- 11 Haziran 2018
- 239
- 32
- 48
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
Olabilirsiniz. Ayrildiysaniz isterse 150 kızla konuşsun, isterse erkeklerle konuşsun. BosverinYeni ayrıldıktan sonra her yerden engelledi hiçbir şekilde mesaj atmadığım halde yaptı bunu.Sonra butun sosyal medya hesaplarını gizledi.Resmini değiştirdi vs. Whatsapp da sürekli çevrim içiydi.Kendisine sordum ama reddetti kesinlikle o zaman seninle görüşmezdim vs diye.Ama soğuk davrandığını terslediğini son zamanlarda anlıyordum.Bir sürü kişi eklemiş oyle
Normale donmesi derken hangi anlamda dediniz?Birileriyle konuşmuş görüşmüş belli yani.sevgilisi olduğu belli olmasın diyede tüm delilleri ortadan kdirmis.eger şuan hala gizliyse devam ediyordur.normale döndüyse umduğunu bulamamış ve küpçü dükkanına geri dönmüş.
Yeni ayrıldıktan sonra her yerden engelledi hiçbir şekilde mesaj atmadığım halde yaptı bunu.Sonra butun sosyal medya hesaplarını gizledi.Resmini değiştirdi vs. Whatsapp da sürekli çevrim içiydi.Kendisine sordum ama reddetti kesinlikle o zaman seninle görüşmezdim vs diye.Ama soğuk davrandığını terslediğini son zamanlarda anlıyordum.Bir sürü kişi eklemiş oyle
Yanı fotoğraflarri tekrar yüklemiş seni eklemiş falan.Normale donmesi derken hangi anlamda dediniz?
Ayrılmadan onceydiAyrildiysaniz bu aldatma olmazki gecmis gitmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?