aldatılmış mıyımdır?

Adama bak ya nasılda kıvırmıs ıkı dk da bence de haklısın suphelenmekde hem kısı kendınden bılırmıs ısı bı haltlar yedı senıde kendı gıbı sandı nlcak ılahı adalet var ulan yksa aynısını yapıyrmudur dıye dank etmıs telını kurcalamıs

Ben olsam ayrilirdim bir de bir kızın arkasından böyle adice (takilmalik) lafından dolayı bir daha kavga ederdim emin ol senin arkandan veya içinden senin için de aynı şeyleri söyler

Benim sevgilim asla böyle birşey yapmaz yani eski bir kızla fotoğrafını telinde tutmaz arkadaşlarına da böyle konularda saçma muhabbetler yapmasına en azından beni bilen arkadaşlarının yapmasına izin vermez. Elbette telefonunda bir kızla resmi olabilir ama sadece arkadaşı olabilir. Atıyorum sınıftan spor salonundan mahalleden vs fotoğrafı olsa bişey demem ama gelip bana takılmalık kız diyecek adamla asla birlikte olmam . Arkadaşı o muhabbeti yapmışsa sevgilinde aynı malzemeden merak etme. İnsanın arkadaşı kendisine benzer. Sevgilisi varken "takılmalık bir kız"ın fotosunu telinde tutan adam kusura bakma ama adam değil. Bence saf olma direk ayrıl

Pisliğini üste çıkarak kapatma çabası.

Bu erkekler kendilerini nerede görüyorlarda kadınları "mal", "takılmalık", "ciddi" diye kategorize etme hakkını kendilerinde buluyorlar. Aldatmış seni büyük ihtimalle. Kadına, insana saygısı olmayan bu yaratıklarla takılmayın nesilleri tükensin biran önce lütfen.

hem suçlu hem güçlü.
üstelik kafası da çalışmıyor.
bu zihniyette bir adamla konuşma bile.

Evet seni aldatmış, buna emin olabilirsin.

Ama üzülme böyle birinden kurtulmuş olduğun ve onun gerçek yüzünü gördüğün için sevin ;)

moralim bozuldu,millet takılmalıklarla bıle hemen resım çekınıyor,bızde aylar sonra zor çekınıyoruz,zoruma gitti şimdi bu benım,kızım bir daha görüşme,bir kere aldatmamış,zaten ayrı ıken olmuş anladığım kadarı ile,ben ayrıl dıyorum,sevıyesız,bir bayanı takılmalık dıye nıtelendıren ama foto çektırmekten çekınmeyen bir itttt olduğu için

Back
X