Aldatılmış Gibi Hissediyorum

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
merhaba kızlar
ben kıskanç bi insanım sevgilimde öyle,ben bu konuda onun üzülmemesi için elimden geleni yapıyorum,mesela okuldaki erkk arkadaşlarmla samimi olmam çok mesafeliyimdir v.s oda öyleydi görüyodum çünkü bu konuda hassas olduğumu biliyodu ve dikkat ediyodu hep ama ben yanılmışım sanırım..bizim facebook hesabımız kapalıdır.benim twetir hesabım yok onun var şifresini vermişti bana verdiği gün bakmıştım snra hiç bakmadım.geçen gün burda bi konu okudum aklıma geldi bi baktım bi kaç tane kızla konuşmuş kızın biri birşey yazmış oda hemen cevap yazmış,başka bi kızda bi derdini anlatmış oda yorum yapmış ama söze şöyle başlamış,mesela kızın adı ayşe olsun ayşeciğim..diye başmaış bunları görünce tepem attı tabi çünkü söz verdik biz böyle şeylere dikkat edicez diye gidip tanımadığ kızlara msj atmış oradan bi insan niye yapar bunu?kavga ettik ağzıma geleni saydım. ayrılcam sanırım

böyle şeylere çok fazla takılma düzgün bi şekilde sevgilinle konuş biz seninle bu şekilde konuşmuştuk diye hatırlatma yok..aldatılmış gibi hissettimde derken aldatılmış kadınlara haksızlık ediyosun :))

bence hemen ayrılma.. tamam bı hata yapmıs.. bıde ya gızlı twıttırı olsaydı ve ordan konussaydı.. cunku sonucta bunun sıfresını bılıorsun senı aldatmak ıstese gızlı ısler cevırır.

gızlı face veya twıttırı olur.. bence ayrılma ama arkanda surundur burnu surtsun.. senı kaybedecegını anlasın .. yanı kaybetme korkusu uyandır onda ama ılıskıne devam et.. uyar onu.. baktın bu bıldıgını okuorsa sen uyardıkdan sonra bıle sana deger vermıor demektır ozman ayrılırsn

Sen bilirsin tabii ki ama bence ayrılmanı gerektirecek bir durum yok, sadece onu uyar ve anlaştığınız konuda hatırlatma yap daha sonra yine aynı hareketleri görürsen daha sert bir tepki verirsin.

şu sosyal sayfalardan tartışmayan bi çift yok sanırımm.. bencede aldatılmış gibi hissetme konuş burnundan getr o hesabıda kapatın :)

Sevgilimle buna benzer bi konuda tartışıp kavga etmiştim ben de ayrılıp ayrılmama konusunda kararsızdım.. Ama iyiki de ayrılmamışım :) bak ona uzun bi mesaj yaz işde sen beni başkasyla gizli gizli konuşacak kadar az seviyomuşsun ben bunu anladım flan diye ondan ayrılıyomuş gibi bi his ver ama ayrıldık bitti diye bi cümle kurma . Senin anlıcağın süründür :) çünkü ben öyle yapmıştım ki aynı hatayı bidaha yaparsa neler olacağını görsün diye. Ve bana en sonunda bütün kızlar ölsün hiç kimse kalmasın bu dünyada ama bi tek yanımda sen ol yalvarrm gitme benden :( yazmıstı.. Eğer sevgilin iyi kendin bilirsin ayrılırsan ayrıl diye bişey derse afedersin ama ondan zaten hiç bişey olmaz sen de bu sayede kurtulmuş olursun

bence hemen ayrılma.. tamam bı hata yapmıs.. bıde ya gızlı twıttırı olsaydı ve ordan konussaydı.. cunku sonucta bunun sıfresını bılıorsun senı aldatmak ıstese gızlı ısler cevırır.

gızlı face veya twıttırı olur.. bence ayrılma ama arkanda surundur burnu surtsun.. senı kaybedecegını anlasın .. yanı kaybetme korkusu uyandır onda ama ılıskıne devam et.. uyar onu.. baktın bu bıldıgını okuorsa sen uyardıkdan sonra bıle sana deger vermıor demektır ozman ayrılırsn

nasıl yapıcam peki nasıl süründürcem,şu an hala konuşmuyorum

Aldatmamış ama bir hata yapmış gibisinden yorumlar gelmiş ama, ben bunda bir hata da göremiyorum. Yahu hiç bir kızla konuşamayacak mı bu adam? İleride iş hayatında da illaki olacak çevresinde kadınlar. Ayşeciğim de diyebilir, illa Ayşe'ye aşık demek değil ki, arkadaş olarak Ayşe'yi çok seviyor olsa bile bence bunca bir sakınca yok.
Üzerinize alınmayın genel olarak konuşursam bu sitede çok fazla gereksiz kıskançlık olduğunu düşünüyorum :53:

