Aldatılmış olabilir miyim?

Denizdengelenmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
239
32
48
Yeni ayrıldıktan sonra her yerden engelledi hiçbir şekilde mesaj atmadığım halde yaptı bunu.Sonra butun sosyal medya hesaplarını gizledi.Resmini değiştirdi vs. Whatsapp da sürekli çevrim içiydi.Kendisine sordum ama reddetti kesinlikle o zaman seninle görüşmezdim vs diye.Ama soğuk davrandığını terslediğini son zamanlarda anlıyordum.Bir sürü kişi eklemiş oyle

Olabilirsiniz. Ayrildiysaniz isterse 150 kızla konuşsun, isterse erkeklerle konuşsun. Bosverin

Aldatma terimi birliktelikte yaşanan bir durumdur
Bir ilişki yoksa bu aldatma değidir
Hayır bir aldatma söz konusu değil

Birileriyle konuşmuş görüşmüş belli yani.sevgilisi olduğu belli olmasın diyede tüm delilleri ortadan kdirmis.eger şuan hala gizliyse devam ediyordur.normale döndüyse umduğunu bulamamış ve küpçü dükkanına geri dönmüş.

kaç yaşında bu çocuk? Hiç yazmayan, onu rahatsız etmeyen birini durduk yere engellemek ne kadar ergence bir davranış. Sen ona birisi mi var diye sordun galiba seni engelledikten sonra değil mi? Eğer öyleyse şımartmışsın durduk yere. Bunu da ders kabul et kendine, bir daha kimseye bu soruyu sormamaya gayret göster, önüne bak zaman siler aklından

Ayrildiysaniz bu aldatma olmazki gecmis gitmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…