• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmışım... Yardım lütfen

18 yaşındasın daha yahu ne el kaldırması bu adamla işin ne????????

sen bu kadar zaaflarını belli edersen daha çok böyle oyuncak olursun bu adamın elinde
kimse bulunmaz hint kumaşı değil canım
insanlar alkolden uyuşturucudan vazgeçiyolar ki bunlar ne bağımlılık yapmış şeyler
sen bu adamdan mı vazgeçemeyeceksin hiç sanmıyorum
he tabi sana daha çıkma arifesinde el kaldırmış adamı gözünde büyütüp herkül süperman yaparsan
böyle vazgeçemezsinde oturur ağlarsında
eğer evlenirsiniz bigün senide burda kocamdan yok yere dayak yiyorum diye derdini paylaşırken görürüz gibime geliyor......

way be lise çağındasınız ..aşk nefret aldatılma ekşıın ...
ayrılın gitsin .. yazık vallahi:delphin:

bak sen ondan bır kere vazgeçmış başkasıyla denemışsın, sana el kaldırmış ve senı aldatmış. canınla ne zorun var kızım sal iplerını gıtsın. yazık degıl mı sana? ıyı duşun yıllarını boşuna harcama

Aynı durum bendede oldu ayrılık hemen birini buldu ve benim kafamda bitti duyunca sonra bende birine sans verdim ama sürmedi bile sonra tekrar aradı arışalım dedi barıştık başkasıyla görştgümü ögrendi ve aldattın diyip durdu bende altta kalmadım tabi adam bunu takıntı yaptı bende aldattıgımı dşnüd hep oysak aldatmadım bidaha bir araya gelcegmi bile dşnmodum çnki erkekler böle takıntılı ilişkim bitti sonunda valla artık önüme bakırum umrumda degil bence sende takma o konuyu herzaman yuuzune vurucak onu sana karşı kullanıo sevgnide kullanıo yaşadım ben
ttt

sevgilim bana da çok krışıyor ama henüz aldtma gbi bişi olmadı allahta göstermesn kmseye ama aldatan aşağlığın tekidir aptaldır kendsni aldatır benc buna boyun eğme senin yerinde olsam çoktan yol vermiştim istersem köpek gbi seveyim başksyla aldtysa o kafasnda btrmiştr

Bırak ne hali varsa görsün canım :delphin:
Sana el kaldırmış bide ne uğraşıyosun ya -tatlicadiarzu-

şimdi siz onunla birlikteyken çıkmamışsınız,o nedenle onu aldatmış olmazsın.ve bunu bahane ederek istediği haltı yiyiyor birde sana el kaldırıyor falan....boşver güzelim ya,hiç uğraşma bence onunla,boşver gitsin,bırak gitsin.sana daha çok değer vericek birileri çıkar karşına mtlaka,,,,

arkadaşların hepsi söyleyeceğim eyakın cümleler kurmuşlar..
daha şimdiden sana el kaldıran adam evlenince ne yapar fuyndaa arkadaşımızı örnek all en güzelini o yapmış tebrik ediyorum kendisini yerimseniben

erkekler böle hemn şiddete başvuruyolar ama yol yakinken bi gözden geçirr durmunu sonra üzülme derim

Back
X