- 21 Nisan 2016
- 11
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi huysuzviji
-
zeytinyağ gibi üste çıkma buna denir. dikkatli ol var bir bit yeniğiKızlar bugün sevgilimle buluşmaya gittim. Önceden telefonunda ikimizin fotoğrafı olurdu 6 aydır neredeyse. Ekrandan hiç silmemişti geçen gün baktım silmiş neden sildin falan dedim, işte rengi koyuydu yeni bi tane çekip koyucam falan dedi tamam dedim. bugün buluştuğumuzda telefonuna baktım bakma arkadaşlarla ayıp şeyler var dedi dur dedim. Bir kızla resmi vardı bu kim dedim söylemedi öylesine biri önceden çekilmiş bişey dedi arkadaşım telefonunda bulmuş attı dedi. bende ayrıldım yanından sonra iki kere aradı açtm. nereye gidiyosun arkadaşım atmış takılmalık mal bi kızdı arkadaşım özlemişsindir kanka deyip makarasına attı dedi. dedim sen arkadaşına nasıl izin veriyosun böyle bişey yapmasına bu cüreti kendinde nasıl bulmuş. Ya işte öyle böyle derken ne halin varsa gör dedi bende kapattım. Sonra sadece bi kere aradı açmadım. Sonra affettiğin ve inandığın zaman arycam seni dedi. bende bi daha seni görmek istemiyorum dedim. Beni tek kuşkulandıran fotoğrafımızı kaldırması oldu yoksa inanırdım. Bir de daha yeni barıştık ama bana ben aldatıldığımı hissediyorum korkuyorum dedi. Telefonumu kontrol etti ben şuana kadar hep güvendim ona ben sana güven vermişim demekki sen vermedin dedi sonuç olarak ayrılalm dedim aklım kalmadı değil biraz ama ikna da etmedi beni ondan çok inanamıyorumda. Yorumlarınız nelerdir?
Sevgilisinin kendi telefonuna ikisinin resmi varmış kaldırmış.Birşey anladıysam nolim
Canm ya üşenmemiş yazmışSevgilisinin kendi telefonuna ikisinin resmi varmış kaldırmış.
Konu sahibi sormuş yeni çekip koycam önceki koyu renkti demiş.
Bunlar buluşmuş kız çocuğun telefonuna bakmak istemiş çocuk arkadaşlarla ayıplı konuştuk bakma demiş.
Kız almış bakmış çocuğun başka bi kızla fotosu varmış sormuş kim diye oda demiş arkadaşım attı eski bi kız maldı zaten falan demiş.
Kız kalkmış gitmiş, çocuk aramış beni affettiğinde bana inandığında arıcam seni demiş sonra ne halin varsa gör demiş kıza. Durum bundan ibaret.
Cevap soruda aslında, çocuk sağlam pabuç değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?