Aldatmamış ama bir hata yapmış gibisinden yorumlar gelmiş ama, ben bunda bir hata da göremiyorum. Yahu hiç bir kızla konuşamayacak mı bu adam? İleride iş hayatında da illaki olacak çevresinde kadınlar. Ayşeciğim de diyebilir, illa Ayşe'ye aşık demek değil ki, arkadaş olarak Ayşe'yi çok seviyor olsa bile bence bunca bir sakınca yok.
Üzerinize alınmayın genel olarak konuşursam bu sitede çok fazla gereksiz kıskançlık olduğunu düşünüyorum :53:

o kızları ben tanımıyorum yani internetten tanışmış olabilir diye düşündüm ama tanışmamış sadece msj atma olayı var.kimine göre bu durum normal olabilir ama benim için çok anormal bi durum sevgilim içinde öyleyken bunu yapması tam bi rezalet,bi kıza xciğim demesi zaten ayrılığı düşünmeme sebep oldu benim bu konularda ne kadar hassas olduğumu bile bile böyle davranması sinir etti beni

kızın teki bşy yazmış hemen atlamış bu aklı başında insan yapmaz bunu bence,güvenim sarsıldı

o kızları ben tanımıyorum yani internetten tanışmış olabilir diye düşündüm ama tanışmamış sadece msj atma olayı var.kimine göre bu durum normal olabilir ama benim için çok anormal bi durum sevgilim içinde öyleyken bunu yapması tam bi rezalet,bi kıza xciğim demesi zaten ayrılığı düşünmeme sebep oldu benim bu konularda ne kadar hassas olduğumu bile bile böyle davranması sinir etti beni

kızın teki bşy yazmış hemen atlamış bu aklı başında insan yapmaz bunu bence,güvenim sarsıldı
İyi de bu siteler arkadaşlık, randevu siteleri değil ki. Hani randevu sitesi olsa tamam yani amaç ortada, konuşması cevap yazması hoş olmaz. Ancak facebook ve twitterda gayet normal bi muhabbet de dönebilir. Açıkçası şahsen bu sitelerde benim de soru sormak için mesaj attığım oldu, başkalarının da bana attığı oldu. Kimse kimseye asılmadı. Muhabbet ettiğim de oldu arkadaşça. Kimse seviyeyi bozmadı. Tabi sizin hassasiyetiniz ve bakış açınız farklıdır ama bence bu kadar abartmak yerine daha pozitif düşünün. Bütün kızlar sizin sevgilinize asılmak, elinizden almak için sıraya girmiş değiller. Tüm insanları potansiyel tehdit olarak algılamayın. Gerçi anladığım kadarıyla arkadaşça konuşmaya da hoş bakmıyorsunuz. İyi ki sevgilisi sizin gibi düşünen biriyle konuşmamışım ben oralarda, herhalde ne namusum ne şerefim kalırdı..

İyi de bu siteler arkadaşlık, randevu siteleri değil ki. Hani randevu sitesi olsa tamam yani amaç ortada, konuşması cevap yazması hoş olmaz. Ancak facebook ve twitterda gayet normal bi muhabbet de dönebilir. Açıkçası şahsen bu sitelerde benim de soru sormak için mesaj attığım oldu, başkalarının da bana attığı oldu. Kimse kimseye asılmadı. Muhabbet ettiğim de oldu arkadaşça. Kimse seviyeyi bozmadı. Tabi sizin hassasiyetiniz ve bakış açınız farklıdır ama bence bu kadar abartmak yerine daha pozitif düşünün. Bütün kızlar sizin sevgilinize asılmak, elinizden almak için sıraya girmiş değiller. Tüm insanları potansiyel tehdit olarak algılamayın. Gerçi anladığım kadarıyla arkadaşça konuşmaya da hoş bakmıyorsunuz. İyi ki sevgilisi sizin gibi düşünen biriyle konuşmamışım ben oralarda, herhalde ne namusum ne şerefim kalırdı..

namusla şerefle ilgili birşey söylemedim ben,sadece bu durumu hoş karşılamadığımı ve bana ters geldiğini belirrttim

Back
X