin telefonunda mesajlar gördüğümü. Daha her şey çok yeni biliyorum. Ama ben dayanamıyorum acıya hazmedemiyorum . Gece tam gözlerimi kapatacağım mesajlar gözümün önüne geliyor. Bir zamanlar aşık olduğum insanı bunları yaparken düşünüyorum. Deliriyorum . İşten izin aldım kafamı toplayıp çalışamıyorum çünkü. Dizi seyredeyim zaman geçsin diyorum. En ufak bir sahnede dakikalarca ağlıyorum. Nesine ağlıyorsu öyle bir adama demeyin. Ona ağlamıyorum. Kandırılışıma isyan onunlayken hissettiğim o masum duygularıma isyan. Nasıl geçecek bu durum? Nasıl sileceğim o mesajları aklımdan gözümün beynimin içinde dönüp duruyor. Ardından sakinleşiyorum ve onu değil tabiki ama birlikteykenki hissettiklerimi özlüyorum o alışkanlık var ya hani ne kadar nefret etsem de alışkanlıklarımız vuruyo . Ama dönmem ve onu sevmem imkansız. Sonra yeniden sinirleniyorum. Ben bukadar üzgüken onun mutlu hayatına devam etmesini kaldıramıyorum. Ben iki gündür yemek bile yemezlen bekli de o gülüyor arkamdan. Birşeyleri fırlatmak isyan etmek istiyorum. Yeniden kandırılmışlığın acısı çöküyor. Nasıl geçecek bu ruh hali bozukluğu nolur yadım edin akıl verin böyle giderse delireceğim