aldatılmış mıyımdır?

huysuzviji

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
11
0
1
32
Kızlar bugün sevgilimle buluşmaya gittim. Önceden telefonunda ikimizin fotoğrafı olurdu 6 aydır neredeyse. Ekrandan hiç silmemişti geçen gün baktım silmiş neden sildin falan dedim, işte rengi koyuydu yeni bi tane çekip koyucam falan dedi tamam dedim. bugün buluştuğumuzda telefonuna baktım bakma arkadaşlarla ayıp şeyler var dedi dur dedim. Bir kızla resmi vardı bu kim dedim söylemedi öylesine biri önceden çekilmiş bişey dedi arkadaşım telefonunda bulmuş attı dedi. bende ayrıldım yanından sonra iki kere aradı açtm. nereye gidiyosun arkadaşım atmış takılmalık mal bi kızdı arkadaşım özlemişsindir kanka deyip makarasına attı dedi. dedim sen arkadaşına nasıl izin veriyosun böyle bişey yapmasına bu cüreti kendinde nasıl bulmuş. Ya işte öyle böyle derken ne halin varsa gör dedi bende kapattım. Sonra sadece bi kere aradı açmadım. Sonra affettiğin ve inandığın zaman arycam seni dedi. bende bi daha seni görmek istemiyorum dedim. Beni tek kuşkulandıran fotoğrafımızı kaldırması oldu yoksa inanırdım. Bir de daha yeni barıştık ama bana ben aldatıldığımı hissediyorum korkuyorum dedi. Telefonumu kontrol etti ben şuana kadar hep güvendim ona ben sana güven vermişim demekki sen vermedin dedi sonuç olarak ayrılalm dedim aklım kalmadı değil biraz ama ikna da etmedi beni ondan çok inanamıyorumda. Yorumlarınız nelerdir?

Telefonunda birlikte olduğunuz fotoğrafı kaldırması + 'arkadaşlarla ayıp şeyler' + kız resmi + bir kızı 'takılmalık' olarak nitelendirebilmesi, ve o kişiyle 'takılmış' olması + 'özlemişsindir kanka' mesajı + 'ne halin varsa gör' + 'ben seni ararım' tavrı + daha önce ayrılıp barışmış olmanız
Daha net görebilmeniz için bu şekilde yazdım, sormanıza dahi gerek yok. Umarım bir sonraki erkek arkadaşınız bu karakterin tam zıttı olur.

zeytinyağ gibi üste çıkma buna denir. dikkatli ol var bir bit yeniği

17-18 yaş aralığı replikleri erkek arkadaşının konuşması mal bi kızdı ne demek ayrıca takılmalıkmış erkek arkadaşına söyle ordan burdan resim çekilip 3 kuruşluk aklıyla hava atmaya kendini cool göstermeye çalışacağına kendine beyin nakli yaptırsın embesil ! Sende muhtemelen yaş olarak küçüksün böyle zayıf karakterli erkeklerle arkadaşlık yapma olurmu çünkü bu hatalar devam ettiğinde hatalı evlilikler oluyo

Liseliler gibi bir konuşma tarzı var sevgilinin.
Kızla bir fotoğrafının bulunması anormal.
"mal bir kızdı, takılmalıktı" demek de ne demek.
Arkadaşı attıysa da silmesi çok da zor bir işlem değil. Her şeyi geçiyorum, ben kıskanç bir insan olduğum için o telefonunu oracıkta kırardım. Hata yaptığı bariz ortada.. Kim olsa senin yaptığını yapardı. Akışına bırak bakalım..

Tabii ki aldatiliyosun yani. Telefonundan resmi kaldirmasi, bakma telefonuma demesi tesaduf degil. O resim de eski degil. Sana seni aldatiyorum diyecek hali yok uydurmus bi seyler iste. Gercekten arkadasi munasebetsizlik yapmis olsa aninda o resmi siler bi daha sacma sapan is yapma sevgilim var benim derdi. Arkadaslariyla ayip yazisma olsa ondan da korkmazdi al bak icin rahat edecekse erkek muhabbeti iste der gecerdi

Yaptigi pisligi nasil örtmeye calismis ise amatörlükte birinci. Ayni durumda bende süphelenirdim. Bir süre ikinize dair resim yok ve sonrasinda o tür bir resim görünce benim güvenim yerle bir olurdu.

