1 yıllık ilişkimdi, kabul edemiyorum, hazmedemiyorum kavgamız olmazdı küs kalmazdık, saygısızlık asla olmadı, o kadar yoğundu ki duygularımız herşey çok güzeldi, etrafımızda ilişkimizi herkes biliyordu hani derler ya babana bile güvenme, işte o öyle bir doğruymuş ki.... evliliğe giden bir ilişkim vardı ya da ben öyle sanıyormuşum, aynı şehirdeydik hep görüşüyorduk haftada en az iki gün, dün şeytan dürttü bakmak istedim vodafonedan arama geçmişisine( güvensizlik yaşayacağım birşey olmadı bu güne kadar ama burdaki şeyleri okumaktan sanırım ya da belki içime doğdu gizlice aldım ama aptal ben şifreyi alırken bile baktından sonra itiraf edip özür dilemeyi düşündüm ona güvenmediğim için ortada bir şey yokken) eve geldim akşam baktım baya bir ay önce bir numarayla gece gündüz konuşmuş ekledim whatsappıma ve ne göreyim kızın biri ve ben tanımıyorum iş arkadaşı da değildi biliyorum sabahı nasıl ettim inanın bilmiyorum, ama yine de kondurmak istemedim açıklaması olsun istedim yalan olmasını isterdim. Sabah onlara gittim erkenden dayanamadım uyuyordu uyandı uzandı falan mayışıktı yani telefonundan numaraya baktım ve kızı erkek ismiyle kaydettiğini gördüm... O an gerçekten nefes alamadım lavaboya diye gittim arka balkona kızı aradım ve beni bilmediğini, eski sevgilisi olduğunu ıkı gun sadece gecen ay konuştuklarını öğrendim kapattım. 5 dakka falan ağzımı kapayarak ağladım sonra içeri girdim yapmadığını söyle deidm inkar etti durdu sonra itiraf etti kızı evine çağırmış gelmemiş kız, çok pişmanmış ağladı ama neye yarar ki bir anlık birşeymiş çok seviyormuş bunu böyle sevgi olur mu ya olur mu, Sonra sakinleştim zar zor ordan ayrılırken de bir daha beni arar mesaj atarsa uzaklaştırma vs çıkaracagımı söyledim ki, beni aramasın. Zaten kaybetmekten korksaydı benı boyle bir şey yapmazdı. Su mesajı bile ağlamaktan içim çıka çıka yazdım, nasıl toparlarım bilmiyorum öylr çok seviyordum güveniyordum ki, şu an da sadece teselli istiyorum binlerce teselli, kimseye diyemiyorum çevreme aldatıldım diyemiyorum anlaşamıyorduk vs diyeceğim. Benim herkese ornek gosterdığım insan bana bunu nasıl yaptı gerçekten kabul edemiyorum...