Cok temiz kalplisin.
Adam resmen seni aldatan konumuna düşürüp kendini aklamak istiyor.
Resmen baska kizi kapak resmi yapmış. Arkadasi ona o resimi atmissa telefonun galerisinde kalsin. Neden ekran resmi?

Belkide o kızın yanina gidincr onu ekran resmi senin yanina gelince seni ekran resmi yapiyordu. Unuttu degismeyi belkide. (Ay nekadar kotuyum. Bukadarinida yapmamistir herhalde) bu seytan var ya insanlar arasina nifak sokmak icin insanin kulagina her turlu cinligi üflüyor .

Bence hic arayip sorma. Ben evliyim. Esimin telefonunda baska kizi ekran resmi yapmis gorsem buyuk konusmus olmayayim , (buyuk konusmak icin demiyorum karekterimden diyorum ) onu terk ederim. Terk ettigimden bile haberi olmaz. Cunku aldatan insan yuzune tukurmeye bile degmez, aciklama yapmaya, , sen aldattin ben gidiyorum demeye bile degmez. Giderim ve birdaha asla sesimi duyamaz.

Sende en ufak suphe varsa (belki aldatmadi ama, ) suphe bile varsa olmaz bu is. Bu sefer surekli beynini kemirecrk bu suphe. Suan nerede? O kizin yanindami ? Gercektende aldattimi aldatmadimi diye fusunup duracagina onundeki maclara bakman daha dogru olur.

Aldatmis işte yada yoluna girmiş sende bal gibi anlamışsin.
Kişi kendinden bilir işi...

Artık şüpheyi aşmış bir durum var bence de
Özellikle de takılmalık, mal bir kızdı lafı çok ama çok çirkin. Eskilerden biri, ciddi bir şey de yaşamadık zaten, demek dururken bu tabirleri kullananla da değil bir ilişki yürütmek, onu artık adam yerine de koymamak lazım. Böyle erkekler bir ilişkileri varken de o esnada "takılmalık" gördükleri kızlarla "takılma" hakkını da kendilerinde bulabiliyorlar, tam olarak aldatmış olduklarını bile düşünmüyor bazıları.
Yaşlarınız biraz küçük gibi geldi. Değilse de koca adam bu cümleleri kuruyorsa zaten ergenlikte kalmış demek. Her halükarda ilişkinin miadı dolmuş diyorum. Bir süre sonra - muhtemelen o kızla takılacağı kadar takıldıktan sonra - arayıp barışma çabasına girebilir, umarım geri adım atmazsınız

Birşey anladıysam nolim
Sevgilisinin kendi telefonuna ikisinin resmi varmış kaldırmış.
Konu sahibi sormuş yeni çekip koycam önceki koyu renkti demiş.
Bunlar buluşmuş kız çocuğun telefonuna bakmak istemiş çocuk arkadaşlarla ayıplı konuştuk bakma demiş.
Kız almış bakmış çocuğun başka bi kızla fotosu varmış sormuş kim diye oda demiş arkadaşım attı eski bi kız maldı zaten falan demiş.
Kız kalkmış gitmiş, çocuk aramış beni affettiğinde bana inandığında arıcam seni demiş sonra ne halin varsa gör demiş kıza. Durum bundan ibaret.
Cevap soruda aslında, çocuk sağlam pabuç değil.

Geçmiş olsun; ayrıldığınız dönemde birileri olmuş, belki de ayrılmadan...

Ne şeref yoksunu adamlar var ya.Çoooook yüksek ihtimalle aldatmış evet. Asla affetme ve geri dönme.Bildiğin zeytinyağı gibi üste çıkmaya calşmş ama daha da batmış. Aldatmadıysa bile o yola doğru yönelmiş.Yani adam her türlü gidici. Yol ver gitsin!

Canm ya üşenmemiş yazmış

Ewet bence de aldatma var. Ayrıca ni kadın hisseder. Sen de hissediyorsun. Yol ver gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…